Revan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Επειδη θελω να κανω mod την X800Pro --> XT (asus) και εχω βρει καποιες αναφορες στο νετ που λενε οτι πρεπει να ενωσω με "conductive paint pen" δυο bridges της καρτας, μπορει να μου πει καποιος τι ειναι αυτο και που μπορω να το βρω ή κανενα αλλο τροπο να την κανω xt??? :roll: Μήπως έχει δοκιμασει κανεις το mod για να πει και εμπειρίες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Πρωτα από ολα να ξέρεις οτι με το mod χάνεις την εγγύηση. 2ον είναι πιθανόν αφού ενεργοποιήσεις τα 4 έξτρα pipelines αυτά να λειτουργούν ελαττωματικά με αποτέλεσμα να έχεις artifacts παντού....Τώρα αν θες να το ρισκάρεις be my guest... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 IIRC, to sygekrimeno mod douleyei mono se sygekrimena chips (de thymamai # atm). Conductive paint pen einai stylos me agwgimo melani an kai de gnwrizw pou boreis na promhtheyteis tetoio sthn ellada Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Σε μένα πάντως με Asus AX800Pro δε πέτυχε το Mod,την αγόρασα used με ενωμένες τις επαφές. Δεν ανοίγουν τα extra pipelines σύν τοις άλλοις και το bios είναι κλειδωμένο και το μόνο που πετυχαίνεις με XT Bios είναι να ανεβάζεις σε speed της ΧΤ by default αλλά με 12pipes.Νομίζω πως πρέπει ο κωδικός του chip να τελειώνει σε Gxxxxx.1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Gabu-san, τι S/N έχει η Asus τελικά; Εμένα η GeCube είναι G89999.1 και πιστεύω θα πιάσει. Ψάχνω τρόπο να ενώσω τις επαφές χωρίς να ξύσω το chip (έχω και εγγύηση ρε γμτ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 GBxxxxx.1. Με silver lacquer φαντάζομαι και τακτική όπως κάναμε στον Palomino... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Revan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Narayan δυστυχώς απ'ότι έχω ακούσει αν θες να έχεις τουλάχιστον κάποιες λίγες πιθανότητες για να πετύχει το mod η μόνη λύση είναι να ξύσεις την επιφάνεια πρώτα και μετά να ενώσεις τα 2 σημεία.... Gabriel, είσαι σίγουρος ότι η ένωση έχει γίνει σωστά??? Thx για την γρήγορη ανταόκριση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Τι να σου πώ;Φαίνεται ΟΚ,τη κάρτα τη πήρα μονταρισμένη άρα.. Πάντως δεν έχω δεί πουθενά σε διάφορα φόρουμς επιτυχία στις non-ViVo. Το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι volt mod για να είναι stable σε συχνότητες XT,ούτως ώστε όταν φλασαριστεί με XT Bios,να δουλεύει με συχνότητες XT,άσχετα αν δε κερδίζει τίποτα άλλο ουσιαστικά... Από ότι είδα παίζει ρόλο και ο κωδικός πάνω στο chip δηλ,αν γράφει χχΑDxxx κάτι μπορεί να γίνει,αν γράφει xxxAAxxx τότε δύσκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Ο κωδικός της κάρτας: 215RAACGA11F GB8806.1 0419AA Όποιο bios XT και αν δοκίμασα,τζίφος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.