ifrit Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Νόμιζα πως αυτό ήταν πασίγνωστο :S Μάλλον φταίει που έμπαινα στο πιο καμμένο φορουμ για τουλ φανς
hugelacky Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Παίδες 2 ερωτήσεις έχω. Ξέρει κανείς αν υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για αρένα ή έχουν εξαντληθεί? Και για αυτους που έχουν πάρει ήδη ticket, αυτα που είναι για αρένα γράφουν κάτι συγκεκριμένο πάνω? Γιατί βρήκα στο pmw αλλά δεν έγραφαν τπτ για αρένα...
Draculina Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Διάβασες κάπου ότι τελείωσαν τα εισιτήρια για αρένα φίλε μου?? Αμαν με κάνεις και ανησυχώ!!ΔΕΝ θέλω να δω TOOL από κερκίδα... Πάντως στο ticket pro έχει μόνο μία κατηγορία εισιτηρίων και τα χαρακτηρίζει ως standing..Και 1 search που έκανα δεν βρήκα κάπου τπτ σχετικο... Αύριο θα πάω tickethouse να ρωτήσω για ναμαστε σίγουροι οπότε θα ποστάρω τα νέα!
hugelacky Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Βασικά με το που έφτασα Αθήνα το Σάββατο που ανέβηκα για Pearl Jam πήγα κατευθείαν ticket house να πάρω εισιτήριο για Tool, και αυτό για να μην "ξεμείνω" με εισιτήριο κερκίδας όπως στους PJ. Στους PJ τελικά πέρναγες χαλαρά στην αρένα αλλά στους Tool δεν ξέρω αν θα γίνεται. Εφτασα ticket house 3 παρά 5 και κλείνανε. Ήταν και άλλα 2 παιδιά εκεί που είχαν έρθει για ticket PJ αυτοί. Ένας καράφλας και η γκόμενα που ήταν στο ταμείο με έγραψαν κανονικά, παρόλο που τους είπα ότι είχα έρθει αυθημερών από Πάτρα για PJ! Ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος με την γκόμενα... - Γειά σας, ένα εισιτήριο Tool θα ήθελα - κλείνουμε τωρα, πέρνα από Δευτέρα - δεν θα είμαι εδώ την δευτέρα, ήρθα αυθημερών για PJ, αύριο φεύγω - ναι αλλά αν εγώ σου δώσω εσένα τώρα θα πρέπει να δώσω και στους άλλους 10 που περιμένουν (...γυρνάω να δω αν μαζεύτηκε κόσμος μέσα σε μισό λεπτό και δεν το πήρα πρέφα, αλλά βλέπω τα 2 άτομα από πριν...) - συγγνώμη, για 10 άτομα σου φαίνονται αυτοί? - κλείνουμε τώρα - καλά για μισό λεπτό υπόθεση? Τόση ώρα θα μου το είχες δώσει! - πρέπει κι εγώ να πάω σπίτι μου - κι εγώ τι θα κάνω με το εισιτήριο? - αγόρασε μέσω internet - δεν έχω πιστωτική - πέρνα από δευτέρα τότε, εγώ φεύγω τώρα, κλείσαμε! - ΤΟΝ ΧΡ1ΣΤΟ ΣΟΥ! Στο ΟΑΚΑ που γυρόφερνα είχαν περίπτερο, και είδα τον καράφλα, και τον ρώτησα, και μου είπε ότι γιά αρένα έχουν εξαντληθεί εδώ και 2 βδομάδες (!!!), μόνο κερκίδες έχει. Σε άλλο forum λένε ότι δεν υπάρχουν 2 ειδών εισιτήρια, αλλά μόνο ένα... Τα συμπεράσματα δικά σου... αν μάθεις τπτ πάντως, let me know, ok? :roll:
Draculina Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Πω πω....Τι απαράδεκτη δημοσιουπαλληλική συμπεριφορά... Μμμμ αυτό που σου είπε ο καράφλας στο ΟΑΚΑ με ανησυχεί,σίγουρα κατάλαβε καλά αυτός??Εδώ και 2 βδομάδες??!!Στις 30 του μηνός που στο είπε αυτό και πριν 2 βδομάδες δεν είχε αρχίσει η προπώληση καν! Θα πάω στάνταρ σήμερα tickethouse!!Έχω και 1 φίλο ο οποίος αγόρασε ήδη,θα τον δω τώρα στη σχολή και θα τον ρωτήσω και αυτόν αν γράφει κάτι το εισιτήριο του για αρένα και εννοείται θα ποστάρω!
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Η προπώληση των εισιτηρίων για τους TOOL ειναι παρα πολύ καλή γι αυτό όσοι επιθυμείτε να τους δείτε να προμηθευτείτε έγκαιρα εισιτήριο , γιατί ως γνωστόν εδω στην Ελλάδα τρέχουμε την τελευταία στιγμή και μετά μας φταίνε οι άλλοι . Το παλικάρι απο την Πάτρα ηταν άτυχο τι να πω .
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δεν υπάρχουν εισιτήρια για αρένα η κερκίδα . Το εισιτήριο ειναι ενα και στοιχίζει 52 ευρώ προπώληση
Draculina Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν ΤΟ ΠΗΡΑ!!! ωωω ναι!!Από tickethouse.. Ακριβώς όπως τα λέει ο μανολης, 1 εισιτήριο αρένα κερκίδα..Όπως έμαθα ο χώρος έχει μεν κερκίδα αλλά μικρή... Οπότε μην ανησυχείς φίλε μου hugelacky,αυτά που βρήκες στο pmw είναι οκ...
hugelacky Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Οκ, τελικά έτσι είναι όπως τα λέτε, ένα ticket υπάρχει, πήγε φίλος πρίν κανα 2ωρο ticket house και μου πήρε κι εμένα!!!
Akujin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 εγώ μάλλον θα πάρω αύριο παιδιά, άντε τα λέμε όλοι εκεί
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Πάντως σας συμβουλεύω παιδιά όσοι δεν τους έχετε δει να μην την χάσετε αυτή την συναυλία γιατί αξίζει . Εγω τους είδα στην Γερμανία τον Ιούνιο και μάλον θα πάω ξανά τον άλλον μήνα να τους δω πάλι .
Forensick Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 κατι ακουσα οτι support στους Tool θα ειναι οι Μastodon....αν βαλουν και τους Faith No More να επανασυνδεθουν για αυτη τη συναυλια, τοτε δεν θελω και κατι αλλο! ρε μπας και αλλαξαν τα πραγματα?????τωρα πλεον τα 52 γιουρια ειναι μια χαρα:-P
Draculina Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Ναααιιι!!Για τους Mastodon είναι official...Δες myspace http://www.myspace.com/mastodon αλλά και στο thread εδώ στο insomnia για τα προγράμματα συναυλιών γραφτηκε πριν λίγες μέρες... :D εεε ευσεβείς πόθοι οι Faith No More!! Μια χαρά είναι τα 52 ευρώ για αυτά που θα δούμε...Εδώ άλλα και άλλα είχαν τόσο...
hugelacky Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Καλα... με Tool + Mastodon θα γίνει Ο πανικός!!! Πρέπει νομίζω να αρχίσουμε να αθλούμαστε από τώρα για να αντέξουμε... Μήπως θέλουν σιγά σιγά να "γκρεμίσουν" τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις??? ps. τα 52 ευρώ είναι μιά χαρά!
Draculina Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Χα χα!!:D:D Όπως το λες hugelacky!!!Κόλαση...Το live των Mastodon πέρσυ είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις πάντως, εγώ που το είχα χάσει χαίρομαι διπλά που θα τους δω τώρα!! Χαλαρά θα φερουν κόσμο από μόνοι τους οι Mastodon...Αν και απο ό,τι ακούω για την προπώληση όχι ότι υπήρχε ανάγκη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.