Προς το περιεχόμενο

WINXPSP2 Unattended +Drivers+RegTweaks+Proggies<700MB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ναι φίλε,

φτιάχνεις ένα cd που περιέχει windows/drivers/προγράμματα,

ακόμα και ρυθμίσεις που προτιμάς,

όλα αυτά εγκαθίστανται με ένα κλικ,

χωρίς καμία παρέμβαση από την μεριά σου.

θέλει λίγο χρόνο βέβαια να ασχοληθείς είτε για να το φτιάξεις όπως λένε οι οδηγίες ή σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες, αλλά σκέψου ότι φτιάχνεις ένα cd που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ανα πάσα στιγμή και σε όποιον υπολογιστή θέλεις ;-)

Μισό λίγο γιατί μάλλον δεν έχω δει ακόμα ολόκληρη την εικόνα:

λες ότι το αποτέλεσμα της unattended εγκατάστασης είναι τα ΧΡ κομπλέ με drivers κλπ, σε ένα cd που μπορώ να χρησιμοποιήσω σε όποιον υπολογιστή θέλω. Κάτι δεν μου κολλάει: αν ο 'άλλος' υπολογιστής που θα το εγκαταστήσω έχει διαφορετική μητρική από αυτόν στον οποίο έφτιαξα το cd 99% ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ λόγω διαφορετικού chipset. Για να μην αναφέρων τι θα γίνει αν έχει άλλη κάρτα γραφικών (διαφορετικού κατασκευαστή), διαφορετικά ολοκληρωμένα ήχου-δικτύου-κλπ :cry:

Btw μήπως είναι πιο ασφαλής λύση να κάνω unattended cd με τα ΧΡ, ρυθμίσεις τους, ενημερώσεις κλπ και τους drivers να τους εγκαθιστώ στο τέλος ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα σαν το Driver Genius?

Επεξ/σία από the_valliant
  • Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Btw μήπως είναι πιο ασφαλής λύση να κάνω unattended cd με τα ΧΡ, ρυθμίσεις τους, ενημερώσεις κλπ και τους drivers να τους εγκαθιστώ στο τέλος ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα σαν το Driver Genius?

Γι'αυτό υπάρχει η λύση του Driverpacks.net όπου ενσωματώνεις ΟΛΟΥΣ τους drivers που κυκλοφορούν.

Επεξ/σία από TmouR
Δημοσ.
Γι'αυτό υπάρχει η λύση του Driverspacks.net όπου ενσωματώνεις ΟΛΟΥΣ τους drivers που κυκλοφορούν.

Δε με βοηθάς. Κατ' αρχήν δεν πήρα απάντηση ως προς το πόσο "γενικής χρήσης" είναι το cd που θα φτιάξω. Επιπλέον στη διεύθυνση (?) που μου δίνεις δεν βρήκα κάτι να με διαφωτίσει... Μήπως το domain έκλεισε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άκυρο!

Μισό λίγο γιατί μάλλον δεν έχω δει ακόμα ολόκληρη την εικόνα:

λες ότι το αποτέλεσμα της unattended εγκατάστασης είναι τα ΧΡ κομπλέ με drivers κλπ, σε ένα cd που μπορώ να χρησιμοποιήσω σε όποιον υπολογιστή θέλω. Κάτι δεν μου κολλάει: αν ο 'άλλος' υπολογιστής που θα το εγκαταστήσω έχει διαφορετική μητρική από αυτόν στον οποίο έφτιαξα το cd 99% ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ λόγω διαφορετικού chipset. Για να μην αναφέρων τι θα γίνει αν έχει άλλη κάρτα γραφικών (διαφορετικού κατασκευαστή), διαφορετικά ολοκληρωμένα ήχου-δικτύου-κλπ :cry:

Επιτέλους βρήκα χρόνο και διάβασα ΟΛΕΣ τις σελίδες του θρεντ και βρήκα την απάντηση μου στη στιχομυθεία μεταξύ Axelfc & patrickdrd (σελ.7 !). Κι εγώ παρεξήγησα το "drivers" με τους οδηγούς των συσκευών/chipsets κλπ.

Οπότε αυτό που θα με ενδιέφερε θα ήταν ένα δισκάκι (μάλλον DVD) στο οποίο να έχω μία custom & unattended εγκατάσταση των ΧΡ όπως αυτή που περιγράφεται εδώ και μετά, με μενού επιλογών, να διαλέγω αν θα εγκαθιστά τους Forceware ή Catalyst/Omega, το τάδε ή το δείνα chipset ήχου, κλπ και μετά τα επιθυμητά προγράμματα.

Φιλόδοξο, αλλά από όσα διάβασα εδώ μέσα μάλλον γίνεται...

Επεξ/σία από the_valliant
Δημοσ.

τώρα είδα τα μηνύματά σου και θα σου απαντούσα,

αλλά είδα βρήκες την απάντηση μόνος σου,

ναι, και βέβαια μπορείς, αρκεί να χεις λίγο χρόνο να ξοδέψεις μ'αυτό κι αρκετή υπομονή

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για την προθυμία πάντως!

Θα το προσπαθήσω τώρα στην άδεια μου, και θα επανέλθω μάλλον με απορίες ;)

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Θα μου σπάσει τα νεύρα!!!!!

Θέλω να κάνω ενα cd των xp που ν μη ζητάει κωδικό, αλλά είτε με το nlite είτε με το winnt.sif δεν το καταφέρνω. Έχετε καμια ιδέα????

Δημοσ.

Εννοεις να περιλαμβανει το serial number?

Που ακριβως ειναι το προβλημα? Διαλεγεις unattended στο nlite, γραφεις και το key και παλι δεν?

Αν θες μπορω να σου δωσω καποιο δικο μου winnt.sif να αλλαξεις απλως το κλειδι και λογικα θα δουλεψει

Δημοσ.

Ναι, αυτό ακριβώς. Αν δε σου κάνει κόπο, στείλτο μου. Βγάλε εντελώς το κλειδί σου, βάλε αστεράκια... Σε ευχαριστώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...