Socratis_g Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 πιστεύω ότι το lateralus παραμένει καλύτερο της σειράς τους. 3 τραγούδια ροκάρουν από τα 11 που έχει το 10,000 days . Κρίμα... Θα το αγοράσω πάντως 2 Μαίου που θα σκάσει.
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 παιδιά πήρα σήμερα τον δίσκο ( απο Γερμανία ) και τον ακούω συνέχεια . πολύ καλός αν και εξακολουθώ να έχω μία προτίμηση στο lateralus . ενας μήνας εμεινε για να πάω στην Γερμανία να τους δω , μετράω τις μέρες σαν φαντάρος .
silencer51 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Κι εγώ το τσίμπησα Πέμπτη 27, στις 11 το πρωί. Ήταν κι ένα άλλο παλικάρι εκεί και το πλήρωνε οταν μπήκα. Μπάς και ηταν κανένας insomniac? Μετά ακολούθησε εκδρομούλα στην Έβοια οπου και το άλμπουμ έπαιζε συνεχώς. Εγώ το θεωρώ δισκάρα, αν και ειναι πολύ νωρίς για να το κατατάξω σε σχέση με τα υπόλοιπα. Όντως ειναι πιο ήρεμος δίσκος σε γενκές γραμμές, αλλα το είχε πει ο Carey, οτι αυτός θα ηταν ο "blues δίσκος" τους... ;-) Απίστευτο artwork, οι φωτογραφίες της μπάντας ειναι εκπληκτικές...
ifrit Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Κι εγώ το τσίμπησα Πέμπτη 27' date=' στις 11 το πρωί. Ήταν κι ένα άλλο παλικάρι εκεί και το πλήρωνε οταν μπήκα. Μπάς και ηταν κανένας insomniac? Μετά ακολούθησε εκδρομούλα στην Έβοια οπου και το άλμπουμ έπαιζε συνεχώς. Εγώ το θεωρώ δισκάρα, αν και ειναι πολύ νωρίς για να το κατατάξω σε σχέση με τα υπόλοιπα. Όντως ειναι πιο ήρεμος δίσκος σε γενκές γραμμές, αλλα το είχε πει ο Carey, οτι αυτός θα ηταν ο "blues δίσκος" τους... ;-) Απίστευτο artwork, οι φωτογραφίες της μπάντας ειναι εκπληκτικές...[/quote'] Εγώ το πήρα κατά τις 2, κρίμα δε σε πέτυχα. Κατά πού πήγες στην Εύβοια; Εγώ νόμιζα πως είχε πει ότι θα ήταν ο σκληρός τους δίσκος... Κατα τ' άλλα νιώθω όπως ο Lucifer.
silencer51 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Ερέτρια πήγα, έχουμε ενα σπιτάκι εκεί. Νομίζω πως το σχόλιο περί "σκληρού δίσκου" (lol) αφορούσε το συναισθηματικό περιεχόμενο του (π.χ. στίχος του Vicarious, Right In Two, Wings pt. 1-2 κ.λ.π.)... Ifrit, τελικά δε σου άρεσε ο δίσκος;
silencer51 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Οδηγώ απογευματάκι σε ανοιχτό δρόμο, βρέχει, έχω τη θάλασσα στα αριστερά μου και ακούω το 10,000 days. Τελειώνει το Rosetta Stoned και αρχίζει το Intension. Κάπου στο 3ο λεπτό, που μπαίνει η απίστευτη μελωδία μαζί με τα ηλεκτρονικά drums, ότι και να πω ειναι λίγο... Μαγεία.
ifrit Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Περίμενα περισσότερα, αυτό είναι όλο. Κι εγώ το λιώνω, κι εγώ γουστάρω αλλά... τεσπά. Έχω ρίζες στην Ερέτρια. Αλλά ας μη βγούμε τελείως off-topic
h1k1k0m0r1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Αυτό που φαίνεται να λείπει από το 10000 days, αυτό που θα μεγιστοποιούστε την απόλαυσή του είναι η "πενιχρή" γκάμα ρυθμών, ανάλογων με αυτών του Lateralus. Νομίζω πως εκεί χάνει λίγο. Προσωπικά θα ήθελα περισσότερους ρυθμούς στο στυλ του Lateralis ή ακόμη καλύτερα του κορυφαίου ρυθμικά The Grudge.
silencer51 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Παρένθεση: το 9ο κομμάτι στο Lateralus δεν λέγεται Lateralis αλλα Lateralus. Οι πρώτες κόπιες του Lateralus είχαν αυτό το τυπογραφικό λάθος στο πίσω μέρος... δλδ ειναι και ψιλο-συλλεκτικές!
silencer51 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Επίσης: σήμερα ξεκινά το tour των T00L με πρώτη εμφάνιση στο Coachella Valley Festival. Λογικά θα υπάρχει streaming video coverage του live... ;-) http://www.coachella.com Απλά δείτε τις μπάντες που εμφανίζονται... ο_Ο
HaTHoR Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Σοβαρά για το τυπογραφικό;;;; ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ έχω συλλεκτικό!!! :D:D
silencer51 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Έφτασε και το review του allmusic.com (AMG): http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=10:wzfpxqldldke~T1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.