Axelfc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μια γενικοτερη ερωτηση θα ηθελα να κανω. Για ποιο λογο να γινει ολη αυτη η διαδικασια (εχει ενδιαφερον αν μη τι αλλο) και να μην κανεις ενα ghost στο σκληρο σου μολις εχεις ολοκληρηρωσει την εγκατασταση ολων αυτων που θες?
patrickdrd Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μια πολύ απλή απάντηση (αλλά πολύ σημαντικό) είναι ότι το εν λόγω cd παίζει παντού, ενώ το ghost παίζει "κουβαλάει" διάφορους οδηγούς συσκευών, μητρικής κλπ. και είναι system-dependent. Ακόμα κ αναβάθμιση να θες να κάνεις, δεν θα δουλέψει εκτός απροόπτου το ghost, ακόμα κ αν δεν έχεις βάλει κανέναν driver εσύ, γιατί το λειτουργικό προσαρμόζεται πάνω στο σύστημά σου
capthookb Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Πιο πολύ βολέυει κάποιον διαχειριστή που έχει να βάλει windows σε πολλούς υπολογιστές, π.χ 40+. Φαντάσου το χρόνο που θα ήθελε να κάθετε από πάνω και να δίνει οδηγίες για τον καθένα. Ενώ με το unattended γίνεται αυτοματοποιημένα η διαδικασία.
Axelfc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μια πολύ απλή απάντηση (αλλά πολύ σημαντικό) είναι ότι το εν λόγω cd παίζει παντού, ενώ το ghost παίζει "κουβαλάει" διάφορους οδηγούς συσκευών, μητρικής κλπ. και είναι system-dependent. Επειδη ειδα στο τοπικ τον ορο Drivers Θεωρησα οτι ειναι το ιδιο με το ghost και αρα ειναι και αυτο system-dependent. Τωρα που ξανακοιταξα το 1ο post δεν βλεπω καπου να αναφερει εγκατασταση drivers. Ακόμα κ αναβάθμιση να θες να κάνεις' date=' δεν θα δουλέψει εκτός απροόπτου το ghost, ακόμα κ αν δεν έχεις βάλει κανέναν driver εσύ,γιατί το λειτουργικό προσαρμόζεται πάνω στο σύστημά σου[/quote'] Σε αυτο εχεις δικιο. Anyway, ειναι καλη λυση σιγουρα για να εχεις ευκολα στημενο pc. Thanks.
Xdanger Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 2) Επειδή χρησιμοποιώ διαφορετικό theme από τα default των WinXP' date=' πως γίνεται να εγκατασταθεί αυτόματα? Να σημειώσω χρησιμοποίησα το πρόγραμμα StyleXP v1 και το visual style "Pictures.msstyles" χρώμα "outdoors". [/quote'] psaxno ke go tropo na to kano afto, kseri kanis pos ginete?
Axelfc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=22144&st=0 ... First, I added the Royal msstyle to an existing WinXP machine. Next, I saved a theme using the Royal style Put the Royal files and the saved theme file in $$\Resources\Themes In your WinNT.sif set the shell to be the saved theme, like this: > [shell] CustomDefaultThemeFile="%WinDir%\Resources\Themes\Mike's Theme .Theme" ... Δεν το εχω δοκιμασει. Αν το κανει καποιος ας μας πει αν δουλευει.
Axelfc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μια ερωτηση ακομα. Υπαρχει με καποιο τροπο η δυνατοτητα να φτιαξουμε ενα unnatended cd το οποιο θα μας δινει την επιλογη αν θελουμε να εγκαταστησουμε drivers για sata controllers και ολα τα υπολοιπα να τα κανει μονο του? Ετσι ωστε η εγκατασταση να μπορει να γινει σε pc με η χωρις sata hdd και συγχρονως να ειναι αυτοματοποιημενη.
madsc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Ρίξε μια ματιά στο DriverPack MassStorage του Bashrat εδώ http://www.driverpacks.net/Projects//DriverPacks Επιλογή δεν χρειάζεται, το cd αποφασίζει μόνο του ανάλογα με το τι hw θα βρεί. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες προσεχτικά θα παίζει στο 95% των συνθέσεων αν όχι σε όλες. /sc
tsitras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 καλησπέρα. πολυ καλό το topic. έχω ένα σκληρό sata και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να ενσωματώσω τους sata drivers από το motherboard μέσα στο cd των windows?υπάρχει κάποιος τρόπος? θέλω μόνο τους sata drivers από το motherboard που έχω και τίποτα άλλο.
fragment_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Καλα το norton ghost γιατι υπαρχει;; και σε 5 λεπτά όλα οχι σε 1 ώρα. *Το μονο που εχω κανει με αυτο το θεμα ειναι να ενσωματοσω ολα τα updates στο winxp setup cd και προγραμματα τυπου internetexplorer7b,mp11b,messenger live κτλ. !!Και αυτο σε περιπτωση σφαλματος του Norton Ghost, η σε περιπτωση εγκαταστασης σε αλλο pc. Επισης τι να το κανεις αν καθε βδομαδα βγαινουν νεες εκδοσεις προγραμματων!
tsakonas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 mipws borei na mou pei kapoios pou tha vrw ola ta updates na ta kanw slipstream? Exw ena etoimo unattended(Tiny Xp Beast Edition) kai exei ola ta updates ews March 2006... uparxei pouthena kamia lista me ola ta upoloipa updates na ta katevasw kai na ta kanw slipstream? Euxaristw!!
Eusebius Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Για λίστα που να τα έχει κατά μήνα, δεν ξέρω κάτι καλό... Για να τα κατεβάσεις μαζεμένα: κατέβασε το τελευταίο AutoPatcher, άνοιξέ το με το 7-Zip (με WinRAR 3.60 beta 7 που δοκίμασα δεν ανοίγει) και πάρε ό,τι θες. Το τελευταίο full AutoPatcher είναι του Αυγούστου. Μετά έχουν βγει δύο updates. Φαντάζομαι θα ανοίγουν και αυτά με το 7-Zip.
tsakonas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 euxaristw Eusebius ,mexri na katevei to autopatcher vrika afto.... http://smithii.com/node/12 einai pragmatika polu endiaferon to scriptaki .cmd alla thelei polu edit kai oso kai an prospathisa mou vgaze errors... to shmantiko einai oti exei direct links k dates apta critical updates opote ta katevasa ola kai tha dokimasw twra to integrate opws eipe o madsc sto arxiko post...
Eusebius Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Για λίστα που να τα έχει κατά μήνα, δεν ξέρω κάτι καλό... [...] Χε! Μπροστά στα μάτια μου ήταν: Update Pack Changelog του RyanVM. Το πακέτο του RyanVM παρακολουθεί από κοντά τις μηνιαίες ενημερώσεις, οπότε είναι σαν να έχεις επίσημη λίστα. Για τα λινκ που λες, έχω δει κι αλλού κάτι λίστες, αλλά είναι πάλι μόνο για τα critical updates. Τα άλλα πώς τα μαζεύεις... Αλλά με AutoPatcher και 7-Zip είναι πολύ απλό.
tsakonas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Wraia ekana slipstream ola ta upoloipa updates meta to Martio 2006. Ekana ena virtual Pc kai ekana install kai ola ok.....ta slipstreamed updates omws ta deixnei pleon sto add remove programs...giati?? mipws o kaluteros tropos einai o arxikos tou madsc? - UPDATES - Φτιάχτε ένα φάκελο με το όνομα svcpack μέσα στο φάκελο \Ι386. Κατεβάστε κ βάλτε εκεί μέσα τα critical updates/hotfixes (Προσοχή όχι τα express setups' date=' τα ολόκληρα) που θέλετε να γίνουν αυτόματα εγκατάσταση σε μορφή 8+3 . Δηλ το WindowsXP-KB834707-x86-enu.exe θα γίνει KB834707.exe. κοκ [/quote'] To cd pou xw, exei hdh ola ta updates prin apto Martio 06 ston katalogo \Ι386\svcpack\ opws akrivws ta leei kai o madsc alla den exei afto !!! Το txt αρχείο μετονομάζεται σε svcpack.inf και μπαίνει στο φάκελο \Ι386.Το αρχείο svcpack.in_ πρέπει να διαγραφεί για να χρησιμοποιηθεί από το setup το svcpack.inf. Το αρχείο svcpack.in_ uparxei!! to .inf oxi!! ma kala aftoi pws to kanane? anyway berdeftika!!! diafwtiste me! thx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα