Lyman_Zerga Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Λοιπόν. Μπερδεύτικα! Έχω το NS record από ενα domain του στυλ foo1.foo2.foo3.org . Υπάρχουν free web πακέτα που να μου κάνουν host τέτοιου είδους domain; Τι ακριβώς ζητάω; Ή, αν υποθέσουμε ότι έχω χώρο κάπου αλλού, υπάρχει κάποιο service από 3ο ώστε οταν γράφει κάποιος την σελίδα στον browser να πηγαίνει στον χώρο που έχω; Ελπίζω να έγινα κατανοητός!
gvard Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Λοιπόν. Μπερδεύτικα! Έχω το NS record από ενα domain του στυλ foo1.foo2.foo3.org . Υπάρχουν free web πακέτα που να μου κάνουν host τέτοιου είδους domain; Τι ακριβώς ζητάω; Ή' date=' αν υποθέσουμε ότι έχω χώρο κάπου αλλού, υπάρχει κάποιο service από 3ο ώστε οταν γράφει κάποιος την σελίδα στον browser να πηγαίνει στον χώρο που έχω; Ελπίζω να έγινα κατανοητός! [/quote'] Καλημέρα. Υπάρχουν free web πακέτα που το κανουν αυτο, στην ουσία για ονομα σου θα πρέπει να δηλώσεις το foo1.foo2.foo3.org. Στα NS records του domain θα πρέπει να δηλώσεις την IP που σου δίνει ο webhost και είσαι οκ. Δοκίμασε αν θες και το http://www.freegreece.net, αν και εξυπηρετούν δωρεάν domains μόνο σε username.freegreece.net νομίζω. Βέβαια καλό θα ηταν να πάρεις το δικό σου domain, εχει πεσει τοσο πολυ η τιμη τους και μπορεις να τα βρεις και με $8 στο Ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.