Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Ολα σε μενα ρε παιδια???? Περασα απο την αρχη στο pc ενος φιλου win xp pro gr και ολλα τα αλλα προγραμματα και πηγα να παρω ghost.Βγηκε το pc σε dos και μολις εβγαλε την μπλε - γκρι οθονη και την κλεψυδρα στη μεση ...κολησε!!!!!!!!!!!!!!! Καμια αποκριση...Τι reastar εκανα και τι αλλες προσπαθειες τιποτα...Και οχι μονο αυτο αλλα δεν ξαναμπαινει στα windows.Δοκιμασα και με ghost boot disk αλλα ακριβως τα ιδια....Δεν μπορω να κανω τιποτα ???? Παλι format θελει το γ@μημενο ??? Δεν θα το αντεξω.Για δωστε ενα χερακι , ποδαρακι ή οτι εχετε ευχαριστηση....Ευχαριστω.
Divxakias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Το λειτουργικό ξεκινά?????? Και σου βγάζει το Error (εάν ναι τι error).... ή με το που παει να βρει το σύστημα από που θα κάνει Boot σου πετά ERROR
greekzero Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Gianni otan kanis epilogi tou ghost image mesa apo ta windows min kaneis select topota oute usb drivers oute asign drive letters oute tipota asto opos einai apo default ke asto na kanei ayto to ghost(ola mesa tha einai ke drivers ke ola).to idio pathene ke enos filou to pc pou prospathousa na kano ghost ke telika ekana aftop ou sou eipa ke einai ok. edit :tora eida to alo post sou giani ke katalava oti esena den mpeni katholou windows trava tou ena format na strosoune ola.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Το λειτουργικό ξεκινά?????? Και σου βγάζει το Error (εάν ναι τι error).... ή με το που παει να βρει το σύστημα από που θα κάνει Boot σου πετά ERROR Δεν ξεκιναει καθολου..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
rista Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Για σου Γιαννη.Λοιπον μπες με fdisk και σβησε το μικρο<< partition>> που εχει δημιουργησει το ghost(θα το δης,ειναι παρα πολυ μικρο),κανε επαννεκινηση και θα μπει στα windows.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Να μπουταρω με δισκετα απο win 98 για αυτο ή με το cd των xp και στην φαση που μου λεει που να εγκαταστησω το προγραμμα και μου δειχνει ολα τα partition να το σβησω ???Ευχαριστω.
rista Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Να μπουταρω με δισκετα απο win 98 για αυτο ή με το cd των xp και στην φαση που μου λεει που να εγκαταστησω το προγραμμα και μου δειχνει ολα τα partition να το σβησω ???Ευχαριστω. Μπουταρε με δισκετα για win98 και δωσε την εντολη fdisk! Επειτα ελπιζω να ξερεις την διαδικασια!(Θα δεις οτι θα υπαρχει ενα πολυ μικρο partition,ουτε Mb δεν θα πιανει,Σβηστο) Καλη τυχη
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Αν και την ξερω την διαδικασια θα δοκιμασω εναλακτικα και με 2 bootdisk του partition magic να δοκιμασω.Thanks.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Το προβλημα μου ειναι εδω για πιο κατανοητη ισως περιγραφη http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=620046#620046 και παρακαλω να κλειδωθει αυτο το θεμα .... :oops: :oops: :oops:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.