Προς το περιεχόμενο

Poia tft-lcd me 16ms ke kato?

Kappas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως το response time που δηλώνει η εταιρία διαφέρει από την πραγματικότητα κάποιες φορές, ειδικά στην sub-20ms κατηγορία. Καλύτερα να διαβάσεις κανενα review ή ακόμη καλύτερα να δεις αυτές που σε ενδιαφέρουν από κοντά. Στα περισσότερα reviews που έχω διαβάσει π.χ. το 20ms panel της hydis το βγάζουν ελαφρώς γρηγορότερο από το 16ms panel της AU. Άσε που το response time που δίνουν, αφορά τη μετάβαση από το μαύρο στο άσπρο ή το αντίστροφο. Όταν το pixel αλλάζει από μια απόχρωση του γκρίζου σε άλλη, τότε ο χρόνος ανεβαίνει, και κάθε panel συμπεριφέρεται διαφορετικά.

Δημοσ.

Προσωπικη εμπειρια:

Εδω και 3 μερες ειμαι κατοχος της Samsung 173P που συμφωνα με τη Samsung εχει response time 25ms...

Η οθονη ειναι ΤΕΛΕΙΑ και φοβερα ξεκουραστη... Επαιξα NFS δοκιμαστικα και εβαλα 3-4 DVD με γρηγορες σκηνες... Καταλαβα μια διαφορα σε σχεση με την CRT αλλα παρ' ολα αυτα δεν με κουρασε καθολου...

Συμπερασμα: Μην κολλατε! Τα 16, 20, 25 ms ειναι απλα και μονο νουμερα. Καλυτερα να πατε σε ενα μαγαζι και να ζητησετε να σας δειξουν τις οθονες που εχουν στη βιτρινα να παιζουν DVD ή οτιδηποτε αλλο με γρηγορα εναλλασσομενες σκηνες και να καταληξετε αναλογαμε το τι βλεπετε παρα να ψαχνετε νουμερα και κριτικες...

Δημοσ.

esis pia othoni tha pernate gia na tin xrisimopiusate ke gia games :?:

metaxi ton:lg 1730s,eizo L550 ke sm172x pia ine kaliteri gia na pezi kanis ke pexndia?.....ke kati akoma,ean xerete kanena kalo magazi sti sturnari gia agora othinis peste to :)

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρουν κατα κύριο λόγο τα games, καλύτερα να πάρεις μια CRT φίλε μου. Έχω κι εγώ την 173P που ανέφερε παραπάνω ο Στάθης και δε την αλλάζω με τίποτα. Δεν παίζω πολύ, όμως ένα UT2004, ένα painkiller το παίζω που και που και το (μικρό) ghosting που έχει δεν με ενοχλεί. Αντίθετα, θα με ενοχλούσε να έβλεπα οποιαδήποτε οθόνη με TN panel και να βλέπω άλλο χρώμα πάνω και άλλο κάτω. Ζύγισε τις απαιτήσεις σου και επέλεξε. Και φυσικά, δίαβασε όσα πιο πολλά reviews μπορείς και δες αν γίνεται από κοντά τα monitors που σε ενδιαφέρουν.

Δημοσ.

stin L550 anafereste?bori kapios na mu pi posa ta pai sta pexnidia?....pados i 172x ine poli akrivi ... :( (vasika exo na pexo kero pexndidia sto pc mu,alla opou nane tha pexo ke pali,ke to provlima ine oti pezo fps perisotero :| )

Δημοσ.

Eimai poli euxaristhmenos me thn L550.To responce sta games einai ok an kai kamia fora paizei rolo analoga to game kai h karta pou exeis p.x Quake 3.To 8ema einai kai h timh ths vevaia.Ego etuxe kai thn pira prin 3 mines apo multirama pou thn eixane se prosfora 460 euro teliki.Tora exei thn kanoniki timi dil. 550+fpa.Sou thn proteino anepifilakta.Epishs exei TCO '03 kai to basikotero 5 XRONIA EGGUISH!!!Elpizo na fanika xrhsimos.Enjoy...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...