Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με αποστολη email

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω απο χθες προβλημα να στειλω τα email μου και μεσω της http://www.freemail.gr και μεσω της Tellas απο το outlook express. Ληψη κανω κανονικα και οι ρυθμισεις ειναι σωστες.Εχει αλλος ιδιο προβλημα μηπως ???? Μεσω webmail ειναι ολα ΟΚ .:?: :?: :?:

Δημοσ.

Γιάννη, χθες πήρα ένα e-mail από το freemail που έλεγε ότι είχαν κάνει παράπονα αρκετοί χρήστες

για κάποιο πρόβλημα αποστολής e-mails και θα έπρεπε να κάνουμε το εξής στο Outlook Express:

Εργαλεία > Λογαριασμοί > Επιλογή του λογαριασμού > Ιδιότητες > Στην καρτέλα 'Διακομιστές' επιλέγουμε 'Απαιτείται έλεγχος από το διακομιστή'

Ίσως αυτό να σε βοηθήσει. :D

Δημοσ.
Γιάννη' date=' χθες πήρα ένα e-mail από το freemail που έλεγε ότι είχαν κάνει παράπονα αρκετοί χρήστες

για κάποιο πρόβλημα αποστολής e-mails και θα έπρεπε να κάνουμε το εξής στο [b']Outlook Express[/b]:

Εργαλεία > Λογαριασμοί > Επιλογή του λογαριασμού > Ιδιότητες > Στην καρτέλα 'Διακομιστές' επιλέγουμε 'Απαιτείται έλεγχος από το διακομιστή'

Ίσως αυτό να σε βοηθήσει. :D

Το πηρα κι εγω αλλα ετσι κι αλοιως οπως ζηταει τα ειχα αλλα .... :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Πάντως αυτό το πρόβλημα το έχω κι εγώ κατα διαστήματα, εδώ και πολύ πολύ καιρό.

Μου απορρίπτει διάφορους παραλήπτες. Δεν έχω καταλάβει με ποια λογική διαλέγει τους παραλήπτες που απορρίπτει... :roll:

Αλλά λες πως και από το mail της TELLAS έχεις το ίδιο πρόβλημα, οπότε ίσως να είναι πρόβλημα του Outlook.

Έχεις κάνει update τα Windows πρόσφατα; Μήπως σου λύσει το πρόβλημα... :roll:

Τί μήνυμα σου βγάζει; Το έψαξες στον Mr. Google; :D

Δημοσ.

Τους παραληπτες πιθανον να τους αποριπτει λογω τις Black list που εχει εκδωθει

με spams IP...

Παραδειγμα οσοι ISP εχουν γραμμη απο UUNET ειναι στη λιστα αυτη....

Εχετε και ενα backup mail παντα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...