hugelacky Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Ξέρουμε σε γενικές γραμμές τι παίζει με το setlist σ'αυτό το tour? :roll:
contime Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Παντως η επιλογη των mastodon δε μου φανηκε και η καλυτερη επιλογη για opening, βαρανε υπερβολικα... Ξερει κανεις διαρκεια στους tool ακουσα κατι για 1,5 ωρα και στραβωσα, 52 ευρω ειναι αυτα...
hugelacky Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Κι εγώ για 1:20-1:30 ώρα έχω ακούσει ότι παίζουν σε αυτό το tour. :? Τους Μastodon τους έχουν για opening act σε όλο το tour, και προσωπικά δεν με χαλάνε (τους είχα δεί και πέρσι), παρόλο που ο τελευταίος δίσκος τους είναι αρκετά μέτριος...
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Στην περιοδεία τους τώρα επειδη εχουν και support παίζουν ποιό λίγο , επαιξαν περίπου 100 λεπτά τώρα που τούς ξαναείδα τον περασμένο μήνα Γερμανία . Τον Ιούνιο όμως ειχαν παίξει χωρίς support 2:30 περίπου . Δεν πειράζει παιδιά μην σας απασχολεί αυτό , να πάτε να γουστάρετε συναυλία εχει σημασία . Καλή διασκέδαση σε όσους θα πάνε να τους δουν .
ifrit Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δηλαδή θα ψάχνουν τις τσέπες και μόλις βρίσκουν το πακέτο θα στο πετάνε?Αν είναι να κρύψω τα τσιγάρα μου στις κάλτσες, όπως έκανα όταν ήμουν γυμνάσιο... Χαχα! Οντως, ξέρετε τι θα παίξει με το κάπνισμα; //edit: Το setlist της προχθεσινής συναυλίας στη Ζυρίχη. 1. Stinkfist 2. Forty Six & 2 3. Jambi 4. Schism 5. Lost Keys / Rosetta Stoned 6. Swamp Song 7. Wings For Marie / 10,000 Days 8. Lateralus 9. Vicarious 10. Ænema
hugelacky Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Ελα μωρέ, δεν πιστεύω να παίξει τπτ με το κάπνισμα... Μικρό setlist πάντως... edit: Mastodon παίζει καμια info για το setlist? :roll: πλάκα θα'χει να παίξουν περισσότερο από Tool...
ifrit Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μικρό είναι... :/ Αλλά δε χαλιέμαι με τπτ! Ορίστε και των Mastodon, απ' την Ζυρίχη κι αυτό: 1. This Mortal Soil 2. The Wolf Is Loose 3. Crystal Skull 4. Capillarian Crest 5. Colony of Birchmen 6. Sleeping Giant 7. Circle Of Cysquatch 8. Megalodon 9. Hearts Alive
hugelacky Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Ορίστε και των Mastodon, απ' την Ζυρίχη κι αυτό: 1. This Mortal Soil 2. The Wolf Is Loose 3. Crystal Skull 4. Capillarian Crest 5. Colony of Birchmen 6. Sleeping Giant 7. Circle Of Cysquatch 8. Megalodon 9. Hearts Alive TI????????????????? Όλα από τον τελευταίο, 2 κομμάτια από το Leviathan και κανένα από το Remission?????????? WTF?? :evil: :evil: :evil: Ξενέρωσα τώρα! Πάλι καλά που τους είδα πέρσι μόνους τους, πρίν βγάλουν το Blood Mountain...
ifrit Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δε ξέρω αν θα αλλάξει κάτι αύριο, πάντως αυτά έπαιξαν στην Ζυρίχη. Κι εγώ ξενέρωσα λίγο αλλά το γουστάρω πολύ το Blood Mountain οπότε δεν έχω πρόβλημα. Αλλωστε προθέρμανση θα είναι
hugelacky Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μπάααα... Εγώ τις κόβω για Remission, και αμέσως μετά έρχεται το Leviathan. Το Blood Mountain δεν μου είπε κάτι... πολύ flat + γυαλισμένη παραγωγή, καθαρά φωνητικά, μέτριες συνθέσεις... σχεδόν progressive metal :evil: Kαι όταν το πρωτοέμαθα ότι είναι support είχα χαρεί που θα τους ξανάβλεπα... Τεσπα, το θέμα μας είναι οι Tool, μακάρι να παίξουν παραπάνω, και αν γίνεται μερικά από Eulogy, Pushit, Parabol-Parabola, Ticks & Leeches... :twisted: :twisted: :twisted:
ifrit Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μπάααα...Εγώ τις κόβω για Remission, και αμέσως μετά έρχεται το Leviathan. Το Blood Mountain δεν μου είπε κάτι... πολύ flat + γυαλισμένη παραγωγή, καθαρά φωνητικά, μέτριες συνθέσεις... σχεδόν progressive metal :evil: Kαι όταν το πρωτοέμαθα ότι είναι support είχα χαρεί που θα τους ξανάβλεπα... Τεσπα, το θέμα μας είναι οι Tool, μακάρι να παίξουν παραπάνω, και αν γίνεται μερικά από Eulogy, Pushit, Parabol-Parabola, Ticks & Leeches... :twisted: :twisted: :twisted: Εμένα μου φάνηκε σαλταρισμένο σε κάποια σημεία, και το γούσταρα τρελά. Τεσπά γούστα είναι αυτά. Αλλά όντως, το Remission είναι απίστευτο. Τώρα για Ticks & Leeches, ούτε καν να το περιμένεις, έχουν δηλώσει ότι δε το παίζουν πια, λόγω προβλήματος του Maynard με τα φωνητικά (?) Δε ξέρω αν ισχύει, πάντως στη μέση της περιοδείας για το Lateralus σταμάτησαν να το παίζουν. Το Pushit θα έδινα τα πάντα να το ακούσω. Απλά δεν έχω λόγια για την εκτέλεση στο Salival... :| Parabol-Parabola θα ήταν απλά τέλεια να έπαιζαν, και όσο για το Eulogy........ Ισως είναι το αγαπημένο μου από Tool...
hugelacky Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Τώρα για Ticks & Leeches, ούτε καν να το περιμένεις, έχουν δηλώσει ότι δε το παίζουν πια, λόγω προβλήματος του Maynard με τα φωνητικά (?) Δε ξέρω αν ισχύει, πάντως στη μέση της περιοδείας για το Lateralus σταμάτησαν να το παίζουν. Έλα! Δεν το ξερα... Το Pushit θα έδινα τα πάντα να το ακούσω. Απλά δεν έχω λόγια για την εκτέλεση στο Salival... :|Parabol-Parabola θα ήταν απλά τέλεια να έπαιζαν, και όσο για το Eulogy........ Ισως είναι το αγαπημένο μου από Tool... χαχα, σωστό σε βρίσκω! :wink: ps. το Pot άραγε το παίζουν live, ή η φωνή είναι μόνο studio...? :roll:
ifrit Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Το Pot το έχουν παίξει, στις πρώτες συναυλίες. Κυκλοφορεί και video στο youtube, δε το έχω τσεκάρει ακόμα
silencer51 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Λίγες ώρες απομένουν... See you there guys! P.S. Σήμερα το πρωί εθεάθη ο κύριος Adam Jones να βολτάρει μόνος του στο κέντρο της Αθήνας...
Alt3rnative Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Ksekinaw se ligo giati sinavlia.Ante kai kali mas diaskedasi:D:D:D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.