Panathachamp Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο αθορυβο(αν καποιος εχει εμπειρια απο καποιο συγκεκριμενο μοντελο,ακομα καλυτερα) τροφοδοτικο,χωρις να ειναι σπουδαιας ποιοτητας και να ειναι αναλογως χαμηλης τιμης(δεν εχει καμια απαιτηση το pc μου-με το τροφοδοτικο innovator 400W-πως λεμε noname δηλαδη-κανω μια χαρα τη δουλεια μου,αλλα αυτος ο θορυβος μου εχει σπασει τα νευρα...).Το e-shop εχει ενα της Herolchi( http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.700122 ).Καμια γνωμη για τον θορυβο για το συγκεκριμενο?Π.χ, με search ειδα πολυ καλες γνωμες για ενα μοντελο της TAGAN( http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.700206 ) αλλα ειναι ακριβο(ορθως) και παρεχει πραματα που μου ειναι αχρηστα.
MadSurfer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 To Tagan einai apsogo, an omos den theleis kati pio fthino kali lysi einai kai to Herolchi alla den xerw ti paizei me ton thoryvo, epeidi to Tagan einai athoryvo
LL_NEO Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Στο HAC είχα δει τα Bequiet που το έχει πάρει ένας γνωστός μου μανιακός με το θέμα του θορύβου (έχει υδρόψυξη και δε βάζει στο τριπλό του ψυγείο ανεμιστήρες, ουτε καν στα 5V) και απο ότι μου λέει είναι πλήρως ευχαριστημένος
Jaco Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Panathachamp, γιατί δεν ανοίγεις το δικό σου και να τροφοδοτήσεις το fan με 7V αντί για 12V... και επίσης να αλλάξεις το fan με ένα αθόρυβο... λιγότερο απ'όλα θα σου κοστίσει...
_DiMoN_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Έχω το Qteq στα 550W και είμαι σαν το ν φίλο (μπράβο το παιδί), έχω πάρει το reserator... Πως θα κάνω την επέμβαση στο τροφοδοτικό;
Panathachamp Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Εγω εχω το silentboost της TT,δε λεω,αρκετα χαμηλο επιπεδο θορυβου,αν και δεν μπορω να το διακρινω απολυτα λογω του θορυβου που προερχεται απο το τροφοδοτικο-σε full load ομως με κλειστο το κουτι,μετα απο λιγες ωρες χτυπαει την 65αρα.Ελυσα ομως το 1 απο τα 2 προβληματα του θορυβου 8)
MadSurfer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Πως κανω την αλλαγη της τασης? Den einai tipota dyskolo, des edw
Panathachamp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Πως κανω την αλλαγη της τασης? Den einai tipota dyskolo' date=' des edw Αυτο δεν ειναι για τα fan του συστηματος?(και οχι του τροφοδοτικου) Το tagan αρχιζει να πλησιαζει... :!:
God Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Αυτο δεν ειναι για τα fan του συστηματος?(και οχι του τροφοδοτικου) Το tagan αρχιζει να πλησιαζει... :!: Το ιδιο ειναι. Αλλα του τροφοδοτικου αν τους κανεις πιο αργους και το παραζορισεις θα υπερθερμανθει και θα σκασει. Ειναι λιγακι επικινδυνο.
MadSurfer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Πως κανω την αλλαγη της τασης? Den einai tipota dyskolo' date=' des edw Αυτο δεν ειναι για τα fan του συστηματος?(και οχι του τροφοδοτικου) Το tagan αρχιζει να πλησιαζει... :!: Einai o aplos tropos gia na exeis tous fan me 7v, ektos an theleis na valeis potensiometra ktl
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 xmmm h checkmate fernei 2 fanless trofodotika, an endiaferesai phgaine sto site kai des...pantws einai akriva
StavrosD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Είχα ένα τροφοδοτικό enermax αθόρυβο σχεδόν, 465W, και μετά από 3-4 χρόνια άρχισε να ακούγεται. Χτές αντικατέστησα το πίσω ανεμιστηράκι με ένα άλλο 80mm της PC Power & Cooling, και το κάτω ανεμιστηράκι με ένα 92cm της Zalman το οποίο λειτουργεί σε silent mode. Πλέον δεν ακούγεται. Τώρα να δώ τι θα κάνω με το ανεμιστηράκι της VGA (ψάχνω για ψύκτρα με pipes χωρίς ανεμιστηράκι, θα ανοίξω topic όπου να ναι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.