Προς το περιεχόμενο

X800Pro (! non-VIVO !) --> XT ???

Revan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη θελω να κανω mod την X800Pro --> XT (asus) και εχω βρει καποιες αναφορες στο νετ που λενε οτι πρεπει να ενωσω με "conductive paint pen" δυο bridges της καρτας, μπορει να μου πει καποιος τι ειναι αυτο και που μπορω να το βρω ή κανενα αλλο τροπο να την κανω xt??? :roll:

Μήπως έχει δοκιμασει κανεις το mod για να πει και εμπειρίες???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρωτα από ολα να ξέρεις οτι με το mod χάνεις την εγγύηση. 2ον είναι πιθανόν αφού ενεργοποιήσεις τα 4 έξτρα pipelines αυτά να λειτουργούν ελαττωματικά με αποτέλεσμα να έχεις artifacts παντού....Τώρα αν θες να το ρισκάρεις be my guest...

:D

Σε μένα πάντως με Asus AX800Pro δε πέτυχε το Mod,την αγόρασα used με ενωμένες τις επαφές.

Δεν ανοίγουν τα extra pipelines σύν τοις άλλοις και το bios είναι κλειδωμένο και το μόνο που πετυχαίνεις με XT Bios είναι να ανεβάζεις σε speed της ΧΤ by default αλλά με 12pipes.Νομίζω πως πρέπει ο κωδικός του chip να τελειώνει σε Gxxxxx.1.

Gabu-san, τι S/N έχει η Asus τελικά; Εμένα η GeCube είναι G89999.1 και πιστεύω θα πιάσει. Ψάχνω τρόπο να ενώσω τις επαφές χωρίς να ξύσω το chip (έχω και εγγύηση ρε γμτ)

Narayan δυστυχώς απ'ότι έχω ακούσει αν θες να έχεις τουλάχιστον κάποιες λίγες πιθανότητες για να πετύχει το mod η μόνη λύση είναι να ξύσεις την επιφάνεια πρώτα και μετά να ενώσεις τα 2 σημεία....

Gabriel, είσαι σίγουρος ότι η ένωση έχει γίνει σωστά???

Thx για την γρήγορη ανταόκριση...

Τι να σου πώ;Φαίνεται ΟΚ,τη κάρτα τη πήρα μονταρισμένη άρα..

Πάντως δεν έχω δεί πουθενά σε διάφορα φόρουμς επιτυχία στις non-ViVo.

Το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι volt mod για να είναι stable σε συχνότητες XT,ούτως ώστε όταν φλασαριστεί με XT Bios,να δουλεύει με συχνότητες XT,άσχετα αν δε κερδίζει τίποτα άλλο ουσιαστικά...

Από ότι είδα παίζει ρόλο και ο κωδικός πάνω στο chip δηλ,αν γράφει χχΑDxxx κάτι μπορεί να γίνει,αν γράφει xxxAAxxx τότε δύσκολα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...