Προς το περιεχόμενο

WINXPSP2 Unattended +Drivers+RegTweaks+Proggies<700MB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά γεια σας.

Θέλω να κάνω μια εγγατάσταση του MSOFFICE 2003.

χρησιμοποιώ αυτο το string:

pro11.msi /NORESTART COMPANYNAME=VAGELIS INSTALLLOCATION="C:\Program Files\MICROSOFT OFFICE" PIDKEY=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx USERNAME=VAGELIS /PASSIVE FG

το θέμα είναι οτι μου κάνει τυπική εγκατάσταση και όχι full όπως θέλω

τι μπορώ να κάνω για να γίνει full?

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

An pas sto msfn.org xrisimopoiontas to sxetiko link pou parathetei o madsc sto arxiko post tou peri unattended, tha vreis analitika oti xreiazetai. Perito na sou po oti de xreiazetai kan na xrisimopoiiseis ola afta ta switches alla mporeis na kaneis advanced installation kai na dimiourgiseis ena arxeio *.MST opou tha parametropoieis ta office opos goustareis ki agapas.Esi apla sto batch file tha trexeis to setup k to arxeio *.MST

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Φίλε madsc (και υπόλοιποι φυσικά), λέω να ξεκινήσω κι εγώ να φτιάχνω το CD.

Ήθελα να ρωτήσω μόνο κανά δυο πραγματάκια:

1) To CD που δημιουργείται με την μέθοδο που περιγράφεις, θα είναι διαθέσιμο για extra εγκαταστάσεις αργότερα;

Αν αποφασίσω π.χ. να βάλω τον IIS μετά το unattended; Θα δουλέψει;

Αν θέλω να κάνω upgrade π.χ. σε pc με Win2000;

Μήπως δεν πρέπει να σβήσω τα αρχεία που λες στην αρχή;

Αν τα σβήσω χάνω σε λειτουργικότητα;

To upgrade γίνεται unattended;

2) Επίσης, τα προγραμματάκια θα είναι στο Add/Remove Programs ή στο Add/Remove Windows Components;

3) NVidia drivers, drivers για τον εκτυπωτή μου, για το modem κλπ πως μπορώ να βάλω;

Υπάρχει κανένας οδηγός να δω;

Φαντάζομαι όμως ότι τότε παραγίνεται custom το CD.

Άλλοι θα είναι της γνώμης ότι όσο περισσότερο Generic τόσο καλύτερα, άλλοι θα το θέλουν custom...

Θα θελα να ακούσω γνώμες.

Όσοι το έχετε φτιάξει το κάνατε Generic ή custom (για το δικό σας pc, τι μας νοιάζουν τα υπόλοιπα);

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Sto msconfig μην πειράξεις τίποτα. Ό,τι αλλαγές θες να κανεις, θα τις κάνεις από το start->run->services.msc. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον οδηγό. Επίσης, αν βαριέσαι να ψάχνεις τι κάνει κάθε service, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το reg file με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις από το PC mag για τα XP PRO.

Δημοσ.

patrickdrd

Η κάθε unattended διαδικασία που μπορείς να φτιάξεις δουλεύει με ένα συγκεκριμένο τρόπο & μόνο. Εφόσον "λες" στο setup να τρέξει κάτι μέσω κάποιου απαντητικού αρχείου θα τρέξει αυτό κ μόνο αυτό. Αυτό το ορίζεις εξαρχής. Upgrade δηλ recovery console κτλ απλά τα ξεχνάς με αυτό τον τρόπο.

Για τις υπόλοιπες ερωτήσεις σου, θα δουλέψει κ θα συμπεριφερθεί ακριβώς όπως μία χειροκίνητη εγκατάσταση windows.

/sc

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πρέπει να κάνεις τις παρακάτω αλλαγές (στην επικεφαλίδα το όνομα του αρχείου)

>
\B/------------------------------------winnt.sif------------------------------------
[GuiUnattended] 
AdminPassword=*
/E\------------------------------------winnt.sif------------------------------------

\B/----------------------------------cmdlines.txt----------------------------------
[COMMANDS]
"useraccounts.cmd"
/E\----------------------------------cmdlines.txt----------------------------------

\B/--------------------------------useraccounts.cmd--------------------------------
net user Administrator "" /add
net localgroup Administrators Administrator /add
net accounts /maxpwage:unlimited
regedit /s autologon.reg
exit
/E\--------------------------------useraccounts.cmd--------------------------------

\B/----------------------------------autologon.reg----------------------------------
Windows Registry Editor Version 5.00 

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
"DefaultUserName"="Administrator"
"DefaultPassword"=""
"AutoAdminLogon"="1"
/E\----------------------------------autologon.reg----------------------------------

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Δούλεψε αυτό που μου είπες αλλά θέλω άλλη μια βοήθεια.

Στην εγκατάσταση σταματάει εκεί που λέει "Καλοσήρθατε στα winXP" για να ρυθμίσω αν θα κάνει update και για να προσθέσω έναν τουλάχιστον χρήστη. Γίνεται να μην εμφανίζετε αυτός ο wizard και απλά να φτιάχνετε ο user με τον παραπάνω τρόπο?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Επίσης σταματάει για να μου πει ότι θα φτιάξει αυτόματα τις ρυθμίσεις της οθόνης ενώ εγώ στο winnt.sif του έχω βάλει δικές μου τιμές.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω μαζί μου το δικό μου winnt.sif για να το ανεβάσω εδώ,

τις ρυθμίσεις πάντως της οθόνης τις έκανα με το nlite:

>
http://www.nliteos.com

Δημοσ.

Δες και το δικό μου winnt.sif (Μοιάζει πολύ με του madsc βέβαια)

>
;
; Generated by nLite 0.99.8 beta 5
;

[Data]
 AutoPartition="0"
 MsDosInitiated="0"
 UnattendedInstall="Yes"
 AutomaticUpdates=yes

[unattended]
 UnattendMode = FullUnattended
 OemSkipEula=Yes
 OemPreinstall = Yes
 UnattendSwitch=yes
 TargetPath=\WINDOWS
 WaitForReboot = No
 DriverSigningPolicy = Ignore
 NonDriverSigningPolicy = Ignore
 DisableDynamicUpdates=Yes
 Hibernation = No

[GuiUnattended]
 AdminPassword=*
 EncryptedAdminPassword=NO
 OEMSkipRegional = 1
 TimeZone = 130
 OemSkipWelcome = 1

[shell]
 DefaultThemesOff = Yes
 DefaultStartPanelOff = Yes

;[Components]
; iis_common = On
; iis_inetmgr = On
; iis_pwmgr = Off
; iis_doc = Off
; iis_www = On
; Iis_www_vdir_printers = Off
; Iis_www_vdir_scripts = Off

[userData]
 ProductID=XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX
 FullName="Admin"
 OrgName="Asylo"
 ComputerName=PC

[Display]
 BitsPerPel = 32
 Xresolution = 1024
 Yresolution = 768
 Vrefresh = 85

[TapiLocation]
 CountryCode=30
 Dialing=Tone
 AreaCode=210

[RegionalSettings]
 LanguageGroup=4,2,1
 SystemLocale=00000408
 UserLocale=00000408
 InputLocale=0409:00000409,0408:00000408

[branding]
 BrandIEUsingUnattended=Yes

[GuiRunOnce]
 %systemdrive%\install\start.cmd

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Περί του διαβόητου πλέον ΚΒ892130 Windows Genuine Advantage program (WGA).

Από Start=> All Programs => Windows Update εγκαθιστούμε το WGA (KB892130).

Μετά την επικύρωση του λειτουργικού μας κάνουμε browse στο φάκελο C:\WINDOWS\system32 κ βρίσκουμε το επικυρωμένο πλέον LegitCheckControl.dll.

Αυτό το dll κ μόνο είναι υπεύθυνο για το αποτέλεσμα του Windows Genuine Advantage program.

Για να μην κάνουμε validate κάθε φορά τα Windows μας μπορούμε να τοποθετήσουμε το άνωθι LegitCheckControl.dll στο φάκελο C:\XPCD\$OEM$\$$\SYSTEM32 με read only attributes.

Kατά το setup αντιγράφεται στο φάκελο C:\WINDOWS\system32. Με την εγκατάσταση του ΚΒ892130 (442KB) κ το επικυρωμένο αρχείο στη θέση του δεν θα μας ξαναζητηθεί στο επόμενο format να επικυρώσουμε το αντίγραφο των Windows που έχουμε αγοράσει. ;)

/sc

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

κατέβασα τους drivers αλλά δε βρήκα πουθενά οδηγίες στο αρχείο που αποσυμπίεσα...μπορεί να μου πει κάποιος που να το βάλω το αρχείο που κατέβασα ώστε να βλέπει κατευθείαν τους drivers που χρειάζεται όταν θέλει να κάνει κάποιος εγκατάσταση σε SATA σκληρό δίσκο?? ευχαριστώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...