karib Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Λοιπον… Εχω συνδρομη internet isdn64(acn) . Εχω επισης γραμμη isdn 64 από τον πΟτε. Παντα λοιπον (χρονια τωρα…) εμπαινα στο net με ταχυτητα 64k. Όταν εμπαινα με pstn μεσω netmod(σπανια βεβαια) επιανα 53k. Πολύ καλα αυτά. Σημερα όμως εγινε το απροσδοκητο. Δοκιμασα να μπω με pstn συνδεση σε netmod(isdn γραμμη-64k για να μη ξεχνιομαστε…) Και μπηκα με ταχυτητα 128kbit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι εγινε ρε παιδια??? Τα windows τρελαθηκαν? Το 56αρι modem με το οποιο μπηκα ως pstn μεσω netmod ξεπερασε τα ορια του???? Τα εχω χαμενα. Τετοιο πραγμα, χρονια σερφαρω, δεν μου εχει ξανατυχει. Να πω ακομη ότι εχω ένα προγραμμα από το Pcmagazine που λεγεται netpersec και μου δειχνει με τι ταχυτητα κατεβαζω και ανεβαζω, και μου εδειξε μεχρι και 8kb!!! To ότι πηγαινα ταχυτητατα το διαπιστωσα και στην πραξη φυσικα. Η μεση ταχυτητα κατεβασματος αρχειου ηταν γυρω στο 8kb. Βγαζετε εσεις καποιο συμπερασμα? Τι παει λάθος? Υπαρχει κατι που δεν ξερω?
vatraxos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Μάλλον μπήκες με isdn σύνδεση και όχι με pstn, αφού χρησιμοποίησες το ένα κανάλι (64kbps=8kilobytes/sec) της ISDN σύνδεσής σου.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 siga emena mou simvenei poles fores kai exo pstn grammi .koitaxses omos me poso katevaseis ? giati akoma kai sta 128 mou sindethikes pano apo 5,6k/s den prokite na katevaseis ! CU !
sarisn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Αυτό συμβαίνει συχνά, απλά χρειάζεται να αλλάξεις κάποια ρύθμιση από τα properties του modem σου (δεν θυμάμαι ακριβώς ποια ρύθμιση έχω να ασχοληθώ με isdn αρκετό καιρό). Πάντως δεν συνδέθηκες με 128 όπως νομίζεις. Άσε που το είπες και μόνος σου,,, "και μου εδειξε μεχρι και 8kb!!!". Αυτή είναι η φυσιολογική ταχύτητα με 64Κ. Αν είχες συνδεθεί με 128 θα κατέβαζες με 15 kb/sec.
gvard Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Καλησπέρα, Μήπως σου έβγαλε 115200; Σε αυτή την περίπτωση σου εμφάνισε την ταχύτητα της θύρας, όχι της σύνδεσης. Βλέπεις, τα 8kb/sec είναι 64kbps (τα 128kbps είναι 16kb/sec). Αν έμπαινες με 56αρι καθαρά, πιάνεις 7kb/sec.
karib Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Παιδια τελικα μπηκα με netmod. Αλλα και παλι, με isdn γραμμη(64) και isdn 64 συνδεση, γιατι το Pc εγραφε 128? Λυστε μου αυτη την απορια.
gvard Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Καλησπέρα, 2 περιπτώσεις: α) Δεν λέει 128000 αλλά 115200 οπότε είναι αυτο που σου είπα πριν β) Κάνει connect στα 128000 και κλείνει κατευθείαν το 2o B κανάλι της γραμμή λόγω ανεπαρκούς συνδρομής (γι'αυτό κατεβάζεις μόνο με 8kb/sec αντί για 16kb/sec) αλλά ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί προσπαθεί να συνδεθεί κάθε 5-10 δευτερόλεπτα χρεώνοντας σε για ανεπιτυχής κλήση. Θα δείς το B2 να ανάβει πορτοκαλί για κλάσματα και να ξανασβήνει κ.ο.κ κάθε 5-10 δευτερόλεπτα.
karib Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δεν λέει 128000 αλλά 115200 οπότε είναι αυτο που σου είπα πριν 128 λεει. Κάνει connect στα 128000 και κλείνει κατευθείαν το 2o B κανάλι της γραμμή λόγω ανεπαρκούς συνδρομής (γι'αυτό κατεβάζεις μόνο με 8kb/sec αντί για 16kb/sec) αλλά ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί προσπαθεί να συνδεθεί κάθε 5-10 δευτερόλεπτα χρεώνοντας σε για ανεπιτυχής κλήση. Θα δείς το B2 να ανάβει πορτοκαλί για κλάσματα και να ξανασβήνει κ.ο.κ κάθε 5-10 δευτερόλεπτα. Να υποθεσω οτι εχει να κανει με χρεωση? Και καλα εγω τι φταιω αν αυτοι δεν εχουν ρυθμισει τα μηχανηματα σωστα? Εγω isdn 64 θελω, δεν οριζω πουθενα οτι θελω 128. Το Pc προσπαθει να συνδεθει κανονικα και γινεται οτι γινεται. Που βρισκεται το λαθος?
DarkOrion Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 to lathos vrisketai stis ruthmiseis tou netmod. palia eixe ginei olokliro thema. Anoigei i B2, o isp den dexetai, peftei alla esu xrewnesai kanonika. Meta apo ligo ginetai pali to idio. Psakse sto manual tou netmod.
gvard Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Καλησπέρα, Και καλα εγω τι φταιω αν αυτοι δεν εχουν ρυθμισει τα μηχανηματα σωστα? Εγω isdn 64 θελω' date=' δεν οριζω πουθενα οτι θελω 128. Το Pc προσπαθει να συνδεθει κανονικα και γινεται οτι γινεται. Που βρισκεται το λαθος?[/quote'] Εσύ δεν εχεις ρυθμίσει σωστα το μηχάνημα σου, δεν φταίει το netmod. Θα πρέπει στις extra παραμέτρους του netmod στον πίνακα ελέγχου να δηλώσεις το strinb atb40 .
stefan123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 prosexe me ayta ta themata giati enas plirose merikes xiliades eyro sto ote kai o ote ekane ton kinezo.des to sxetiko thema sta forums tou insomnia kai prosexe min patheis kamia plaka..O ote tha ta parei thes den den thes..
DarkOrion Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Θα πρέπει στις extra παραμέτρους του netmod στον πίνακα ελέγχου να δηλώσεις το strinb atb40 . kanonika den tha eprepe auto na einai proruthmismeno kai na allazeis esu tis ruthmiseis otan theleis na anoigoun kai ta 2 kanalia???? o perissoteros kosmos den to kserei kai tin pataei me auton ton tropo.
gvard Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 kanonika den tha eprepe auto na einai proruthmismeno kai na allazeis esu tis ruthmiseis otan theleis na anoigoun kai ta 2 kanalia???? Καλησπέρα, Σου λέω για δεύτερη φορά οτι αυτή η ρύθμιση δεν αφορά το netmod αλλά τον υπολογιστή σου. Αυτός που φταίει είναι αυτός που συνέδεσε το netmod με τον υπολογιστή πιθανότατα δηλαδή εσυ. Το εγχειρίδιο του netmod αναφέρει αναλυτικά τη χρήση του atb40, πράγμα το οποίο έπρεπε να είχες διαβάσει εφόσον επέλεξες να κάνεις εσύ την εγκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.