xaotikos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Πάντως το dvdr του είναι σίγουρα dual layer; Εντύπωση μου κάνει.. Μήπως εννοείς απλώς ότι γράφει dvd+r και dvd-r; Μάλλον dual mode (+-) είναι...
antonis72 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Πάντως το dvdr του είναι σίγουρα dual layer; Εντύπωση μου κάνει.. Μήπως εννοείς απλώς ότι γράφει dvd+r και dvd-r; [/quote']Μάλλον dual mode (+-) είναι... Λοιπόν προς το παρόν γι'αυτά που θέω έχω καταλήξει στο acer 1613LMI. Είναι σε φοβερή τιμή σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Πιστεύετε δεν πρέπει να πάω σε άλλο μοντέλο και να το πάρω με κλειστά μάτια?
vagpap Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Για το DVD-Dual που έχουν τα Acer, μετά από απάντηση της εταιρίας είναι DVD-R/+R και όχι dual layer.
antonis72 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Πάντως το dvdr του είναι σίγουρα dual layer; Εντύπωση μου κάνει.. Μήπως εννοείς απλώς ότι γράφει dvd+r και dvd-r; [/quote']Μάλλον dual mode (+-) είναι... Λοιπόν προς το παρόν γι'αυτά που θέω έχω καταλήξει στο acer 1613LMI. Είναι σε φοβερή τιμή σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Πιστεύετε δεν πρέπει να πάω σε άλλο μοντέλο και να το πάρω με κλειστά μάτια? Pentium 4 3.06Ghz 256Ram 333Mhz 60Gb Hd 15TFT DVD-RW Ati 9700 (αν όντως δίνεται με αυτή την κάρτα και όχι με την 9000-9200) 1296 Euro me FPA apo plaisio. Υπάρχει καλύτερο σε αυτή την τιμή?
antonis72 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Πάντως το dvdr του είναι σίγουρα dual layer; Εντύπωση μου κάνει.. Μήπως εννοείς απλώς ότι γράφει dvd+r και dvd-r; [/quote']Μάλλον dual mode (+-) είναι... Λοιπόν προς το παρόν γι'αυτά που θέω έχω καταλήξει στο acer 1613LMI. Είναι σε φοβερή τιμή σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Πιστεύετε δεν πρέπει να πάω σε άλλο μοντέλο και να το πάρω με κλειστά μάτια? Pentium 4 3.06Ghz 256Ram 333Mhz 60Gb Hd 15TFT DVD-RW Ati 9700 (αν όντως δίνεται με αυτή την κάρτα και όχι με την 9000-9200) 1296 Euro me FPA apo plaisio. Υπάρχει καλύτερο σε αυτή την τιμή? Λοιπόν υπάρχει καλύτερο από αυτό? Όχι πάνω από αυτή την τιμή.
clairvoyant Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Καλύτερο σε αυτή την τιμή εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω, αν και έχω κοιτάξει κυρίως τα Acer και όχι άλλων εταιρειών. Το μόνο του μειονέκτημα είναι τα 256mb μνήμης, το οποίο όμως ταυτόχρονα αποτελεί και πλεονέκτημα! Διότι ο δικός μου π.χ. ήρθε με 2x256MB και τώρα που θέλω περισσότερη μνήμη, θα πρέπει να αφήσω στην άκρη ένα "256άρι" τσιπ μνήμης, ενώ εσύ δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα.
MAFIA Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 To dvdrw pou exei leei oti einai aplo dvdrw alla molis anoixeis to kouti kai deis to pc 8a katalabeis oti einai dual layer opws kai o epexergasths pou eipa einai H.T. texnologias pragma poy DEN TO ANAFEROYN !!!! Paidia sthn timh tou to ACER auto einai KORYFH
clairvoyant Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 πως το καταλαβαίνεις ρε Mafia ότι ειναι dual layer κοιτάζοντας το κουτί, για εξήγησε το και σε μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.