karib Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Εχω ενα παλιο αλλά καλό εκτυπωτή της HP. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτον. Το προβλημα μου ειναι οτι ο driver του δεν υποστηριζει εκτυπωση σε χαρτι photo διαστάσεων 10*15cm. Νεοτερος driver απο αυτον που ηδη εχω, δεν υπαρχει. Στα tray του εχει υποδοχη για φακελο(τη μικρη σχισμη εννοω), για photo paper ομως ομως ο driver δεν υποστηριζει κατι τετοιο. Θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει αυτη την δουλεια και να συμπληρωνει αυτη την έλλειψη του driver, ή καποιος άλλος τρόπος που μου διαφεύγει.
karib Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Μονο με driver μπορω να τυπωσω photo 10x15 ?
karib Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Να υποθεσω οτι δεν μπορω να τυπωσω αφου δεν το υποστηριζει ο driver? Ουτε με καποιο προγραμμα?
Highlander Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δεν μπορείς να φτιάξεις Custom paper ? Σχεδόν όλοι οι drivers το έχουν αυτό.
ennatos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 O ektipotis poio montelo einai? Mipos i ipodoxi den einai gia 10X15 photo paper alla gia envelope (fakelous?)? An isxiei ayto mporeis na tiposeis photo. Aplos bale ekei to phtografiko xarti, (dilose bebaia oti tiponeis fakelo) alla dose tis kaliteres rithmiseis gia poiotita xromatos. An ta perithoria ektiposis sou einai sosta tha pareis kapoio apotelesma, oxi bebaia kai to kalitero.
karib Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 O ektipotis poio montelo einai? HP 720. Mipos i ipodoxi den einai gia 10X15 photo paper alla gia envelope (fakelous?)? Ναι, για φακελους ειναι. Aplos bale ekei to phtografiko xarti, (dilose bebaia oti tiponeis fakelo) alla dose tis kaliteres rithmiseis gia poiotita xromatos. Καποια στιγμη που το δοκιμασα τυπωθηκε μιση φωτο γιατι φυσικα αλλες διαστασεις εχει ο φακελος που περιμενει να βρει ο driver του εκτυπωτη και αλλες η 10-15 photo. Δεν μπορείς να φτιάξεις Custom paper ? Σχεδόν όλοι οι drivers το έχουν αυτό. Χμ, αυτο πρεπει να το δω. Λες?
Highlander Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Χμ' date=' αυτο πρεπει να το δω. Λες?[/quote'] Λέω....
karib Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν μπορείς να φτιάξεις Custom paper ? Οχι, δεν εχει επιλογη τελικα. Μήπως έχει μέγεθος χαρτιού Α6? Ναι! Εχω καμια ελπιδα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.