Προς το περιεχόμενο

Καινούριο άλμπουμ οι Tool ? Πότε ?

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οσο για το dvd...απο πέρσυ ακουγοντουσαν φημες..

σε μια συνεντευξη τους οι tool μετα το lateralus ειχαν πει οτι ο επομενος δισκος τους ή θα βγεί πιο συντομα (πράγμα που δεν έγινε) ή θα αργήσει και θα είναι concept στίλ the wall!!!

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κατ'αρχήν welcome! :-)

...γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει οργανωτής που να θέλει να τους φέρει..(δεν είναι σίγουρα λεφτά όπως κάποιοι άλλοι[/b'])...
Μήπως μπερδεύτικες και μιλάς για άλλη μπάντα??? :wink:

Αν έρθουν οι Tool θα γίνει πανικός, εδώ οι ISIS γέμισαν ένα ολόκληρο Ρόδον που συγκριτικά με τους Tool δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους στην χώρα μας! :razz:

Αν έρθουν οι Tool γεμίζουν χαλαρά Λυκαβυτό...Αλλά στο πολύ χαλαρό όμως... :wink:

Δημοσ.

Ναι συμφωνώ θα τον γεμίσουν τον Λυκαβηττό…και με το παραπάνω…αλλά το ποσό που θα χρειαστεί να πληρώσουν οι διοργανωτές για να τους φέρουν είναι πολύ μεγαλο..και όπως έχω καταλάβει οι διοργανωτές προτιμούν (ή προτιμούσαν μέχρι πρόσφατα) να φέρνουν μεγάλα ονόματα που είναι «δοκιμασμένα» ξανά και ξανά (πχ Placebo, Maiden, Theater, Moby e.t.c.).

Όπως και να έχει μακάρι να έρθουνε …και σύντομα μάλιστα…να μην χρειαστεί να πατήσουν τα 60 και αυτοί για να αξιωθούμε να τους δούμε στην Ελλάδα…

Δημοσ.

Μπάαα...δεν παίζει το ενδεχόμενο να 60αρήσουν και να παίζουν ακόμα, πιστεύω ότι είναι αρκετά έξυπνοι για να το διαλύσουν πριν αρχίσουν να κουράζουν και να επαναλαμβάνονται... :wink:

όσο για τα δοκιμασμένα ονόματα έχεις δίκιο και είναι κρίμα... :-|

Για το ποσό που λες δεν νομίζω να ζητάνε τραγικά λεφτά...Τουλάχιστον όχι τραγικά περισσότερα από άλλα μεγάλα ονόματα! Βάλε πχ 45 ευρώ ticket (όσο και οι White Stripes) και άντε στην χειρότερη από αυτά οι tool να πάρουνε τα 20. Επί 6000-7000 που χωράει ο Λυκαβηττός = 120,000 - 140,000 ευρώ δηλαδή 40-50 εκατομμύρια. Σε μια βραδιά! Δεν νομίζω ότι είναι και λίγα...και ο υπολογισμός έγινε με μόνο το 45% του εισιτηρίου να πηγαίνει στους Tool, που δεν είναι και πολύ ρεαλιστικό. Στανταρ είναι μεγαλύτερο το ποσοστό!

Τώρα γιατί δεν τους φέρνουν πραγματικά δεν ξέρω, ίσως να είναι απλά θέμα χρόνου μέχρι αυτό να γίνει, μακάρι...

:-)

Δημοσ.

Σωστος ο Luci.Αλλα οι sabbath εχουν μια ιστορια και ειχαν ετοιμο κοινο.Οι Tool στην Ελλαδα εχουν κοσμο που θα παει να τους δει?

Δημοσ.

Παιδιά. Ήρθαν οι ISIS. Και γέμισαν από το πουθενά ένα ολόκληρο Ρόδον.

Τι να λέμε για τους Tool που τους ακούει άπειρος κόσμος πλέον... :wink:

Δημοσ.

OK.La8os moy,isws ftaiei h perioxh poy menw(katarameno Loytraki).

Δημοσ.

Καλά, χαλαρά σου γεμίζουν σχεδόν ότι θέλεις οι Tool στην Ελλάδα...Λυκαβητό στα σίγουρα.Όπως είπε και ο Hugelacky πλέον ακούνε όλοι Tool και όλοι τους ξέρουν!!!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

First of all...hugelacky έχεις κ γ#@$ τα avatar..και υπογραφή!!!

G.Y.B.E. rules!!!

Ναι ήμουν και εγώ Isis και μπορώ να πω ότι με ξάφνιασε ο κόσμος...

η συναυλία ήταν κ γαμώ!!!

Όπως και οι porcupine ήταν πολύ καλοί...

Όσον αφορά τους TooL...όσο και να κόστιζε θα τα έδινα..και όντως μετά το lateralus έγιναν ακόμα πιο γνωστοί...άντε μακάρι να τούς δούμε...από κάτι bootleg live video που έχω δει πρέπει να είναι εμπειρία ζωής!!!

Επίσης, προσωπική μου επιθυμία είναι να δω κάποτε και τους portishead...snirf

Υ.Γ.:Να περιμένεται photos απο isis και porcupine στο site μου...όταν με αξιώσει ο θεός να το ανανεώσω..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επιτέλους κάποια (έστω και ελάχιστα) νέα... Κάτι είναι κι αυτό! :razz:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Φωτογραφίες απο τις ηχογραφήσεις του νέου άλμπουμ των Tool

Ο κιθαρίστας των TOOL, Adam Jones, «ανέβασε» αρκετές φωτογραφίες απο τις ηχογραφήσεις του νέου άλμπουμ της μπάντας εδώ .

O webmaster του site των TOOL είχε δημοσιεύσει ένα κείμενο που ανέφερε: “για διάφορους λόγους, το νέο άλμπουμ των TOOL ηχογραφείται με σχετική μυστικότητα... ακόμα περισσότερο απο ότι σε προηγούμενες κυκλοφορίες των TOOL και σχετικές με αυτούς” και πρόσθεσε “όταν η μπάντα αποφασίζει να κυκλοφορήσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τις ηχογραφήσεις, καθώς και με οτιδήποτε σχετικό, να είστε σίγουροι ότι θα δημοσιευτούν στο επίσημο site της... αυτό μπορεί να γίνει αύριο, ή μεθαύριο ή σε μερικες βδομάδες ή ακόμα και σε ένα μήνα απο σήμερα”. Κατατοπιστικότατος...

πηγή: Avopolis Music Network

Δημοσ.

Το είχα διαβάσει και γώ στο site τους...Πολύ μυστικότητα και δεν αντέχω άλλο...!!!!!!!

Εdit:Παιδιά τώρα είμαστε σίγουροι οτι έχουν μπεί στο studio?O Josse Homme ήθελα να ξερα τί κάνει μαζί τους?Ο τυπάς απο τους ISIS είναι και αυτός στα μέσα έξω??

Η αγωνία μου κορυφώνεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
O Josse Homme ήθελα να ξερα τί κάνει μαζί τους?Ο τυπάς απο τους ISIS είναι και αυτός στα μέσα έξω??
Γιατί, ο Buzz Osborne των Melvins/Fantomas που πάει να "φροντίσει" το κεφάλι του Keenan??? lol :razz:

Με τους Isis λογικά έκαναν τα κονέ τους στο Panopticon (που συμετείχε ο μπασσίστας των Tool σε ένα κομμάτι)

Αντε ρε παιδιά βγάλτε τον το μαμημένο το δίσκο επιτέλους... :-|

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...