Προς το περιεχόμενο

Καινούριο άλμπουμ οι Tool ? Πότε ?

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ase kalytera kathe toso na akoume ta diamantia pou mas prosferoun oi tool para ta karbouna kapoiwn allwn oi opoioi plakwnontai kai vgazoun diskous kathe ligo kai ligaki!

Indeed mate...!!!!!!!!

Δημοσ.

Κοιτάζοντας στην λίστα εδώ έπαθα ένα εγκεφαλικό...

Μετά είδα και εδώ και ήρθα στα ίσια μου...

Οι Tool βγάζουν καινούριο DVD σύμφωνα με το HardcoreSounds.net, για περισσότερες πληροφορίες δεν γνωρίζω...Όπως επίσης δεν γνωρίζω κατα πόσο αυτή η είδηση είναι αληθής.

Πώπω, τί συγκίνηση ήταν αυτή πρωί πρωί...Έτσι και ήταν δίσκος και όχι DVD με έβλεπα να κοιμόμουν ξανά σε καμμιά βδομάδα... :-P

Δημοσ.

Έλα ρε συ! Καλή φάση! Μακάρι να είναι τίποτα live υλικό να το δούμε κι εμείς που δεν μπορούμε να τους δούμε ακόμα στην χώρα μας :(

By the way Godfath3r το site που έδωσες rules! Δεν το είχα υπ'όψην μου αλλά πλέον μπήκε στα bookmarks! :wink:

Δημοσ.

Tρέφω πολλές ελπίδες πως θα τους δούμε live σύντομα...Τόσα και τόσα ονόματα έχουν έρθει στην Ελλάδα, που θα πάει, θα έρθουν κιαυτοί!Αρκεί να κάνουν ευρωπαϊκή περιοδεία...(είτε για καινούριο δίσκο, είτε όχι)

Edit:Ρίξτε μια ματιά και εδώ!!!

Δημοσ.

Aπο το http://www.toolband.com

NOW WHERE WAS I...

Oh yeah, "Teleincision." If only it was that easy. Justin and Shelee's store is called Lobal Orning! Here's what one emailer wrote: ""Teleincision is the big new Tool rumor right now, but what most people don't know is that its origin was from the toolshed.down.net opinion forum." So, perhaps, we can put this one to rest?

Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει...

edit:

Εδώ λέει οτι δεν υπάρχει ημερομηνία...

http://toolshed.down.net/0000.html

Δημοσ.

rumors, rumors, rumors....το κλασσικό παιχνιδάκι των Tool με τους fan τους! Μια από τα ίδια για άλλη μια φορά απ'ότι φαίνεται... :wink:

Godfath3r δες το #17 post μου που είχα γράψει πριν κανα χρόνο σε αυτό το thread και συγκεκριμένα την 2η μεγάλη παράγραφο...

Δημοσ.

Ναί, το θυμάμαι αυτό που λές...Όλο αυτή η δουλειά γίνεται...Πάντως ως fans έχουμε την υποχρέωση να τα συντηρούμε αυτά!!! :-D

Aνυπομονώ πάντως πιό πολύ για καινούριο δίσκο παρά για ένα DVD...(όχι οτι θα με χάλαγε!!!)

Δημοσ.

Αντε...να διαδώσουμε κι εμείς την "βρώμα"... :P

Αρκεί να βγεί κάποια στιγμή (αν και θεωρώ ότι είναι νωρίς ακόμα) και να μη μείνει φήμη για κανα χρόνο ακόμα... :wink:

Κι εγω συμφωνώ ότι θα προτιμούσα ένα cdaki περισσότερο απο ένα DVD!

Δημοσ.
Εγω θελω και το νεο cd και ενα live στην Ελλαδα;-)(ζηταω πολλα?).

Kαι μείς μαζί σου το ίδιο θέλουμε...Ας ελπίσουμε οτι θα κάνουν καμμία κίνηση προς Ευρώπη μεριά!

Δημοσ.

Για live στην Ελλάδα δεν το βλέπω να γίνεται..(αν και θα το θελα πολύ..)

γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει οργανωτής που να θέλει να τους φέρει..(δεν είναι σίγουρα λεφτά όπως κάποιοι άλλοι)γι'αυτο ποντάρω πιο πολύ να τους δω στο εξωτερικό...(ελπίζω στo επόμενο Ευρωπαικo tour)..

Άσχετο…η συναυλία τον Isis κορυφή…πραγματικά συγκλονίσθηκα…

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...