Godfath3r Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Όντως..Άντε να δούμε πάντως... Ξέρετε μήπως ποιά εταιρία κρύβεται απο πίσω?
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Ε άμα μιλάμε για τουλ μιλάμε για λεφτά, και άμα μιλάμε για λεφτά, μιλάμε για didi. Με το ζόρι astra.
Akujin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 B. R. I. N. G. U. S. T. O. O. L. G. O. D. D. A. M. M. I. T. O. R. E. L. S. E.
Godfath3r Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Kανα νέο για το live?To ξέρω οτι έχει φύγει η ανακοίνωση απο το site, αλλά κυκλοφορούν πολλά ράδιο αρβύλες... Κάποιος που να ξέρει τίποτα εκ των έσω?
Draculina Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Χμ,η μέχρι τώρα άποψή μου ήταν ότι δεν πρόκειται να γίνει το live...Αλλά σήμερα άκουσα από μουσικό "γκουρού" ότι αν όλα πάνε καλά θα τους δούμε το Δεκέμβρη...Αυτό γράφτηκε και σε φανζειν της πόλης(ο τύπος κάνει ραδιόφωνο,τηλεόραση,έχει χρόνια στο χώρο,για να το γράψει κάτι θα ξέρει από μέσα)...Μέχρι να δω ημερομηνία στο site τους είμαι επιφυλακτική!
darkkin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Και όμως, έρχονται στις 16 Δεκεμβρίου. Λεπτομέρειες εδώ.
Forensick Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 52 ευρω γ@μω την πουτανα μου?????52???ε, να πανε στο διαολο. να μην παει κανεις. αντε με τους μαλ@κες της didi.
Godfath3r Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μια χαρά τιμή είναι για την μεγαλύτερη μπάντα αυτή την στιγμή...
Forensick Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 ε, οχι και μια χαρα, ε,οχι και η μεγαλυτερη μπαντα. μπορει εν τελει να αξιζουν να τα δωσεις αλλα αντικειμενικα, η τιμη ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ. δεν σου πιανουν μονο τον κωλο, fisting σου κανουνε.52 για μια μπαντα? ευχαριστω δεν θα παρω.
manic Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 katse re wde SHAKIRA eixe 30 pou sugoura tha gemize oso kai an evaze ta 52 eurw einai piasokolia!!
Godfath3r Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Αντι για 46+2 είναι 46+6... :-P Σοβαρά τώρα, εγώ πιστεύω πως είναι πιασοκωλιά σε σχέση με τις τιμές των live έξω...Αν συγκρίνεις όμως με τις τιμές Ελλάδα είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ.60 κάναν οι "πεθαμένοι" (μην πέσετε να με φάτε, πεθαμένοι εννοώ οτι δεν είναι στο μεγαλύτερο σημείο της καριέρας τους...) Black Sabbath, οι "μισοί" Guns N Roses κάναν 45, 65? ο Nick Cave στο Λυκαβητό όσο special show και να είναι...Και για τους Τool σε αυτή την φάση της καριέρας του 52?...Είναι μια μπάντα που όλοι (όσοι θα πάμε) παρακαλούσαμε να έρθουν και τώρα κλαιγόμαστε για το κόστος. Δεν μου φαίνονται ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ πολλά λεφτά.Αν βέβαια η σύγκριση γίνει με έξω, χέσε μέσα...(και δές έξω...) :-P
Godfath3r Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Sorry, double post... (Εγώ πάντως μία φορά το πάτησα...)
RedKostas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Απλώς παραθέτω από το Hooker with a Penis: "All you know about me is what I've sold you, dumb fuck I sold out long before you'd ever even heard my name I sold my soul to make a record, dip shit And you bought one All you read and Wear or see and Hear on TV is a product Begging for your Fatass dirty Dollar Shut up and Buy my new record Send more money(x4)" Απλά πράγματα... Κώστας
silencer51 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μια χαρά ειναι τα 52 ευρώ, θυμάστε πότε ειδατε Ελλάδα μεγάλη μπάντα με λιγότερο απο 45 ευρώ; Αντε πάμε για το 2ο TOOL show φέτος... ΜΟυχαχαχαχα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.