JUST-GAMER Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόγραμμα που να ενσωματώνει κάποια service pack στα office κάτι σαν την ενσωμάτωση των service pack στα windows bootable cd. Σας ευχαριστώ πολύ.
TmouR Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόγραμμα που να ενσωματώνει κάποια service pack στα office κάτι σαν την ενσωμάτωση των service pack στα windows bootable cd. Σας ευχαριστώ πολύ. Siginets Office Integrator: http://siginetsoftware.com/forum/forumdisplay.php?f=20
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Και κάτι άλλο στο mirc 6.21 πως μπορούμε να του δηλώσουμε να μπαίνει στα τσατ κανάλια μέσω proxy server ή μέσω μιας συγκεκριμένης ip και πόρτας. Υπάρχει τρόπος να ενσωματώσουμε οποιοδήποτε office service pack κάτι σαν τα cd με windows που έχουν ενσωματωμένα τα service pack έτσι ώστε με το που τα εγκαθιστάς να εγκαθιστάτε και το αντίστοιχο service pack. Νομίζω λέγετε slipstream ή κάτι τέτοιο. Σας ευχαριστώ πολύ.
crc2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Ο οδηγός είναι πολύ καλός και μπράβο στα παιδιά που συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του. Η δική μου ερώτηση είναι για το Nero 8 , αν υπάρχουν κάποιες εντολές που να δουλεύουν με την πρώτη εγκατάσταση , γιατί πάντα σταματά και δεν γίνεται εγκατάσταση !!
madsc Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 To Nero 8 και να δουλέψει δεν "δουλεύει". Χρησιμοποίησε την έκδοση 6.6.16. /sc
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα. Ρε παιδιά κάποια μέρα ξαφνικά το εικονίδιο του 2 partition του βασικού μου σκληρού δίσκου άλλαξε από το κανονικό σε αυτό: Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το επαναφέρω. Σας ευχαριστώ πολύ.
dj_vts Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Λοιπον παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα για μια ερωτησουλα το ρωταω εδω. Καθε φορα που ανοιγουν τα XP (sp2) μου ζητανε να διαλεξω χρηστη μετα το "καλως ηρθατε" και δεν εχω βαλει καποιο δευτερο ποτε. Ουτε κωδικο προσβασης εχω. Θελω να μου πει καποιος πως γινεται να "παρακαμψουμε" αυτη την οθονη και να φορτωνει κατευθειαν οταν ανοιγω το pc γιατι ειναι εκνευριστικο...
tsakonas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Που κολλαει ομως αυτο? εκανεs unattended cd? http://www.updatexp.com/tip10.html
dj_vts Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Ναι οντως δεν κολλαει στο θεμα συγνωμη αλλα απο το λινκ που μου δωσες εκανα οτι λεει και απλα δεν δειχνει τη welcome screen των XP αλλα ειναι σαν τα 2000. Παλι ζηταει ενεργεια απο μενα για να κανει logon... Ενα enter ειναι να πατησω θα μου πεις αλλα εγω δεν το θελω ετσι θελω να ανοιγει με τη μια.
crc2 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Θα βγεις στο dos και θα τρέξεις την εντολή net user εκεί θα δεις λογικά 2 χρήστες που έχουν προστεθεί απο το Net framework , τρέξε τις παρακάτω εντολές και θα είσαι εντάξει net user support_388945a0 /delete net user aspnet /delete υ.γ. επίσης μπορείς να δεις τον asp.net και απο τον πίνακα ελέγχου στους χρήστες !!
bean1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ειπα και εγω να κανω ενα cdaki τετοιο αλλα εχω ενα προβλημα χρησιμοποιω την μεθοδο RunOnceEx για την εγκατασταση των προγραμματων οταν τελιωσει η εγκατασταση και μπανει μεσα στα windows μου εμφανιζει το παραθυρο με τα προγραμματα μεχρι εδω καλα. Αλλα μου βγαζει την καθε εγτατασταση του προγραμματος να το κανω εγω install. Πως γινεται να γινει αυτοματα η εγκατασταση των προγραμματων χωρις να μου κανει ερωτησεις σας δινω κια τον κωδικα σας δινω και τον κωδικα > cmdow @ /HID @Echo Off FOR %%i IN (D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z) DO IF EXIST %%i:\win51ip.SP2 SET CDROM=%%i: SET PP=%cdrom%\Apps\ SET KEY=HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx REG ADD %KEY% /V TITLE /D "Installing Programs" /f REG ADD %KEY%\000 /VE /D "Firefox" /f REG ADD %KEY%\000 /V 1 /D "%PP%FirefoxSetup2.0.0.16.exe -ms" /f REG ADD %KEY%\001 /VE /D "CCleanner" /f REG ADD %KEY%\001 /V 1 /D "%PP%ccsetup210.exe /silent" /f REG ADD %KEY%\002 /VE /D "WinRAR.exe" /f REG ADD %KEY%\002 /V 1 /D "%PP%WinRAR3.71.exe /silent" /f REG ADD %KEY%\003 /VE /D "Thunderbird" /f REG ADD %KEY%\003 /V 1 /D "%PP%ThunderbirdSetup2.0.0.16.exe -ms" /f REG ADD %KEY%\004 /VE /D "Windows Live Messenger" /f REG ADD %KEY%\004 /V 1 /D "%PP%WINDOWSLIVEMESSENGER8.5.1302.1018.MSI msiexec.exe /i "WINDOWS LIVE MESSENGER 8.5.1302.1018.MSI" /qb" /f EXIT
blacksoul230 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 ρε παιδια ,,με αυτο τι ακριβως κανεις? δλδ μπορεις με αυτον τον τροπο ενα cd με προγραμματα που με ενα κλικ θα εγκαθιστουνται τα windows και οι drivers?
patrickdrd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 ναι φίλε, φτιάχνεις ένα cd που περιέχει windows/drivers/προγράμματα, ακόμα και ρυθμίσεις που προτιμάς, όλα αυτά εγκαθίστανται με ένα κλικ, χωρίς καμία παρέμβαση από την μεριά σου. θέλει λίγο χρόνο βέβαια να ασχοληθείς είτε για να το φτιάξεις όπως λένε οι οδηγίες ή σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες, αλλά σκέψου ότι φτιάχνεις ένα cd που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ανα πάσα στιγμή και σε όποιον υπολογιστή θέλεις ;-)
blacksoul230 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Λοιπον παιδια μην την ψαχνετε τζαμπα με προγραμματιστικο κωδικα ολα αυτα μπορουν να γινουν πιο ευκολα με ενα προγραμμα που λεγετε nlite ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:54 ---------- ΑΑΑ ξεχασα να σας πω το site http://www.nliteos.com/download.html ΕΙΝΑΙ FREE!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα