Προς το περιεχόμενο

Ταινίες που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα

tsabukalis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οφτοπικ . κε παρεδωσε το απλα ειναι κλοπιραιτ .

Παρακαλω να δωθουν τα πνευματικα και υλικα δικαιωματα στην υποφαινομενη ./οφτοπικ

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι paredwse, η συγνώμη μου πήγαινε στον adi32.

Αυτό που μπερδεύετε είναι το εξής: ΟΥΔΕΠΟΤΕ είπα ότι το Αμελί είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει. Αλλά ποτέ δεν θα έλεγα ότι είναι ταινία που δεν έχει τίποτα να προσφέρει. Γι' αυτό αντέδρασα, όπως παλαιότερα στο thread "Worst Movie Ever" με άλλες περιπτώσεις. Στο κάτω κάτω, η ταινία γενικά απέκτησε μεγάλο κοινό, οπότε είχε να προσφέρει πολλά σε πολλούς. Άλλο θέμα τώρα αν σου άρεσε ή όχι, και άλλο να την θεωρείς από τις χειρότερες που έχεις δει. Ρε παιδιά, αν η χειρότερη που έχετε δει είναι το Αμελί, τι να πω, παράξενο μου φαίνεται.

Δημοσ.

Παρακαλω να δωθουν τα πνευματικα και υλικα δικαιωματα στην υποφαινομενη ./οφτοπικ

:?: ahm..... :roll: say what? :?:

Δημοσ.

:?: ahm..... :roll: say what? :?:

cris_rollinonfloor.gif eusa_silenced.gif

Δημοσ.

Εντγκαρ και Κριστινα ειστε εκτος αυτων των επεισοδιων για αυτο περαστε το ποστ μου στα ψιλα γραμματα (το οποιο παει να πει .. μη δινετε σημασια σε αυτο)

Δημοσ.

paschalia, δεν δίνουμε, μη σε ανησυχεί. Εγώ τουλάχιστον...

Απλώς γέλασα με την αντίδραση του Eddie. :P

Αλλά αφού δεν έχει σχέση με το topic και τους αναγνώστες του, γιατί το λες δημόσια; :roll:

Γι αυτό υπάρχουν και τα pms, γλυκειά μου. :D

Δημοσ.
Καλά' date=' τι σας έχει πιάσει όλους με το Blair Witch Project; Για μένα ήταν από τα πιο έξυπνα μικρο-εργάκια. :)

Νομίζω ότι κάπου έχουμε ένα topic για την ταινία. Μήπως να το ξεθάψουμε για να πλακωθούμε εκεί; :)[/quote']

Επιτρέψτε μου να συμφωνήσω με τον αξιώτιμο κύριο paredwse... Μπορεί να μην ήταν κορυφαίο αλλά δεν είναι και το χειρότερο...

Δημοσ.

Cristina ειναι μια μικρη κακη συνηθεια μου αυτο το οφτοπικ ποστ... :oops:

Το Μπλερ προτζεκτ συμφωνω με τον αποπανω δεν ηταν τελειως για πεταμα αλλα βλεποταν.

Αυτο που εχασα λεφτα οταν πηγα να το δω ηταν η μουμια (το 1) .

Οποτε εβλεπα την μουμια ειχα την εντυπωση οτι εβλεπα τον Μαμρα ...

σκηνικα και ηθοποιια χαλια .. (ποιος επαιζε στο 1? δεν θυμαμαι καν..)

Δημοσ.

cris_rollinonfloor.gif cris_rollinonfloor.gif cris_rollinonfloor.gif

Κι εγώ ακριβώς αυτό είχα πει όταν την είδα! razz.gif

Δημοσ.

Να φανταστεις οτι υστερα απο τοσα χρονια ακομα θυμαμαι το τροπο που εκανε την μουμια ... λογω τοσο αισχους παιξιματος.. (που κανονικα στις κακες ταινιες δεν πολυθυμαμαι πολλα)

Βtw αυτα τα ανθρωπακια δεν σου φερνουν πονοκεφαλο με το να τα βλεπεις να στριφογυρνανε πανω στο κεφαλι τους ?

Δημοσ.

Βtw αυτα τα ανθρωπακια δεν σου φερνουν πονοκεφαλο με το να τα βλεπεις να στριφογυρνανε πανω στο κεφαλι τους ?

Μα κάτι απορίες που έχεις! cris_rollinonfloor.gif razz.gif

Δημοσ.
Να φανταστεις οτι υστερα απο τοσα χρονια ακομα θυμαμαι το τροπο που εκανε την μουμια ... λογω τοσο αισχους παιξιματος.. (που κανονικα στις κακες ταινιες δεν πολυθυμαμαι πολλα)

Υπάρχει και το δεύτερο μέρος που είναι χειρότερο από το πρώτο σε αηδιαστικό βαθμό....

Δεν έχεις δίκιο paschalia εμένα μου αρέσει πολύ το σχετικό emotion/smilie...

cris_rollinonfloor.gif cris_rollinonfloor.gif cris_rollinonfloor.gif

Κι εγώ ακριβώς αυτό είχα πει όταν την είδα! razz.gif

Κατά ένα περίεργο τρόπο μου γεννήθηκε η απορία να δώ thundercats!!!!!!

Πάντως για το θέμα ΤΗΕ MUMMY: Αυτή η ταινία ήταν η πηγή έμπνευσης του τραγουδιού ΙΜ ΗΟ ΤΕP του φοβερού και τρομερού μέταλ συγκροτήματος ICED EARTH που περιλαμβάνεται στο album HORROR SHOW (ένα από τα αγαπημένα μου album μιας και περιλαμβάνονται τα τραγούδια dracula και frankenstain βασισμένα στις ομώνυμες ταινίες)...

Δημοσ.

Δεν έχεις δει ποτέ??? Αν είναι δυνατον!!!!

Εκτος αν εννοούσες επιθυμία και οχι απορία.

Thunder, thunder, thunder, thundercats Hooooooooo!!!!!!!!!!!

(Παλιμπαιδισμός all the way...)

Δημοσ.

Έκανα λάθος φίλε μου ήθελα να πώ:

"Κατά ένα περίεργο τρόπο μου γεννήθηκε η επιθυμία να δω thundercats"

Απορώ που το έχω το μυαλό μου. :cry:

Ασφαλώς και έχω δει thundercats

Δημοσ.
"29 Palms" Στα ελληνικά "29 Φοίνικες"

ΜΗΝ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ!!!

Τελικά το έχει δει κανείς το παραπάνω δημιούργημα (ουτε καν ταινία δεν το χαρακτηρίζω)

ΥΓ: Την άποψή μου για το Mulholland Drive την εχω εκφράσει παλιότερα σε άλλο τόπικ, δεν αξίζει ΚΑΝ τον κόπο του σχολιασμού, αν κ εδω που τα λέμε η ταινία μου πρόσφερε κάτι... με έκανε να συνειδητοποιήσω οτι η ζωή είναι πολύ μικρή για να αναλώνεται σε τέτοιες ανούσιες μ.....ες 2+ ωρών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...