Προς το περιεχόμενο

Καινούριο άλμπουμ οι Tool ? Πότε ?

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια χαρά τιμή είναι για την μεγαλύτερη μπάντα αυτή την στιγμή...

Αντι για 46+2 είναι 46+6... :-P

Σοβαρά τώρα, εγώ πιστεύω πως είναι πιασοκωλιά σε σχέση με τις τιμές των live έξω...Αν συγκρίνεις όμως με τις τιμές Ελλάδα είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ.60 κάναν οι "πεθαμένοι" (μην πέσετε να με φάτε, πεθαμένοι εννοώ οτι δεν είναι στο μεγαλύτερο σημείο της καριέρας τους...) Black Sabbath, οι "μισοί" Guns N Roses κάναν 45, 65? ο Nick Cave στο Λυκαβητό όσο special show και να είναι...Και για τους Τool σε αυτή την φάση της καριέρας του 52?...Είναι μια μπάντα που όλοι (όσοι θα πάμε) παρακαλούσαμε να έρθουν και τώρα κλαιγόμαστε για το κόστος.

Δεν μου φαίνονται ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ πολλά λεφτά.Αν βέβαια η σύγκριση γίνει με έξω, χέσε μέσα...(και δές έξω...) :-P

Πολύ σωστά τα λες!

Και 62 να ήταν εγώ τα έδινα...

Και 80 να ήταν, εγώ χαλαρά τα έσκαγα για Tool, χαλαρά όμως... :-D

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα η συναυλία θα μου κοστίσει

30€~ Ηράκλειο - Περαιάς

52€ Εισητήριο Τool

30€~ Πειραιάς - Ηράκλειο

Σύνολο: 112€...

Εκτός απο τα έξοδα των μεταφορών στην Αθήνα και όσα φάω...

Οπότε χαλαρά δίνω 100€ :-P

Δημοσ.

Καλημέρα,

παραθέτω τα παρακάτω τρια links:

1. Manchester Arena, όπου παίζουν οι Tool στις 24/11/2006 με τιμή εισητηρίου τις 30 λίρες = 44,48 Ευρώ την ώρα που μιλάμε.

2. Nottingham Arena, όπου οι Tool παίζουν στις 1/12/2006 με τιμή εισητηρίου τις 28.50 λίρες = 42,26 Ευρώ την ώρα που μιλάμε.

3. εισητήριο για τη συναυλία των Tool στην Cardiff Arena (30/11/06) με τιμή και εδώ τις 28.50 λίρες

Και επειδή τα απόλυτα νούμερα δεν λένε τίποτα, δείτε τα έχοντας υπόψη τους μέσους μισθούς στην Ελλάδα και στην Μ. Βρετανία... Είναι πολλά τελικά ή όχι;

Κώστας

Δημοσ.
Πλάκα πλάκα δεν το είχα σκεφτεί έτσι, αλλά για δες...

Πάτρα-Αθήνα-Πάτρα με Κτελ ~ 28?

+ 52? το εισητήριο

=80?

:-D

Ωπ! Ρε hugelacky απο Πάτρα είσαι; Φοιτητής;

Εγώ πάντως τι να πω που έσκασα μια 250άρα για να τους δώ Ιταλία... Και φυσικά θα τα ξανάδινα any day... ;-)

Δημοσ.
Καλημέρα,

παραθέτω τα παρακάτω τρια links:

1. Manchester Arena, όπου παίζουν οι Tool στις 24/11/2006 με τιμή εισητηρίου τις 30 λίρες = 44,48 Ευρώ την ώρα που μιλάμε.

2. Nottingham Arena, όπου οι Tool παίζουν στις 1/12/2006 με τιμή εισητηρίου τις 28.50 λίρες = 42,26 Ευρώ την ώρα που μιλάμε.

3. εισητήριο για τη συναυλία των Tool στην Cardiff Arena (30/11/06) με τιμή και εδώ τις 28.50 λίρες

Και επειδή τα απόλυτα νούμερα δεν λένε τίποτα, δείτε τα έχοντας υπόψη τους μέσους μισθούς στην Ελλάδα και στην Μ. Βρετανία... Είναι πολλά τελικά ή όχι;

Κώστας

Δεν είναι.Αν σκεφτείς οτι στα περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες είμαστε οι ακριβότεροι ή απο τους ακριβότερους (ανάλογα το είδος).Αν μιλήσουμε και ειδικά για πράγματα πολυτελείας (ψυχαγωγία, συναυλίες, cinema) τότε μάλλον και εκεί ειμαστε πολύ ακριβοί...

Οπότε μια χαρά τιμή είναι το εισητήριο!!!(Τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ συγκριτικά με τα άλλα μου έξοδα...)

Δημοσ.
Δεν είναι.Αν σκεφτείς οτι στα περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες είμαστε οι ακριβότεροι ή απο τους ακριβότερους (ανάλογα το είδος).Αν μιλήσουμε και ειδικά για πράγματα πολυτελείας (ψυχαγωγία, συναυλίες, cinema) τότε μάλλον και εκεί ειμαστε πολύ ακριβοί...

Οπότε μια χαρά τιμή είναι το εισητήριο!!!(Τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ συγκριτικά με τα άλλα μου έξοδα...)

Καλημέρα,

πράγματι είμαστε από τους ακριβότερους στην ΕΕ σε περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό αποτελεί επιχείρημα. Δηλαδή πόσα περισσότερα ζητάνε οι Tool για να έρθουν εδώ από ότι ζητάνε στην Αγγλία; Θα μου πεις τώρα για 10 Ευρώ διαφορά κάνεις έτσι; Εντάξει δεν είναι μεγάλη διαφορά, αλλά έτσι χτίζεται σιγά -σιγά μια νοοτροπία άκριτης αποδοχής σε ότι μας πλασάρουν και το θεωρούμε φυσιολογικό.

Και εδώ το θέμα δεν είναι οι Tool, αλλά η διοργανώτρια εταιρεία. Οι Tool μπορεί να μην έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει. Νομίζω ότι από αυτές τις μεγάλες συναυλίες οι εταιρείες προσπαθούν να βγάλουν τη χασούρα από όλες τις υπόλοιπες τις οποίες διοργανώνουν, με αποτέλεσμα να την πατάνε όσοι πραγματικά θέλουν να πάνε να ακούσουν τους όποιους Tool.

Για παράδειγμα οι GYBE! πριν από τρία χρόνια στη Θεσ/νίκη είχαν αν θυμάμαι καλά εισητήριο γύρω στα 30 Ευρώ!!! (στον Καναδά και στη Βόρεια Αμερική έπαιζαν για αστεία ή μηδενικά ποσά εκείνη την εποχή, δεν ξέρω τι κάνουν τώρα). Θυμάμαι ότι ο ντράμερ του συγκροτήματος είχε βγει να δει γιατί γίνονται φασαρίες στην είσοδο, και με έκπληξη έμαθε την τιμή του εισητηρίου (να σημειώσω ότι αυτός πλήρωσε για καμιά δεκαριά άτομα προκειμένου να μπουν μέσα, παραδεχόμενος την υψηλή τιμή του εισητηρίου).

Αυτά από εμένα, και συγγνώμη για το μακροσκελές του πράγματος.

Κώστας

Δημοσ.
Απλώς παραθέτω από το Hooker with a Penis:

"All you know about me is what I've sold you, dumb fuck

I sold out long before you'd ever even heard my name

I sold my soul to make a record, dip shit

And you bought one

All you read and

Wear or see and

Hear on TV is a product

Begging for your

Fatass dirty Dollar

Shut up and

Buy my new record

Send more money(x4)"

Απλά πράγματα...

Κώστας

Ετεροχρονισμένη απάντηση, το ξέρω αλλά τώρα γύρισα από διακοπές και μου το σφύριξαν από το τηλέφωνο...

Φίλτατε τα παραπάνω στιχάκια είναι ειρωνικά.. Είναι ηλίου φαεινότερο.. Όσο για την τιμή μην κατηγορούμε το συγκρότημα αλλά την εταιρεία!!

:evil:

Όταν θα είμαστε και εμείς μια χώρα που φέρνει πολλα συγκροτήματα ξανα και ξανά, θα μπορούμε να μην αγοράζουμε εισιτήρια και να μην γεμίζουμε χώρους. Τώρα ας πούμε και ευχαριστώ που έρχονται (Θεε μου ας έρθουν!!!!) και ας μην μιλάμε για το εισιτήριο!! Είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα στο κάτω κάτω!!

Όσο για το χώρο δεν είναι μικρό το γήπεδο ξιφασκίας??

Δημοσ.
Ετεροχρονισμένη απάντηση, το ξέρω αλλά τώρα γύρισα από διακοπές και μου το σφύριξαν από το τηλέφωνο...

Φίλτατε τα παραπάνω στιχάκια είναι ειρωνικά.. Είναι ηλίου φαεινότερο.. Όσο για την τιμή μην κατηγορούμε το συγκρότημα αλλά την εταιρεία!!

:evil:

Όταν θα είμαστε και εμείς μια χώρα που φέρνει πολλα συγκροτήματα ξανα και ξανά, θα μπορούμε να μην αγοράζουμε εισιτήρια και να μην γεμίζουμε χώρους. Τώρα ας πούμε και ευχαριστώ που έρχονται (Θεε μου ας έρθουν!!!!) και ας μην μιλάμε για το εισιτήριο!! Είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα στο κάτω κάτω!!

Όσο για το χώρο δεν είναι μικρό το γήπεδο ξιφασκίας??

Καλησπέρα,

ναι διαθέτω την αντίληψη για να καταλάβω ότι τα στιχάκια είναι ειρωνικά, αλλά κατά διαβολή σύμπτωση περιγράφουν τέλεια την κατάσταση... άλλωστε να αποκλείσουμε την περίπτωση του αυτοσαρκασμού :)?!

Σχετικά με αυτό το οποίο ανέφερες για τις εταιρείες σε παραπέμπω στο post μου ακριβώς πάνω από το δικό σου.

Όσο για το αν οι Tool είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα, από ότι καταλαβαίνω και από το nick σου είσαι τρελαμένος fan, επομένως... Και για να μην παρεξηγούμαι Tool άκουγα φανατικά μέχρι και το Lateralus, το 10000 Days δεν μου άρεσε καθόλου, και έκτοτε επανεκτίμησα ορισμένα πράγματα (ορίστε, έδωσα και το πιστοποιητικό φρονημάτων μου! :)).

Κώστας

Δημοσ.
Καλησπέρα,

ναι διαθέτω την αντίληψη για να καταλάβω ότι τα στιχάκια είναι ειρωνικά, αλλά κατά διαβολή σύμπτωση περιγράφουν τέλεια την κατάσταση... άλλωστε να αποκλείσουμε την περίπτωση του αυτοσαρκασμού :)?!

Σχετικά με αυτό το οποίο ανέφερες για τις εταιρείες σε παραπέμπω στο post μου ακριβώς πάνω από το δικό σου.

Όσο για το αν οι Tool είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα, από ότι καταλαβαίνω και από το nick σου είσαι τρελαμένος fan, επομένως... Και για να μην παρεξηγούμαι Tool άκουγα φανατικά μέχρι και το Lateralus, το 10000 Days δεν μου άρεσε καθόλου, και έκτοτε επανεκτίμησα ορισμένα πράγματα (ορίστε, έδωσα και το πιστοποιητικό φρονημάτων μου! :)).

Κώστας

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αναλύσουμε λογοτεχνικά τους στίχους για να βρούμε αν πρόκειται για ειρωνία ή αυτοσαρκασμό. Ο καθένας έχει δικαιώμα να αντιλαμβανεται διαφορετικά τους στίχους. Η στάση του συγκοτήματος όμως δεν νομίζω ότι έχει δώσει αφορμές να κατηγορηθεί για ξεπούλημα.

Το post σου το είδα αλλά ειδα και το προηγούμενο και αυτό σχολίασα. Ετεροχρονισμένα απάντησα εξάλλου..

Όσο για τους tool δεν είμαι ο τρελαμένος fan! Θα προτιμούσα να δω system of a down αυτη τη στιγμή ας πούμε. Αλλά τους tool τους σεβομαι και αναγνωρίζω τη μοναδικότητα τους γιαυτό και όταν έμαθα ότι παίζει πολύ να ερθουν ελλάδα ήταν το καλύτερο νέο που άκουσα τα τελευταια 2 χρόνια.

Δημοσ.

Οι στίχοι του Hooker With A Penis δεν νομίζω πως ειναι ειρωνικοι, ειναι άμεσοι και to the point.

Τι θα πει, "sell out"? Πότε "ξεπουλιέται" ενας καλλιτέχνης? Μα απο τη στιγμή που κάνει συμβόλαιο και κυκλοφορεί δίσκο, απο τη στιγμή που κάποιος λέει στον άλλο, "Ειμαι O.G.T." κ.λ.π.

Σπάνια συναντά κανείς τόση ειλικρίνεια αλλα και κριτική (μάλλον χολή) σχετικά με το θέμα της music business και των - υποτίθεται - true(?) οπαδών...

Δημοσ.

Για τσεκάρετε και αυτή την άποψη...

Possible Tool Interpretation

"'Marie' is the middle name of Maynard James Keenan's deceased mother, Judith Marie Keenan [...] As Keenan explains on commentary on A Perfect Circle - aMOTION, his mother suffered a stroke that left her partially paralyzed and wheelchair-bound. The length of time between her paralysis and her death was 27 years, or approximately 10,000 days."

http://www.last.fm/user/bubihusi/journal/2006/04/23/121993/

κι εγώ το είχα μετατρέψει σε χρόνια, και κάπου εκεί γύρω στα 27 βγαίνει, αλλά δεν μπορούσα να το συνδέσω με κάτι, αρκετά ενδιαφέρον πάντως... :roll: :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...