raider Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 καλησπερα.4 φορες εχω παθει το εξης:ανοιγω το tray του DVD ROM,βαζω μεσα ενα δισκακι,κλεινω το DVD και μολις κλεισει τελειως το tray,ακουγεται ενα παφ και σβηνει το pc.σημερα εσβησε την ωρα που επαιζα ενα παιχνιδι δηλαδη ενω δουλευε το dvd rom εκανε το παφ και εσβησε το pc.τι μπρει να φταιει;
alfas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Les na einai apo ta kainouria??pou katalabainoun ta peiratika???? Ela plaka kano...more tora ti mporei na einai..!!!!TO 8ema einai an ftaei to dvd-rom ok?? dokimaseto se kapoio allo mixanima....kai an to kanei pali kai ekei....petama,ektos kai an exeis eggiisi!!Frontise to grigora omos...giati me ta polla paf den 3ereis pote pote 8a ginei to teleutaio kai den anoi3ei to PC
predator Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 to kalwdio pou dinei reyma sto dvd checkare. dwstoy alli grammi trofodosias se prwth fash kai an den deis fws kane ayto pou eipe o filos alfas. bebaia paizei kai panta na ftaiei to trofodotiko...
Jaco Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 raider, πες πόσα watt είναι το psu σου και τι σύστημα έχεις... αν το pc σου το έχεις καιρό με αυτή την σύνθεση ή πρόσθεσες τώρα τελευταία καμία καινούργια συσκευή (οτιδήποτε)...
raider Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 λοιπον psu QTEC 550w gold,p4 2.6,1gb ram 400mhz,DVD ROM PLEXTOR P116A,DVDRW LG 4081,ATI 9600,soundblaster live 5.1,pinnacle pctv.το μηχανημα ειναι χωρις αλλαγη 2 μηνες περιπου.παω να δοκιμασω αυτα που ειπατε.αργοτερα θα εχω νεα.
ESSERE Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 ΔΟΚΙΜΑΣΕ UPDATE ΣΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ALBATRON
Jaco Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 λοιπον psu QTEC 550w gold,p4 2.6,1gb ram 400mhz,DVD ROM PLEXTOR P116A,DVDRW LG 4081,ATI 9600,soundblaster live 5.1,pinnacle pctv.το μηχανημα ειναι χωρις αλλαγη 2 μηνες περιπου.παω να δοκιμασω αυτα που ειπατε.αργοτερα θα εχω νεα. Με τόσα watt psu δεν έχεις πρόβλημα... :? Αν το δουλεύεις το pc 2 μήνες χωρίς πρόβλημα και στο εμφάνισε τώρα, χωρίς να έχεις προσθέσει κάποια συσκευή, τότε θυμίσου αν έχεις εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα τώρα τελευταία και άρχισε να στο κάνει αυτό... αν δεις ότι συνεχίζει να στο κάνει ίσως μια καλή λύση θα ήταν μια επανεγκατάσταση των win... αν στο ξανακάνει μετά τότε φταίει κάποιο hardware...
kostas_crete Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 epishs kai to ide kalwdio checkare se prwth fash.
raider Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 λοιπον,το εχω βαλει 3 μερες στο αλλο μου pc.δεν εχει σβησει ουτε μια φορα.θα το ξαναβαλω παλι πισω να δω τι γινεται.αν κανει παλι κολπα θα το παω για ελεγχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.