Προς το περιεχόμενο

Καινούριο άλμπουμ οι Tool ? Πότε ?

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kανα νέο για το live?To ξέρω οτι έχει φύγει η ανακοίνωση απο το site, αλλά κυκλοφορούν πολλά ράδιο αρβύλες...

Κάποιος που να ξέρει τίποτα εκ των έσω?

Δημοσ.

Χμ,η μέχρι τώρα άποψή μου ήταν ότι δεν πρόκειται να γίνει το live...Αλλά σήμερα άκουσα από μουσικό "γκουρού" ότι αν όλα πάνε καλά θα τους δούμε το Δεκέμβρη...Αυτό γράφτηκε και σε φανζειν της πόλης(ο τύπος κάνει ραδιόφωνο,τηλεόραση,έχει χρόνια στο χώρο,για να το γράψει κάτι θα ξέρει από μέσα)...Μέχρι να δω ημερομηνία στο site τους είμαι επιφυλακτική!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ε, οχι και μια χαρα, ε,οχι και η μεγαλυτερη μπαντα. μπορει εν τελει να αξιζουν να τα δωσεις αλλα αντικειμενικα, η τιμη ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ. δεν σου πιανουν μονο τον κωλο, fisting σου κανουνε.52 για μια μπαντα? ευχαριστω δεν θα παρω.

Δημοσ.

Αντι για 46+2 είναι 46+6... :-P

Σοβαρά τώρα, εγώ πιστεύω πως είναι πιασοκωλιά σε σχέση με τις τιμές των live έξω...Αν συγκρίνεις όμως με τις τιμές Ελλάδα είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ.60 κάναν οι "πεθαμένοι" (μην πέσετε να με φάτε, πεθαμένοι εννοώ οτι δεν είναι στο μεγαλύτερο σημείο της καριέρας τους...) Black Sabbath, οι "μισοί" Guns N Roses κάναν 45, 65? ο Nick Cave στο Λυκαβητό όσο special show και να είναι...Και για τους Τool σε αυτή την φάση της καριέρας του 52?...Είναι μια μπάντα που όλοι (όσοι θα πάμε) παρακαλούσαμε να έρθουν και τώρα κλαιγόμαστε για το κόστος.

Δεν μου φαίνονται ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ πολλά λεφτά.Αν βέβαια η σύγκριση γίνει με έξω, χέσε μέσα...(και δές έξω...) :-P

Δημοσ.

Απλώς παραθέτω από το Hooker with a Penis:

"All you know about me is what I've sold you, dumb fuck

I sold out long before you'd ever even heard my name

I sold my soul to make a record, dip shit

And you bought one

All you read and

Wear or see and

Hear on TV is a product

Begging for your

Fatass dirty Dollar

Shut up and

Buy my new record

Send more money(x4)"

Απλά πράγματα...

Κώστας

Δημοσ.

Μια χαρά ειναι τα 52 ευρώ, θυμάστε πότε ειδατε Ελλάδα μεγάλη μπάντα με λιγότερο απο 45 ευρώ;

Αντε πάμε για το 2ο TOOL show φέτος... ΜΟυχαχαχαχα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...