hugelacky Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Για να πούμε και την αλήθεια στους Mastodon πέρσυ, παρόλο που η μουσική τους σηκώνει πολύ κοπάνημα, δεν έγινε και κανας τρελός χαμός. Οκ έγιναν σκηνικά με circle pits, moshing, σπρωξίδια κτλ αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι την περισσότερη ώρα ήταν σχετικά ήρεμα με τον κόσμο να καθεται και να χάζευει σαν μαλάκας τι παίζανε... η ένταση του ήχου ήταν ΠΟΛΥ δυνατά! Επίσης ΠΟΛΥ μπασίλα, όλα αυτά με όμορφο τρόπο βεβαίως βεβαίως...
Draculina Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μμμ ενδιαφέρον ακούγεται το σκηνικό!!!Περίμενα ναχε πέσει το άπειρο moshing, όπως λες η μουσική τους σηκώνει χαλαρά πολύ κοπάνημα..Μάλλον έμειναν όλοι μαυτά που άκουσαν!!:mrgreen: Το ίδιο έχω ακούσει ότι γίνεται και με τους Tool από 1 γνωστό που τους είδε αγγλία...Οκ δεν σηκώνουν τόσο κοπάνημα οι tool, αλλά απότι είπε μένουν όλοι μαλάκες στις συναυλίες τους...Βέβαια άλλο αγγλικό κοινό άλλο ελληνικό...
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά μην συγκρίνεται το κοινό το δικό μας με αυτό της Αγγλίας - Γερμανιας κ . λ . π εχω δει αρκετές συναυλίες στο εξωτερικό και μπορώ να πω οτι μόνο το κοινό της Ισπανίας - Ιταλίας ίσως μοιάζει με εμάς κάπως . Της Αγγλίας ειδικά ειναι άστα να πάνε αλλά εχει μεγάλη σημασία βέβααια και το συγκρότημα ετσι ? Στην Γερμανία πάντως το κοινό στους TOOL ηταν φοβερό μπορώ να πω . Ειπαμε παίζουν πολλά πράμματα σε μιά συναυλία , ο χώρος - ηχος το γκρουπ πολλά .
mauve-ment Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 kai gw padws pou eida tool agglia to koino den ekane k polla pragmata!gia mena den sigrinetai to koino tis elladas me to aggliko!i alithia einai oti den tous euxaristithika kai poli sto download.isws giati den eimouna k se poli kali thesi.giauto kai tha tous dw pali ellada!de ginetai na min tous ksanadw!
carlmikaze Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 γουστάρετε ελληνικό κοινό και παλαμάκια και τέτοια ε;
mauve-ment Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 den einai akribws etsi.apla pisteuw oti epeidi stin ellada den exoume sixna kales sinaulies kai otan erxodai eidika megala onomata, kathws perimenoume toso kairo na tous doume live, eimaste pio enthousiasmenoi aptous agglous.Oi aggloi exoun kathe mera sinaulies, kiriolektika! opote logiko einai na min exoun ton idio entousiasmo.exw paei se sinaulies stin agglia pou pragmatika to koino den ekane tipota!
Lucifer Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά μην συγκρίνεται το κοινό το δικό μας με αυτό της Αγγλίας - Γερμανιας κ . λ . π εχω δει αρκετές συναυλίες στο εξωτερικό και μπορώ να πω οτι μόνο το κοινό της Ισπανίας - Ιταλίας ίσως μοιάζει με εμάς κάπως . Της Αγγλίας ειδικά ειναι άστα να πάνε αλλά εχει μεγάλη σημασία βέβααια και το συγκρότημα ετσι ? Στην Γερμανία πάντως το κοινό στους TOOL ηταν φοβερό μπορώ να πω . Ειπαμε παίζουν πολλά πράμματα σε μιά συναυλία , ο χώρος - ηχος το γκρουπ πολλά . Τσεχία πάντως είναι αριστούργημα το κοινό. Είδα Suffocation στην Πράγα και εντάξει, τα παλικάρια είναι πολύ μπροστά. Απίστευτα παρεΐστικη διάθεση, ξέρουν πότε είναι ώρα για pit (όχι σα τα δικά μας ζώα που νομίζουν ότι είναι κάφροι όταν κάνουν πιτ στους arcturus) και πότε ώρα για headbanging, πότε να φωνάξουν και πότε απλά να σκάσουν και να ακούσουν, γενικά θεοί. Επίσης, λείπουν οι παραγγελιές. Μόνο και μόνο για αυτό τους αγάπησα.
gvaggis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Επίσης, λείπουν οι παραγγελιές. Μόνο και μόνο για αυτό τους αγάπησα. ενώ στην ελλάδα μόλις πάει έντεκα πλακώνουν τα delivery?
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μόλις επέστρεψα απο Γερμανία που είχα πάει και ειδα πάλι τους TOOL . Τι να πω ηταν καταπληκτικοί για άλλη μια φορά . Σας συνιστώ να πάτε ανεπιφύλακτα να τους δείτε οταν έρθουν Ελλάδα . Τώρα για τους συναυλιακούς χώρους που έχουμε εδω να μην τα ξαναλέμε πάλι χάλια αλλά τι να κάνουμε υπομονή .
Godfath3r Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Kαλά εσύ πήγες να τους δείς Ιταλία και δεν θα τους δείς Ελλάδα?
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Ποιός εγώ ? Γερμανία πήγα οχι Ιταλία αν ρωτάς εμένα godfath3r . Δεν με απασχολουν οι συναυλίες εδω στην Ελλάδα χωρίς να υποτιμάω κανέναν φυσικά που βλέπει εδω συναυλίες γιατί δεν έχει την δυνατότητα να πάει στο εξωτερικό . Και στους PEARL JAM οταν ήρθαν ήμουνα στην Αθήνα αλλά δεν πήγα τι σημασία έχει ? Δούλευα χρόνια σε εταιρίες που διοργανώναν συναυλίες εδω στην Ελλάδα και στην Γερμανία και ξέρω πέντε πράγματα παραπάνω . Ειμαι σίγουρος οτι όσοι εχουν δει στο εξωτερικό συναυλίες θα συμφωνήσουν μαζί μου απόλυτα για την διαφορά νοοτροπίας που υπάρχει .
46+2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Να ρωτησω κατι. Ξερει κανεις αν θα παιξουν τιποτα καθισματα- κερκιδες? υγ: Ξερω ,ξερω.....Τι λεω για μια τετοια συναυλια(!!) αλλα υπαρχει θεμα υγειας δυστυχως.
Forensick Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δεν εχω ιδεα για αυτο που λες, αλλα ακουσα στο ραδιο, οτι μετα απο παρακλιση της μπαντας, υποτιθεται οτι θα απαγορευεται το καπνισμα μεσα στο χωρο. λολ.
hugelacky Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 ...μετα απο παρακλιση της μπαντας, υποτιθεται οτι θα απαγορευεται το καπνισμα μεσα στο χωρο. λολ.Προφανώς θα εννοούν τα κανονικά τσιγάρα μόνο...
Godfath3r Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δηλαδή θα ψάχνουν τις τσέπες και μόλις βρίσκουν το πακέτο θα στο πετάνε?Αν είναι να κρύψω τα τσιγάρα μου στις κάλτσες, όπως έκανα όταν ήμουν γυμνάσιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.