Προς το περιεχόμενο

Καινούριο άλμπουμ οι Tool ? Πότε ?

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Fake imo

Tool είναι βέβαια, όλα να τα περιμένεις :P

Μάλλον θα δώσουν τα κανονικά ονόματα την πρωταπριλιά :P :p

Δημοσ.

Αντε να βγεί, δεν αντέχω άλλο την αναμονή! 5 χρόνια ειναι αυτά!

Το όνομα του άλμπουμ ειναι 100% αληθινό και εγώ προσωπικά το βρίσκω μια χαρά - υπάρχει άραγε κάποιο "standard" που θα πρέπει να ακολουθούν οι T00L στους τίτλους των άλμπουμ τους; Πιστεύω απο τα βασικά στοιχεία της μπάντας ειναι το στοιχείο του αναπάντεχου...

Ειναι κανένας εδω μέσα μέλος στο T00LARMY? Ειμαι μέλος 1 χρόνο και κάτι και έχω γνωρίσει μερικούς Έλληνες εκει μέσα...

Αν ψήνεστε πάντως πραγματικά για live αρχίστε να floodάρετε τα mailboxes της DiDi Music - που θα πάει, θα μας ακούσει ο Λωρης!

Αν πάλι δεν έρθουν, η Ιταλία ειναι μερικές ώρες μακριά... ;-)

Δημοσ.
Αντε να βγεί' date=' δεν αντέχω άλλο την αναμονή! 5 χρόνια ειναι αυτά!

Το όνομα του άλμπουμ ειναι 100% αληθινό και εγώ προσωπικά το βρίσκω μια χαρά - υπάρχει άραγε κάποιο "standard" που θα πρέπει να ακολουθούν οι T00L στους τίτλους των άλμπουμ τους; Πιστεύω απο τα βασικά στοιχεία της μπάντας ειναι το στοιχείο του αναπάντεχου...

Ειναι κανένας εδω μέσα μέλος στο T00LARMY? Ειμαι μέλος 1 χρόνο και κάτι και έχω γνωρίσει μερικούς Έλληνες εκει μέσα...

[b']Αν ψήνεστε πάντως πραγματικά για live αρχίστε να floodάρετε τα mailboxes της DiDi Music - που θα πάει, θα μας ακούσει ο Λωρης![/b]

Αν πάλι δεν έρθουν, η Ιταλία ειναι μερικές ώρες μακριά... ;-)

Αυτό με ψήνει άσχημα...

Δημοσ.

Oι TOOL ετοιμαζουν οντως τον καινουριο τους δισκο . Περιπου τον Μαιο θα κυκλοφορησει . Τον Ιουνιο θα κανουν περιοδεια στην Γερμανια . Εγω αγορασα εισιτηριο και οσοι ενδιαφερονται ας τρεξουν γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι sold out η γκρουπαρα . Μετραω τις μερες σαν φανταρος .

Δημοσ.

To άλμπουμ θα βγεί στις 2 Μαίου.

Παραθέτω ενα snippet απο τα news στο T00LARMY:

10,000 DAYS

For those of you who are REALLY impatient, it would appear that they're already selling Tool's 10,000 Days on Amazon (Germany). Here's the link: http://www.amazon.de.toolune.de/qid=1142094124sr=8-3ref=pd_ka_3303-4956888-9710652.htm (NOTE: see WARNING)

I don't know how they pulled that one off - but they're pulling something, alright! For the rest of you who want the the REAL 10,000 Days from Tool, the official release date of MAY 2nd isn't that far away. As for the 'new' artwork that's popping up all over the internet, all I can say is that when the actual 10,000 Days album artwork/packaging is leaked or posted, not as many people will think that IT is fake! Which brings me to this: The album title and track listings that were recently posted on the official Tool sites are the real deal. You wanted this information, and we wanted to give it to you as soon as the titles were in the hands of the printers (and there were no last minute changes by the band - hence, the temporary embargo you've no doubt heard about). Perhaps this will convince you of the titles being genuine. If not, I suppose you'll just have to wait to see for yourself.

Οι τύποι που φτιάξανε το fake site πάντως το κάνανε τέλειο. Το artwork εννοείται πως ειναι fake.

@gofath3r: Έγραψα με ψιλοεπίσημο τόνο, ανέφερα την κυκλοφορία του άλμπουμ και την Ευρωπαική τους περιοδεία και φυσικά το οτι υπάρχει αρκετό fanbase στην Ελλάδα.

Καλό ειναι όσοι στείλετε mail να αναφέρετε το γεγονός του οτι το live των Isis, που ειναι λιγότερο γνωστοί στο κοινό απ' ότι οι T00L, είχε τόση επιτυχία...

Δημοσ.

Εγώ ψήνομαι να κλείσω εισιτήριο για 21 Ιουνίου στη Ρώμη... Ψήνεται κανείς άλλος;

Εννοείται φυσικά πως αν έρθουν Ελλάδα θα τους δω ΚΑΙ εδώ... (ειμαι καμένος fan! 8-P)

Δημοσ.
Το φοβάμαι το νέο album. Πολύ το φοβάμαι.

Κι εγώ. Αφού χώνεψα τον τίτλο, φοβάμαι για το κυριότερο -την ποιότητα του album-

Δημοσ.

Συμφωνώ. Δεν μπορεί να βγάλουν κάτι κακό. Δεν γίνεται. Κι εγώ προσανατολίζομαι για Ρώμη, αλλά περιμένω λιγάκι το θαύμα!

Δημοσ.

παιδια μην φοβαστε τιποτα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ο δισκος καλος οπως οι προηγουμενοι . Μπορει μονο να πειραματιστουνε σε τιποτα καινουριο αλλα δεν πιστευω να ξεφυγουν πολυ .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...