Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Το θεμα εχει ξανασυζητηθει πολλες φορες αλλα εγω δεν εχω καταφερει να κανω αυτο που λεγαμε "καπακι" εγκατασταση στα win 98 , στα win xp. Υπαρχουν περασμενα στο pc ενος φιλου αλλα δεν ξεκιναει το pc μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια για ghost image.Υπαρχει τροπος και ποιος να ξαναπεραστουν τα xp πανω στα υπαρχοντα χωρις να επηρεαστει τιποτα απο την τελευταια εγκατασταση και να δουλευουν και τα αλλα εγκατεστημενα προγραμματα ???? Η επανεγκατασταη πρεπει να γινει απο το ιδιο cd ή οχι απαραιτητα ???? Ευχαριστω.
manosmad Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δε νομιζω να χασεις και τιποτα αν ξαναπερασεις τα Win απο πανω. Το Cd δε νομιζω να εχει σημασια αν ειναι το ιδιο, αλλα λογικα αφου το εχεις βαλε το ιδιο. Φυσικα εχεις καταλαβει οτι αν δουλεψει ετσι κανεις back up τα αρχεια σου και πας για format+clean install :wink:
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 πας format+clean install :wink: Αυτο ηθαλα να αποφυγω αλλα μαλλον χλωμο εεε ??? :?: :?: :?:
mikaha Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Το είχα κάνει πρόσφατα. Σε προειδοποιεί ότι υπάρχει ήδη μία εγκατάσταση windows και ότι τα αρχεία του συστήματος θα αντικατασταθούν. Λέει ότι ενδεχομένως κάποιες εφαρμογές δε θα λειτουργούν. Και έτσι γίνεται καθώς χάνονται οι εγγραφές στο μητρώο. Παρ'ολα αυτά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
panagos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Γιάννη καλύτερα να κάνεις back up και να κάνεις format. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Το είχα κάνει πρόσφατα. Σε προειδοποιεί ότι υπάρχει ήδη μία εγκατάσταση windows και ότι τα αρχεία του συστήματος θα αντικατασταθούν. Λέει ότι ενδεχομένως κάποιες εφαρμογές δε θα λειτουργούν. Και έτσι γίνεται καθώς χάνονται οι εγγραφές στο μητρώο. Παρ'ολα αυτά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Κι ομως υπαρχει.Ολα τα προγραμματα ειναι στα program filew αλλα δεν δουλευει κανενα...Μονο για να σωσουμε data αρχεια ειναι...Τελος παντων το προβλημα μου ειναι εδω για πιο κατανοητη ισως περιγραφη http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=620046#620046 και παρακαλω να κλειδωθει αυτο το θεμα ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.