panisher Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 ΡΕ παιδες εχω απενεργοποιημενα τα φιλτρα . Εχει κανεις παιξει το παιχνιδι σε 9800 προ 128μβ και εαν ναι να δει εαν σε high kai se ultra high οι σκιες και τα αντικεμενα εξαφανιζονται κατω απο ενα πεπλο μαυρου σκοταδιου. . .
Gabriel Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Εμένα γιατί μετά από 1 λεπτό παιχνίδι, μετά μου παγώνει; Με το σύστημα της υπογραφής στα 1024x768 high details noAA. Ίσως φταίει το 9800Pro@XT... Μου έκανε και μένα κάτι περίεργα όταν είχα το bios XT,χαμήλωσε τα ρολόγια και ξαναδοκίμασε...
panisher Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν εχω κανει Ο/C ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ bios της καρτας . . . Θα τρελαθω μηπως ειναι bug tου παιχνιδιου . . . . τι να πω ...... μηπως αν κανω format τα πραγματα να διορθωθουν..........τι να πω........ :evil:
unre@l Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 ΡΕ παιδες εχω απενεργοποιημενα τα φιλτρα . Εχει κανεις παιξει το παιχνιδι σε 9800 προ 128μβ και εαν ναι να δει εαν σε high kai se ultra high οι σκιες και τα αντικεμενα εξαφανιζονται κατω απο ενα πεπλο μαυρου σκοταδιου. . . Ap oti exo katalavei o filos mas prospa8ei apo tin arxi tou thread na kanei autin tin erotisi. Borei apla kapoios o opoios exei IDIA karta grafikon na valei tis IDIES ru8miseis kai aplos na pei h NAI h OXI! To kanei to provlima NAI ή OXI? mia apli leksoula! vlepo to thread apo tin arxi kai kanenas den exei apadisei se auto pou rotaei... tespa... ta leme! byez!
planetman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Gabriel, αυτήν την περίοδο έχω την κάρτα στα defaults. Στα defaults μου τα έκανε αυτά. Λοιπόν. Πρόσεξα το εξής: Με high details μου κολλάει περίπου μετά από 1 λεπτό. Έβαλα μετά medium details και έπαιξα περίπου 10 λεπτά και μετά πάλι κόλλησε. Υποθέτω ότι αν βάλω low details θα παίξω παραπάνω. Είμαι με τους 4.5 νομίζω. Κατεβάζω τώρα τους Omega4.8 μπας και φτιάξει.
panisher Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Ημαρτων σε αυτο το μπουρδελο post καποιως ας μου απαντηση ....... ολοι εχετε το doom 3 , το εχετε τερματιση , και ολοι κανετε μοκο και λετε οτι σε ολους σας παιζει με high και ultra high γραφικα ........ΗΜΑΡΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :twisted: :twisted: :twisted:
planetman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 panisher, ποιούς drivers έχεις της κάρτας γραφικών; Εγώ έβαλα τους Omega4.8 και τώρα μου παίζει μια χαρά. Το ότι μετά από κάποια ώρα μου σταματάει ο ήχος είναι άλλο θέμα.
panisher Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Ελα ρε πλανετμαν πες μου κατι εσυ με high και ultra high γραφικα παιζει μια χαρα ή και εσενα σου ξαφανιζονται οι σκιες και βλεπεις να απλωνετε μια μαυριλα . . . . . απαντησε φιλε μου για να μπορεσω και εγω καποια στιγμη να βγαλω ακρη . Με medium παιζω μια χαρα
panisher Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 4.8 οfficial ati catalyst εχω plateman
planetman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ panisher έχω high details, δεν έχω δοκιμάσει ultra high αλλά δεν μου εμφανίζεται το φαινόμενο που μου λες. Για δοκίμασε να απενεργοποιείς σιγά σιγά ένα ένα τα χαρακτηριστικά και ξεκίνα από τις σκιές για να δεις μπας και φτιάξει. Μήπως έχεις κάνει overclocking στην κάρτα; Για κατέβασέ την. Για δοκίμασε τους καινούριους 4.9beta στην έσχατη περίπτωση. Τί άλλο να σου πω;
planetman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Βασικά τώρα είμαι στο monorail εκεί που πρέπει να ξεκλειδώσω το air lock αλλά δεν ξέρω τί κωδικό να βάλω. Θέλει έναν τριψήφιο. Ξέρει κανείς τί βάζω;
Azazel Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 exo mia 9600xt..trexo to doom3 kai kathos paizo sto proto videaki pou deixnei me mia sinomilia kolaei..me petaei sta windows emfanizontas mou oti energopoiihtike to vpu recover....exo valei se ola ta epipeda ta grafika (ultra high,high,medium kai me aa 2x kai xoris) kai parolayta sinexizei na emfanizei to idio provlima..episis exei kolisei alles dio fores kai me exei afisei mesa sto paixnidi kai anagastika na patiso reset..iparxei lisi?
kiriakos5 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 pedia ego tin hercules 9800xt tin kaliteri 9800xt pou yparxei kai sto ultra den to paizo plaka kanetai tin kanei kai i 9800 pro me 128 gia na eufxaristitheis to doom3 kai na to paizei aneta eina 6800gt kai gia telies epidoseis 6800 ultra!
stefan123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 file azazel apenergopoise to vpu recover alla prota-an exeis overlocarei tin karta- vale tin stis default rithmiseis..Oso gia to an to doom3 thelei 6800 gt-oultra ktl gnomi mou einai oti me mia 9700pro-9800pro-9800xt to paixnidaki se high rithmiseis paei sfaira..kai istera ti oultra den exei kai toses megales diafores apo to high opote ti noima tha exei auti tin stigmi i agora tetoiwn kartwn grafikwn..Ayta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.