OVERLORD Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Λοιπον εχω το εξης κουφο προβλημα. Χωρις να εχω πειραξει καμμια ρυθμιση στον υπολογιστη μου το adsl modem μου speedtouch 530 μου προκαλει reboot στον υπολογιστη σχεδον μολις το ανοιξω. Δηλαδη: pc ανοικτο κανονικα, ανοιγω to modem και ........χρατς!! ενα ωραιο reboot ολο δικο μου. εχω κανει scan με το norton, spybot, adaware,spy sweeper, stinger αλλα τιποτα. καμμια ιδεα πριν το σπασω????
billpeppas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Με τι το συνδέεις στο PC σου? Με USB ή Network Interface? ( UTP )
HamerZ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Αν έχεις τη δυνατόητα, χρησιμοποίησε κάρτα δικτύου και UTP καλώδιο...
OVERLORD Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 συμπτωματικα μολις τωρα αυτο εκανα αφου απελπιστηκα απο ολα οσα μπορεσα να δοκιμασω. μεχρι και σε αλλο pc to dokimasa (me usb παντα) και εκει δουλευε κανονικα. μονο σε εμενα κανει τα χαζα του!!! τωρα δουλευει κανονικα μεσω της καρτας δικτυου αλλα για ποσο αραγε???
greekzero Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 meso kartas diktiou den tha exeis provlima tora oso afora to provlima tou reboot pou sou kanei to modem fenete na einai provlima me tin thira usb ke oxi me to modem.
OVERLORD Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 mmm....δεν μοιαζει απιθανο αφου το printer μου που ειναι στην αλλη θυρα usb δουλευει μεν κανονικα αλλα to device manager δεν το βλεπει με τιποτα οσο και αν το εχω δοκιμασει ( format, νεα drivers, απειλες, καταρες, voodoo κτλ.). ελπιζω η καρτα δικτυου μου να φανει πιο.......συνεργασιμη! Thanks a lot folks!!!
madboy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Kai ego eixa to idio problhma me usb modem.Htan ena ths siemens to speedstream 4060. Basika htan problhma asymbatothtas ton usb drivers me thn mhtrikh kai ta windows! Mou ebgaze mia mple othonh kai meta ekane restart.Me ta polla afou eixa xenerosei agria agorasa mia lan card kai ena zyxel dsl modem kai brhka thn ygeia mou!!! Me liga logia makrya apo usb ylopoihseis kathos yparxei problhma.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.