silencer51 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Εγώ λέω πως είναι φέηκ. Ο Κάρεης δεν έλεγε πως το νέο άλμπουμ είναι έντονα πολιτικοποιημένο? Παπάργια, μας δουλεύουνε στεγνά. Μα το άλμπουμ ΕΙΝΑΙ έντονα πολιτικοποιημένο... Δές απλά τον στίχο των Vicarious, Jambi, Right In Two...
ifrit Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Μόλις επέστρεψα κι εγώ από διακοπές, και @@ νέα είχαμε. Την φώτο που πόσταρες silencer, την είδα κι εγώ σήμερα σε ένα άλλο φορουμ. Εντυπωσιακό. Άντε υπομονή μια εβδομάδα ακόμα.
HaTHoR Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Μπορεί να θεωρηθεί λίγο οφ τόπικ, αλλά θα'ρθούν τελικά οι Χριστιανοί (τρόπος του λέγειν) Ελλάδα, ή θα μείνω με το όνειρο ν'ακούσω το Pushit live επιτέλους;
silencer51 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Ifrit απ' ότι καταλαβαίνω περιμένεις μέχρι τις 2 Μαιού, ε? Πραγματικά θαυμάζω την υπομονή σου... Εγώ δεν άντεξα και το κατέβασα (φυσικά και θα το αγοράσω οταν βγεί)... Το άλμπουμ όπως έγραψα μου αρέσει πάρα πολύ, έχουν επιστρέψει σε αρκετά τραγούδια στο στιλ Aenima/Undertow ακόμα και Opiate (βρώμα, groov-ιά κ.λ.π.)...
ifrit Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 silencer, αν το καλοσκεφτείς, υπάρχουν άπειρα πράγματα να ακούσεις, δε χρειάζεται να κολλάς. Μια εβδομάδα έμεινε δηλαδή, και έχω άπειρα cd να ακούσω. Υπομονή Μόλις το πάρω θα στρογγυλοκαθήσει στο discman κανα μήνα
tzinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 ante na sas th spaso ligo, an kai sxetika asxetos pleon. katarxas to rock to exo parathsei, kapote akouga kai thn epsaxna, agaphmena group htan oi KYUSS kai oi smashing pumpkins, tous latreya. thn epsaxna me to stoner rock kai genikos kalo rock(fu manchu, monster magnet, buthole surfers..ktlp) kapote to barethika, apla den ebgene pote kana neo album pou na me entyposiazei. Opote eriksa maurh petra. Ftanoume stous tool, omologo oti tous eixa parei to auti mou palia, alla den tous eixa tsekarei isos ektos apo liga tragoudia. Opote leo gia na peftei toso poly syzhthsh edo prepei na einai poly kaloi. Katse na doume an tha gyrisei h xamenh pisth mou. Porisma, kaloutsiko album sxetika me alles emporikes patates alla to brhka poly bareto kai den mou shkose kamia trixa re paidi mou. Den entyposiastika, den akousa kati fresko. Na to theso alios, ekei pou klanoun oi palioi kyusss tha bgene ena tetoio album! Kai ton queens of the stoned age kalytera eina. kana allo prosfato rock album den exo akousei, opote fantazeste poso ta xo parathsei. Opote mporei na leo kai paparies, alla den mou ekane entyposh to album. Sorry mh me fate. Me tosa xamo pantos, perimena thn apokalypsh lol Mou aresan omos ta The pot, rosseta stoned kai 10.000 days. ta alla mou htan adiafora.
silencer51 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Χμμ... Τι έχεις ακούσει απο τα παλιότερα άλμπουμ? Τπτ απο Aenima/Lateralus? Πάντως τα γούστα μας πέρα απο το άλμπουμ αυτό ειναι πολύ κοντά (Kyuss, QOTSA, Smashing Pumpkins)...
Lucifer Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Ο δίσκος είναι αυτός που ακούσαμε τελικά. Τον αγόρασε ένας φίλος.
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Σε τρεις μερες θα εχω τον δισκο στα χερια μου και μετα ποιος με πιανει μετραω τις μερες για την συναυλια τους στην Γερμανια σαν φανταρος .
ifrit Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Ο δίσκος είναι αυτός που ακούσαμε τελικά. Τον αγόρασε ένας φίλος. Στο εξωτερικό είναι ο φίλος σου; Γιατί κάτι διάβασα πως κυκλοφόρησε στην Αμερική σε λίγα δισκοπωλεία.
Lucifer Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Χμου, δεν το έβγαλε καμία, σου ποστάρω 2 που έχω βρει οnline. Πάντως είναι ασύλληπτα όμορφο. http://img261.imageshack.us/my.php?image=pict00324no.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.