balabush Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Καλησπέρα παίδες. Έχω winxp με sp2 και μόλις εγκατέστησα το imsecure από zonelabs και μόλις έκανα το restart το pc κολάει. Συγκεκριμένα μετά το loading your personal settings μου φέρνει μόνο το desktop και μένει εκεί. Το μόνο που με αφήνει είναι να σηκώσω τον task manager και να τρέξω μερικές εφαρμογές από εκεί. Κατάφερα να τρέξω checkdisk, αλλά δεν βρήκε τίποτα. Έτρεξα το msconfig και προσπάθησα να βγάλω από το startup το imsecure (δεν ξέρω κατά πόσο ευθύνεται, αλλά είναι η τελευταία αλλαγή που έκανα), τα ξηλώνω από το startup , αλλά δεν κάνει restart το μηχανάκι, κολλάει στο saving your settings. Κάνω reset και φυσικά δεν έχει κρατήσει τίποτα από τις αλλαγές που έκανα. Μπαίνω σε safe mode και μου κάνει ακριβώς το ίδιο , πάλι μου φέρνει μόνο το desktop του safe mode και τίποτα άλλο, άρα λογικά δεν ευθύνεται το imsecure, διότι στο safe mode, δεν φορτώνει τίποτα. Έχω antivirus updated, firewall, και sp2 το οποίο λειτουργούσε κανονικά. Έκανα search στο google, αλλά δεν βρήκα τίποτα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, γιατί με βλέπω για format και δεν λέει . Υ.Γ. Συγνώμη για το μεγάλο post
balabush Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δεν μπορώ να το κάνω uninstall, δεν μπαίνω κανονικά στα win ώστε να μπορέσω να το κάνω.
balabush Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Τελικά το γλίτωσα το format, διότι δούλεψε το last known good config από το boot menu των win. Βέβαια μεσα από τα win μου λέει ότι είναι disabled από το group policy :? , αλλά αφού δούλεψε, δεν πειράζει, αφού σκέφτομαι να το κάνω και enable για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο . Απεγκατέστησα και το imsecure και όλα καλά. Το κουλό είναι ότι το έχω εγκατεστημένο στο laptop μου και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχει παρουσιαστεί κάτι παρόμοιο σε κανέναν άλλον :?:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.