Προς το περιεχόμενο

ενοχλησεις

epote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια, ο πατερας μου ειναι συγγραφεας, μια τρελλη το ανακαλυψε αυτο και παιρνει 5-6 τηλεφωνα την ημερα και με το που το σηκωνουμε το κληνει. Το κανει αυτο γιατι θελει ο πατερας μου να της εκδωσει τα βιβλια της (#$%23)

στην αρχη ηταν κανονικος ο αρθιμος της (τον εχω) αλλα τωρα πια τον εκανε να εχει αποκρυψη. Δεν εχω κρατησει διευθυνση για να παω να βαλω φωτια, υπαρχει κατι που μπορω να κανω?

ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ!!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με εισαγγελικη παραγγελια ο ΟΤΕ ειναι υποχρεωμενος να παρακολουθησει το τηλεφωνο σου και να σου δωσει στοιχεια.Βεβαια αν παιρνει απο κανενα καρτοκινητο ακομα και νουμερο να σου βγαζει δεν κανεις τιποτα μιας και οι συνδεσεις ειναι ανωνυμες.... :twisted: :twisted: :twisted: Ο πιο ...ασφαλης τροπος για φαρσες !!!!!! :D :D :D :D

Δημοσ.

Σας ενοχλεί στο σταθερό ή σε κινητό? Φαντάζομαι αν ήταν το κινητό απλά δεν θα το είχατε ανοικτό...

Νομικά πρέπει να στοιχειοθετήσεις την παρενόχληση (καταγραφή των εισερχομένων κλήσεων απο το συγκεκριμένο νούμερο - υπάρχει σχετική υπηρεσία του ΟΤΕ που καταγράφει κακόβουλες εισερχόμενες και ας έχουν απόκρυψη), αλλά είναι λίγο τρέχα-γύρευε..

Αφού έχεις το νούμερο της γιατί δεν την παίρνεις τηλέφωνο να την μπλοφάρεις οιτ έχεις κάνει τις σχετικές κινήσεις και καταγράφονται όλες οι εισερχόμενες προκειμένου να κινηθείτε νομικά.... αλλιώς την πληρώνεις με το ίδιο νόμισμα - απλά εσύ καντο απο ένα ανώνυμο καρτοκινητό....

Δημοσ.

pantws enas filos pou tou sunaibaine kati antistoixo polles fores omws thn hmera phge kai phre neo noumero aporhto apo ote gia na brei thn ushxia tou

Δημοσ.

maista, katalava sas euxaristo.

btw h gynaika einai trelh, ara na tis kanoume to idio den pianei

nai se stathero vevaios

kati tetoio pragmati tha ginei alla den nomizo oti tha piasei giati einai gia desimo elafros. tespa tha diksei

thanx kai pali:)

Δημοσ.

Πραγματικά χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή η υπόθεση!

..να σε ρωτήσω και κάτι άλλο λίγο off-topic μιας και ο πατέρας σου θα γνωρίζει.. πριν αρκετό καιρό ένας γνωστό ήθελε να εκδώσει το βιβλίο του.. έτρωγε «παντού πόρτα» (τώρα δεν ξέρω τι έκανε έχει χαθεί καιρό..) τι να υποθέσω ότι έφταιγε; ..το προφανές; Δεν ήταν καλό «πιασάρικο» το βιβλίο; ..χρειαζότανε χρήματα; ..αν θες ρώτησε τον έτσι από περιέργεια γιατί με «είχε πρήξει» ότι ήταν "μεγάλος συγγραφέας και έτσι" (είχε κερδίσει κάποιον διαγωνισμό Μίνωα νομίζω).

Thx!

Δημοσ.

predator, lol e ntaksi:P alla xreiazomaste thlefono:P

oraia kai tha svino 500 minimata apo to tilefonith:P

Directx, ligo apo ola

den eixe gnostous, den htan arketa "profanes" to vivlio, den eixe leyta tetoia pragmata....

Δημοσ.

epote Απο κινητό έπαιρνε στην αρχή?? Δεν το δίνεις εδώ στο φορουμ να τις αλλάξουμε τα :idea: :idea: ? :lol:

marios1957 Αυτό το πράμμα που βγάζει ήχους που το βρίσκεις?

Δημοσ.

Στους κατουμάδες και σ'αυτούς που πουλάνε μέσω tv.

Με προσοχή και μόνο αν είναι σίγουρος κανείς.Για φανταστείτε να την πληρώσει κολητός με κακή σύνδεση...

Δημοσ.
Directx

ligo apo ola den eixe gnostous' date=' den htan arketa "profanes" to vivlio, den eixe leyta tetoia pragmata....[/quote']

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Από εκεί και πέρα βρες το σταθερό της και επικοινώνησε με την αστυνομία ή την ασφάλεια και φυσικά έναν καλό δικηγόρο, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνουν τέτοια άτομα οπότε καλύτερα να έχετε λάβει τα μέτρα σας (εγώ τουλάχιστον σε μια τέτοια περίπτωση με ανισόρροπη αυτό θα έκανα για να ήμουν καλυμμένος και σύννομος φυσικά για κάθε ενδεχόμενο).

Δημοσ.

na po kai ego 2 pragmata.a:)o ote exei se logs oles tis kliseis pou ginontai opote ama xereis ora ola ginontai kai xoris na xriastei na peis na to parakolouthisoun.apla auto ginetai gia na bgalei kai liga lefta o ote.b:)den sou dinoun to tilefono epitopou alla mesolavoun autoi prota kai tis kanoun paratirisi.an me tin paratirisi mia dio den balei mialo tote ipoxreotika to pas nomika kai perneis ta stoixeia esi.sto leo dioti douleuo se isp kai ginetai kati paromoio.genikos ligo diskola tha sto dosoun to til.prota tha akousei tin paratirisi apo autous kai sinithos meta skane kai den xanapernoun.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...