LL_NEO Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Ναι ρε παιδί μου, αλλά όταν λες "μια είναι η κάρτα ήχου" φαντάζομαι ότι έχεις τσεκάρει 5-6. Ας πούμε λόγω συγκυριών μου έχει κάτσει να παίξω και με Terratec και με M-audio. Ειδικά για την Revo 7.1 την οποία είχα και στο σύστημα μου για ένα διάστημα δεν είχα κανένα απολύτως παράπονο συν του ότι γενικώς σαν ποιότητα hardware απο όσο ξέρω εκτιμάται πάρα πολύ στο εξωτερικό Και είμαι της άποψης όταν πας να αγοράσεις κάτι και δεν ξέρεις περί της συγκεκριμένης αγοράς ρωτάς για καλές μάρκες (όπως έκανε το παλικάρι). Και γω αν χρειαστώ High end home theatre δε θα πάω να πάρω μια μερίδα Sony. Θα ρωτήσω κανα κολλητό που έχει εντριφύσει σε όλες τις μάρκες με τα μυστήρια ονόματα που εμένα προσωπικά δε μου λένε τίποτα. Με λίγα λόγια αν πραγματικά δεν έχουν περάσει (στο μέτρο του δυνατού) απο τα χέρια μας δυο τρια διαφορετικά hardware ας μην είμαστε δογματικοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcensor Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 re paidia,stin karta pou mou proteinate pou to vlepete to eksoteriko to panel??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 LL_NEO, symfwnw se osa eipes! djcensor, des to link pou dinw sto prwto mou post, fainetai XEKATHARA to panel! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcensor Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 kamia protasi pou na min ksepernaei ta 200euros me eksoteriko panel mallon den iparxei, e? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 ayth pou sou eipa exei 220 teliki. sta 20 eyrw kolas?:roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Michalakhs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 N kanw kai egw ena post pou den anaferetai ston filo pou ekane to post alla stous allous pou psaxnoun kati pio epaggelmatiko kai OXI GIA GAMES(pou einai kyriarxh h creative ...eax!!!!) deite to site tou filippou naka http://www.nakas.gr kartes gia ola ta gousta kai oles tis douleies (kai ta portofolia) padws guys h creative den leei gia hxografish(kitharas toylaxiston pou xerw apo gnwsto...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Οι Creative ηταν παλαιοτερα κυριως για παιχνιδια. Το μοντελο Audigy 2 ZS ομως ειναι και ποιοτικο. Οι platinum εκδοσεις εχουν panel ειτε εξωτερικο στην pro εκδοση (εκτος του κουτιου του pc το panel) ειτε εσωτερικο, οπου το panel καταλαμβανει μια θεση των CD-DVD drives. Η τελευταια ειναι καπως φτηνοτερη απο την pro αλλα εχω την εντυπωση οτι η pro εχει και κατι καλουδια παραπανω για καποιον που ασχολειται επαγγελματικα με τον ηχο. Δε ξερω αν η Creative κανει για τη δουλεια που τη θελεις, υπαρχουν καρτες που ειναι καλυτερες για εξειδικευμενη χρηση, αλλα σιγουρα η καλυτερη λυση γενικα για ενα pc (μουσικη+παιχνιδια) σημερα ειναι η Creative. Εγω αυτο που εχω να προτεινω ειναι να ποσταρεις σε αυτο το forum οπου εχει ατομα πολυ ψαγμενα με τη μουσικη και τις εν λογω καρτες. * Για καποιο λογο που δε γνωριζω, το συγκεκριμενο forum ειναι πεσμενο τελευταια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice@man Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Mia erotisi se osous exoun dokimasei kai tis alles kartes (ektos Creative), emena me endiaferei mia kali karta hxou (oso to dynaton kalyteri poiotita hxou) gia na akouo mousiki, na kano epexergasia hxou, na parakoloutho dvd apo ta 4.1 hxeia pou exw kai gia games pou h timi ths na einai mexri 120-130 euro. Poia theoreite kalyterh? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panisher Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Και εγω μια ψηφο στην επιλογη του predator ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Εγώ φίλε Michalakh φοβάμαι να πάω στο ΝΑΚΑ.. έχω ακούσει οτι είναι φαρμακείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theglassicon Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Θέλεις panel γιατί βαριέσε να σκύβειw από πίσω να βάζεις τα jacks,ή 2 milisecs latensy στο Reactor?H soundblaster δεν υποστιρίζει ικανοποιητικά ASIO drivers άρα αν τη θες για μουσική ατύχισες.Οσο για το Νάκα πήρα πήρα 4500ε πολυκάναλο και μου βάλανε μέσα χτυπημένο deathstar δίσκο,βγάλτε άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.