Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 το παραπανω λινκ δουλευει,διοτι σε εμνα βγαζει λευκη οθωνη
Giourkas1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 παιδια ενα λινκ θα ήθελα για να κατεβάσω το windows service pack 2 το ελληνικό?Ειναι λιγάκι επείγον γι'αυτό πείτε μου σύντομα. Εννοείται ότι ο η/υ διαθέτει αυθεντικά windows. Ευχαριστώ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Κλικ στη ληψη http://www.microsoft.com/hellas/security/windowsxpsp2/default.mspx Ηταν τοσο τρομερο φιλε, που μου πηρε 2 ολοκληρα λεπτα να το βρω...
patrickdrd Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Καλησπέρα σε όλους! Μήπως ξέρει κανείς που θα βρω έναν τέτοιο οδηγό για ελληνικά vista: Windows Vista services that can be disabled
patrickdrd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 μπα, όχι, τίποτα, τζίφος! μπας κ έχεις τίποτα εσύ;
wgibson Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 ξερουμε αν υπαρχει καποια εκδοση slipstreamed των ελληνικων windows xp pro ??? ευχαριστω
tempeliss Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Έχω μια ερωτησούλα η οποία δεν γνωρίζω αν εχει απαντηθεί.Που μπορω να βρω όλα τα windows updates και hotfixes ως σημερα για να τα βάλω σε unattended εγκατάσταση.Ευχαριστω!
patrickdrd Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 υπήρχε το autopatcher, αλλά έφαγε μια καταγγελία από την microsoft, κ δεν συνεχίζει...
tempeliss Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Ναι το ξέρω το autopatcher αλλα δεν το θέλω έτσι.Τα exe θελω να ενσωματωσω σε εγκατασταση των win!
tempeliss Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Βρήκα ένα προγραμματάκι που τα κάνει όλα αυτά.Για όποιον ενδιαφέρεται είναι στο http://wud.jcarle.com/ProgramFiles.aspx και λέγεται Winows updates downloader.
TRIKALOS_1977 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Για σας παιδιά, θα ήθελα τα φωτά σας, φτιάχνω ένα carpc και θα ήθελα μια έκδοση των windows που να έχει τα μόνο τα ελάχιστα απαραίτητα. Χρησιμοποιώντας το nlite τι πρέπει να σβήσω ώστε να δουλεύει το σύστημα. Θέλω να ελαφρύνω τα windows για να ξεκινάμε σε λιγότερο χρόνο από ότι τώρα.
jim_p Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Για σας παιδιά, θα ήθελα τα φωτά σας, φτιάχνω ένα carpc και θα ήθελα μια έκδοση των windows που να έχει τα μόνο τα ελάχιστα απαραίτητα. Χρησιμοποιώντας το nlite τι πρέπει να σβήσω ώστε να δουλεύει το σύστημα. Θέλω να ελαφρύνω τα windows για να ξεκινάμε σε λιγότερο χρόνο από ότι τώρα. Υπαρχει εκδοση των xp που εχει τα εντελως εντελως απαραιτητα για να λειτουργησουν και εγκαθισταται σε χωρο ~700ΜΒ. Λεγεται xp embedded και χρησιμοποιηται σε βιομηχανικες κατασκευες (ρομποτικοι βραχιονες κλπ). Το κακο εινια οτι ειναι λιγο τσουχτερη για αυτα που προσφερει. Αν δεν μπορεις να την βρεις απο καπου στο ιντερνετ, κανε ενα τεστ αφαιροντας οτι ειναι δυνατο να αφαιρεσεις με το nlite και δοκιμασε να δεις πως παιζει στο vmware. Καλη χρονια σε ολους
Geo_SV Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας. Είναι το πρώτο μήνυμα μου και μάλλον σε λάθος tread. Επειδή τα δοκίμασα κάποια στιγμή, τα Xp embedded δεν είναι έτοιμο λειτουργικό. Στην ουσία παίρνεις ένα πρόγραμμα δημιουργίας και προσθέτεις εσύ τα χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι. Είναι πιο δύσκολο από ότι ακούγεται και θέλει αρκετό ψάξιμο για να δημιουργήσεις λειτουργικό από το τίποτα. Δεν το έψαξα ιδιαίτερα για να πω την αλήθεια
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 έκδοση των windows που έχει τα μόνο τα ελάχιστα απαραίτητα ειναι τα xp tiny, τα οποια ειναι φοβερα,μπουταρουν και με 64mb ram,εχει επιλογες με τι θελουμε μεσα και τι οχι,και αναλογα με την εκδσ ειναι και updated.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα