Προς το περιεχόμενο

Ταινίες που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα

tsabukalis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Apo to Ameli ayto pou thimamai einai 2 wres ergo gia na paradwsei mia kopelitsa me psixologika provlimata ena kouti kai ena album

Yphrxe ena klima pou se evaze sto parisi alla tipota parapanw

Pseytokoultoura twn Gallwn gia na deiksoun kai kala kati diaforetiko

Gia na se ftiaksw ligo to Χαμένοι στη μετάφραση den anteksa na to dw panw apo mish wra

Tainies pou eida prosfata kai mou emeine kati "I am Sam"

"Great expectations" "American Beauty"

Sorry an to gousto mou einai kako

Esena apo to Ameli ti sou emeine ?

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε ρε adi32' date=' τρέλανέ μας...

Εντάξει, κάποιος στη συνέχεια θα προτείνει το Mulholand Dr. ή το Χαμένοι στη μετάφραση.[/quote']

κορυφαίες ταινίες και οι 2

Δημοσ.

konnak δεν εχεις δικιο

και εγω διαφωνω με την γνωμη του αντι32 και εχω δει 3 φορες το αμελι αλλά δεν μπορεις να λες οτι ο αλλος δεν εχει ιδεα απο κινηματογραφο επειδη δεν του αρεσε μια ταινια

• Super Moderators
Δημοσ.
Ε ρε adi32' date=' τρέλανέ μας...

Ζητώ από τους mod να κλειδώσουν το τόπικ, μ' αυτά που ακούμε...Έλεος, που δεν έχει να προσφέρει τίποτα το Αμελί! ρε παιδιά, πέρα από το προσωπικό σας, καλό ή κακό, γούστο, προσπαθείτε να μην προκαλείτε αντιδράσεις. Δηλαδή, στον κύκλο σου adi32 να φανταστώ ότι όλοι θεωρούν το ίδιο ανούσιο το Αμελί;Εντάξει, κάποιος στη συνέχεια θα προτείνει το Mulholand Dr. ή το Χαμένοι στη μετάφραση. Ή και τη Λεπτή Κόκκινη Γραμμή. Γι' αυτό αντιπαθώ αυτά τα τόπικ περί "χειρότερων ταινιών" και "ανούσιων ταινιών" και τα ρέστα. Δηλαδή ρε adi32, για πες μου ποιά ταινία είδες τεέυταία που είχε πολλά να σου προσφέρει. Έχω τρελή περιέργεια...

ΥΓ: ρε παιδιά, αν δεν ασχολείστε με τον κινηματογράφο, τι στο διάολο ποστάρετε σ' αυτό το section;

ΕΛΕΟΣ!

Out![/quote']

Κάτσε γιατί εδώ θίγεις μερικά ενδιαφέροντα θεματάκια. Απλά είμαι πολύ ξενυχτισμένος για να εμβαθύνω και θα γράψω εν συντομία δυό λόγια.

1. Το 'Αμελί', κατά την προσωπική μου γνώμη, ήτο μία μπούρδα και μισή. Δεν έχει προστιθέμενη αξία - είναι μια προσπάθεια διείσδυσης του ευρωπαϊκού κινηματογράφου στα αμερικανάκια. Και πέτυχε, μαγκιά του. Απλά εμένα δεν με άγγιξε καθόλου. Περνάς ένα δίωρο ευχάριστα αλλά πέραν αυτού ουδέν.

(Δεν ξέρω αν ανήκω στον κύκλο του adi32).

2. Τα topic 'οι καλύτερες ταινίες' ή 'οι χειρότερες ταινίες' είναι όντως ανούσια γιατί ο καθένας εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις.

3. Δεν θα τολμούσα να συγκρίνω, κατά την προσωπική μου γνώμη, το 'Αμελί' με το Mulholland Drive ή το Thin Red Line. Είναι όχι μίλια, αιώνες μακρυά.

4. Opinions are like assholes - everybody has one

- Clint Eastwood.

Αυτά εν περιλήψει. :)

Δημοσ.
Den eipa oti to BWP itan anousio eipa oti tha einai mallon i #1 tainia pou ebgale to megalytero pososto kerdous.

Apo kati xiliades dollaria pou ekane na gyristei ebgale millions...

Διαβασα λάθος φίλε sorry.

και μάλλον εχεις δικιο νομίζω 40 χιλιαδες δολλάρια κόστισε.

Δημοσ.

@paredwse

3. Δεν θα τολμούσα να συγκρίνω, κατά την προσωπική μου γνώμη, το 'Αμελί' με το Mulholland Drive ή το Thin Red Line. Είναι όχι μίλια, αιώνες μακρυά.

Δεν τις ανέφερα θεωρώντας ότι είναι της ίδιας κλάσης, αλλά επειδή είναι ταινίες όχι τόσο "συμπαθείς" στο ευρύ κοινό, και για άλλους (όπως εγώ) αριστουργήματα.

Ζητώ συγνώμη για το γεγονός ότι μίλησα επιθετικά. Indeed, ο καθένας έχει την άποψή του.

• Super Moderators
Δημοσ.
@paredwse

3. Δεν θα τολμούσα να συγκρίνω' date=' κατά την προσωπική μου γνώμη, το 'Αμελί' με το Mulholland Drive ή το Thin Red Line. Είναι όχι μίλια, αιώνες μακρυά.

[/quote']

Δεν τις ανέφερα θεωρώντας ότι είναι της ίδιας κλάσης, αλλά επειδή είναι ταινίες όχι τόσο "συμπαθείς" στο ευρύ κοινό, και για άλλους (όπως εγώ) αριστουργήματα.

My mistake, κατάλαβα λανθασμένα την αναφορά σου. :)

Ζητώ συγνώμη για το γεγονός ότι μίλησα επιθετικά. Indeed' date=' ο καθένας έχει την άποψή του.[/quote']

Ελπίζω να μην ζητάς από εμένα συγγνώμη γιατί δεν θίχτηκα καθόλου, ούτε θεωρώ ότι μίλησες επιθετικά - απλά αγανακτισμένα. ;)

Απλά δεν καταλαβαίνω τι διάολο προστιθέμενη αξία βρήκες στο 'Αμελί'. :)

Δημοσ.

egw den katalava kai giati sygatalegetai stis komodies

den katafera na gelasw oute mia fora

an opws les kapoies tainies einai oraies mono gia ligous shmainei oti h oti aytoi oi ligoi exoun perierga gousta

h oti h pleiopsifia den exei thn katalhlh koultoura morfosh paideia wste na katalavei ena aristourghma

Δημοσ.
Apo to Ameli ayto pou thimamai einai 2 wres ergo gia na paradwsei mia kopelitsa me psixologika provlimata ena kouti kai ena album

Yphrxe ena klima pou se evaze sto parisi alla tipota parapanw

Pseytokoultoura twn Gallwn gia na deiksoun kai kala kati diaforetiko

Gia na se ftiaksw ligo to Χαμένοι στη μετάφραση den anteksa na to dw panw apo mish wra

Tainies pou eida prosfata kai mou emeine kati "I am Sam"

"Great expectations" "American Beauty"

Sorry an to gousto mou einai kako

Esena apo to Ameli ti sou emeine ?

Κοίτα τώρα σύμπτωση...

Είπα να δω τα νέα posts κι έτυχε να έχω μουσική υπόκρουση το soundtarck της 'Amelie' γιατί έψαχνα κάτι... eusa_think.gif

Όταν άκουγα τον χαμό γι αυτήν την ταινία' date=' εκνευριζόμουν... Όπως για κάθε ταινία που κόβουν όλοι τις φλέβες τους (δεν έχω δει ακόμα τον '[b']Τιτανικό[/b]' και δεν προβλέπεται για τα επόμενα 10 χρόνια τουλάχιστον :lol: :P).

Την είδα την ταινία τελικά... Και... Δεν ξέρω... Μπερδεύτηκα... :?

Μου έμεινε η ίδια γεύση με τον adi32... :roll:

Την ξαναείδα προσφάτως και τότε μάλλον ξαναμπερδεύτηκα...

Ήταν μια πολύ γλυκειά κι ευαίσθητη ταινία, άκρως κοριτσίστικη και θα μπορούσε να αγγίξει ένα αρσενικό κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις.

Την 1η φορά που την είδα, δεν με άγγιξε διόλου. Θα έφταιγε η περίοδος μιας και δεν ήμουν στα καλλίτερά μου.

Την 2η όμως... Ακόμα θυμάμαι τί όμορφα που ήταν τότε... :roll: :)

Τί θέλω να πω με αυτό;

Πως είναι πολύ σημαντικός παράγοντας η ψυχική κατάσταση που θα βρίσκεσαι την στιγμή που θα δεις μια ταινία. :)

Αυτό δεν την κάνει λιγότερο/περισσότερο καλή, αντικειμενικά. Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα στην τέχνη.

Υπάρχουν ψυχές που αναζητούν ταύτιση (μεταξύ άλλων), και πολύς κόσμος στην 'Amelie' αυτό το βρήκε. :)

Πάντως... Η μουσική της ταινίας είναι από τις καλλίτερες που έχω ακούσει ποτέ...

Πάντα, προσωπική γνώμη. :)

ΥΓ: ρε παιδιά, αν δεν ασχολείστε με τον κινηματογράφο, τι στο διάολο ποστάρετε σ' αυτό το section;

Από τη στιγμή που κάποιος έχει δει μια ταινία, έχει δικαίωμα να εκφέρει την γνώμη του, νομίζω...

Όλοι μπορούν να έχουν μια άποψη, αυτό δε σημαίνει πως θα την ασπαστούμε. :)

2. Τα topic 'οι καλύτερες ταινίες' ή 'οι χειρότερες ταινίες' είναι όντως ανούσια γιατί ο καθένας εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις.

Και πως είχα την εντύπωση τόσα χρόνια πως σε όλα τα fora και σε όλα τα topics εκφράζουμε πάντα τις προσωπικές μας απόψεις...; eusa_eh.gif

Να είναι άραγε ανούσιες οι απόψεις μας...; eusa_think.gif

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Και πως είχα την εντύπωση τόσα χρόνια πως σε όλα τα fora και σε όλα τα topics εκφράζουμε πάντα τις προσωπικές μας απόψεις...; eusa_eh.gif

Να είναι άραγε ανούσιες οι απόψεις μας...; eusa_think.gif

Όχι βρε Χριστίνα, άλλο το ένα άλλο το άλλο. Απλά δεν έχει νόημα να λέμε 'οι χειρότερες ταινίες' γιατί για μένα πχ χειρότερη ταινία μπορεί να'ναι τα American Pie και οι παραφυάδες αυτών και για κάποιον άλλο να'ναι από τις κορυφαίες κωμωδίες (και τούμπαλιν...).

Δημοσ.
Den eipa oti to BWP itan anousio eipa oti tha einai mallon i #1 tainia pou ebgale to megalytero pososto kerdous.

Να το πω εγώ τότε. Αν και το ανούσιο είναι μιά πολύ επιοικής λέξη γιά αυτή την "ταινία". Μακράν ότι χειρότερο έχω δει στον κινηματογράφο (ίσως να έχω δει κάποια χειρότερα στο βίντεο αλλά ούτε καν τα θυμάμαι).

Δημοσ.

gia ayto poy leei h xristina exei dikio

egw den eixa dakrysei pote se tainia enw h gynaika mou plantazei

molis eida to I am Sam to dakry phge koromilo enw h gynaika mou tipota

mallon eftaige to oti eimai pateras (eytyxws oxi kathisterimenos elpizw) enos mikrou koritsiou

Δημοσ.

Να το πω εγώ τότε. Αν και το ανούσιο είναι μιά πολύ επιοικής λέξη γιά αυτή την "ταινία". Μακράν ότι χειρότερο έχω δει στον κινηματογράφο (ίσως να έχω δει κάποια χειρότερα στο βίντεο αλλά ούτε καν τα θυμάμαι).

Να το πω κι εγώ; razz.gif

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλά, τι σας έχει πιάσει όλους με το Blair Witch Project; Για μένα ήταν από τα πιο έξυπνα μικρο-εργάκια. :)

Νομίζω ότι κάπου έχουμε ένα topic για την ταινία. Μήπως να το ξεθάψουμε για να πλακωθούμε εκεί; :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...