yannis76 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Ρε παιδιά, έχω μια ερώτηση: Έχω παραγγείλει εδώ και μια εβδομάδα κάτι από OcUK στην κάρτα του ξαδέρφου μου και στη διεύθυνση του. Από την Αγγλία το προϊόν έχει φύγει, αλλά στην Αθήνα σε εμένα δεν έχει έρθει ακόμα. Γνωρίζει κανείς αν το προϊόν το φέρνει ιδιωτικό κούριερ ή ελληνικό ταχυδρομείο? Παράδοση το Σάββατο κάνουν ή μόνο καθημερινές? Ευχαριστώ
God Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Μονο καθημερινες και με το ταχυδρομειο θα ερθει. Και σιγα μην τα ελτα στο φερουν και σαββατο ουτε καν παραδοση δεν θα σου κανουν. Θα σου φερουν σημειωμα και θα πας να το παρεις απο το τοπικο ταχυδρομειο. Να περιμενεις 5-10 εργασιμες μερες.
_DiMoN_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 -> Αν είναι με Courier θα κάνει κάπου 8-10 ημέρες διότι έρχεται μέσο Γερμανίας -> Αν είναι κανονικο γράμμα θα κάνει κάπου 8-10 ημέρες μέσο ΕΛΤΑ (μάλλον θα στο φέρουν στην πόρτα) (αν είναι μεγάλο θα σου έρθει η ειδοποιήση) -> Αν είναι συστημένο γράμμα κάνει ακριβώς 3 ημέρες από Αγγλία και θα σου έρθει ειδοποιήση να το παραλάβεις από το ταχυδρομείο Γενικά οι πιο ασφαλείς είναι οι 2 τελευταίες περιπτώσεις με κίνδυνο να είναι βλαμμένη η υπάλληλος στο ταχυδρομείο και να μην έχει γράψει την ειδοποιήση αν και πολύ σπάνιο. Στην πρώτη περίπτωση κάνε και μια προσευχή να μην κάνουν καμία χοντρή μαλακία, ευχήσου στην ACS!!!! Αν σου το έχουν στείλει με DHL, FedEX θα έπρεπε να το είχες λάβει... Στις 9-12 ημέρες και μετά ανησυχούμε
yannis76 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Μονο καθημερινες και με το ταχυδρομειο θα ερθει. Και σιγα μην τα ελτα στο φερουν και σαββατο ουτε καν παραδοση δεν θα σου κανουν. Θα σου φερουν σημειωμα και θα πας να το παρεις απο το τοπικο ταχυδρομειο. Να περιμενεις 5-10 εργασιμες μερες. Από το Crucial.co.uk πάντως τα πράγματα έρχονταν σε δύο μέρες μετά την παραγγελία -με Visa Electron παρακαλώ- και με κούριερ στο σπίτι.
ViPeRMaN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 asxeto: re paidia to ocUK ti einai? exi sxesi me overclocking?
apostolt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Μαγαζι στην Αγγλια που το χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι απο Ελλαδα http://www.overclockers.co.uk/
nonickch_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 afaik to ocuk stelnei mono courier stin ellada.
God Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 afaik to ocuk stelnei mono courier stin ellada. Βασιλικα ταχυδρομεια -> Παραδοση στα ελτα. Παντα με ελτα μου ερχονται.
blender Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 min ipotimate to taxidromio ego eixa paragili kati apo ta athina gia iraklio kritis kai irthe se 1 mera !!
bugme Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Παίρνω τηλέφωνο και πάντα "μιλάει". Έστειλα φαξ για να ρωτήσω τα μεταφορικά για μια οθόνη Viewsonic VP171b-2 (8,8 κιλά μικτά), όμως δεν πήρα απάντηση εδώ και δύο μέρες. Δεν στέλνουν ανάλογο βάρος εκτός UK και κάνουν τις πάπιες, ή απλά δεν είδαν το fax; E-mail δεν δίνουν στη σελίδα τους. Πόσο περίπου λέτε να βγουν τα ταχυδρομικά; Βασικά, θα την έπαιρνα από το mindfactory, αλλά δεν δέχεται πιστωτική κάρτα και αποκλείεται να στείλω λεφτά σε λογαριασμό (η κάρτα έχει shopping protection και άμεση αμφισβήτηση αγοράς, οπότε σου επιστρέφουν το ποσό).
bugme Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 http://www.planetamd64.com/index.php?showtopic=4441 Τραγική εμπειρία...
pseira Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δεν στέλνουν πάνω απο 2 κιλά εκτός Αγγλίας. Το είχα ρωτήσει και εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.