silencer51 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Ότι και να πω θα ειναι λίγο... Απιστευτοι για άλλη μια φορά.
Socratis_g Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Τα παλικάρια είναι από αλλο πλανήτη...
Socratis_g Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Mods προβλέπεται να postάρουμε φώτος από τη χθεσινή συναβλία?
1980 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 μπορει να ποσταρει καποιος playlist γιατι δεν τα ξερω ολα τα κομματια που παιξανε.
Godfath3r Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Γιατί να μην προβλέπεται Socratis_g? Xώσε καμμιά φώτο...
gvaggis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Πολύ σοβαροί λόγοι δε με άφησαν να πάω στη συναυλία. Το έχω ρίξει στα βαριά εδώ κ 3 μέρες.. Μπορεί κάποιος να ποστάρει κ το playlist για να βάλω τα κλάματα πιο δυνατά από ποτε;
xnoudas_ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Pou pas xwris "Sober", "The Grudge" (<-- apo ta kalitera kommatia sou), ade kai "The Pot"? Skata o ixos, xalia to meros, megali i upomoni... Kata 70% ikanopoiimenos...
Lucifer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν, δεν μπορώ να σας καταλάβω όσους γκρινιάζετε για το playlist. Και εγώ ήθελα undertow όπως συνήθως που παίζουν swampsong ή sober, αλλά εντάξει, πήρε τη θέση του το 46+2. Πόσες φορές ξέρετε να το παίζουν live?
xnoudas_ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Exeis dikio, alla paradeksou oti to "Swampsong" einai apo tis megaliteres patates kai pali kala pou den to epaiksan. Kai to 46&2 den xwris tin apaitoumeni ki8ara den elege. To Schism pados to kanane 10 fores kalitero an prosekses pou se ena simeio to epaiksan anapoda. 8elei polla @@ na to kaneis auto...
mert Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Swampsong πατάτα? ΟΚ ας πούμε γούστα. Βασικά θα ήθελα να ακούσω το ποτ έναντι ροσετα μαστουρωμένη. Α, και ψ=χ^2. Αλλά Wings for Marie/10000 Days. Δάκρυα.
Socratis_g Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Το the grudge είναι το πιο agressive κομμάτι που έχουν βγάλει, κρίμα που δεν το παίξανε, θα κλώτσαγα πολύ κοσμο ετσι κ το έβαζε. Βάλτε και σεις καμιά φωτο δική σας. Αυτή είναι μαζί με τους mastodon στη σκηνή
hugelacky Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν, όσοι ήταν εκεί γνωρίζουν τι ζήσαμε/είδαμε, όσοι τους έχασαν περαστικά... Συνολικά πολύ καλό live, μοναδική εμπειρία, απίστευτη μπάντα, τρελά visuals, και ικανοποιητικότατo setlist (αν έπαιζαν και Eulogy + Parabola θα άγγιζε το ιδανικό ), φοβερό το τζαμάρισμα με Mastodon στο Lateralus, το 46 & 2 απλά τα έσπασε, όπως και τα laser που έσκασαν πάνω απ' τα κεφάλια μας στο Wings for Marie part 1 / 10000 days, το Ænima (απίστευτο και αυτό) ήταν το ιδανικό κομμάτι για τελείωμα, αλλά... τι σκατά χώρος ήταν αυτός ρε σεις??? Ενα τεράστιο μεταλικό κλουβί με άθλια ακουστική (mastodon απλά δεν παλευόταν ο ήχος, ευτυχώς στους Tool έφτιαξε σημαντικά), flat δάπεδο χωρίς κλίση/επίπεδα (είμαι 1,85 και συνέχεια ήμουν τεντωμένος για να βλέπω). Αλλά οκ, παρ' όλα αυτά η συναυλία γάμησε, εμπειρία ζωής λέμε, όχι απλά "ένα ακόμα live", και αν ήταν και σε καλύτερο χώρο πιστεύω θα παραμιλάγαμε για μήνες ...
Godfath3r Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Tα σχόλιά μου για το live εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=83913&page=63
1980 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Για εμενα αυτο το μεταλικο κλουβι, οπως το αποκαλεσε καποιος, εδεσε πολυ με αυτο που ακουγα ετσι τον ηθελα τον χωρο παγωμενο και μεταλλικο. οχι αλλη μιζερια ρε παιδια σταματηστε να γρινιαζετε. δηλαδη δεν σας αρεσε? γιατι κολλανε ολοι στα αρνητικα και δεν βλεπουν τα θετικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.