Προς το περιεχόμενο

Καινούριο άλμπουμ οι Tool ? Πότε ?

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεχρι του χρονου βλεπουμε φιλαρακι .Απλως μ αρεσει να βλεπω οταν μπορω βεβαια τα γκρουπ οσο γινεται ποιο νωρις . Οταν ειναι στα πανω τους οπως λενε . Εχω σταματησει να πηγαινω γενικα συναυλιες εδω Ελλαδα γιατι δυστηχως δεν ερχονται πολλα καινουρια αξιολογα συγκροτηματα . Ισως επειδη τα εχω δει ολα τα αγαπημενα μου συγκροτηματα . Τωρα εμειναν οι TOOL και θελω να παω να τους δω . Ο χωρος που θα παιξουνε ειναι φοβερος γιατι εδω στην Ελλαδα εχουμε σοβαρο προβλημα και με τους συναυλιακους χωρους παιδια οι περισσοτεροι ειναι απαραδεκτοι δυστηχως .

• Απαντ. 522
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εννούσα αν έρθουν φέτος στο Rockwave, έχει βγει κι αυτή η φήμη (ράδιο-αρβύλα μάλλον αλλά ποτέ δε ξέρεις :P)

Πάντως καλά κάνεις και τους βλέπεις έξω, συμφωνώ με αυτά που είπες.

Δημοσ.

Manoli se poia synaulia tis germanias tha pas, fantazomai berolino? Ego eimai sto monaxo alla dystixos apo oti eida den tha dosoun kamia synaulia edo!!! An erxontousan tha ithela na pao kai ego na tous do! Analoga me ta kafia isos petaxto sto pio kontino

Δημοσ.

Ενδιαφέρον το artwork και το νέο logo.

Βέβαια τα αγαπημένα μου μέχρι στιγμής ειναι του Aenima, με το απλό logo και φυσικά το τρίτο μάτι...

Κι εγώ επίσης έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στο Aenima. Οχι οτι δε μου αρέσει το Lateralus, προς θεού...

Δημοσ.

Έστειλα mail στην DiDi music για τους Tool πάντως... Κάντε και εσείς το ίδιο ;)

Ορίστε η απάντηση:

Καλησπέρα,

Ευχαριστούμε πολύ για την επισήμανσή σας και γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνουν οι Tool για το Ελληνικό κοινό. Κάποιες προσπάθειες έχουν γίνει και στο παρελθόν, αλλά καταλαβαίνετε ότι πρέπει να ευνοούν οι συνθήκες και τις δύο πλευρές. Ελπίζουμε σύντομα να είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε κάτι ευχάριστο για το εν λόγω συγκρότημα.

Με εκτίμηση,

Didi Music/Big Star Promotion

Δημοσ.

θα παω στο φεστιβαλ rock am ring οπου θα παιξουν και αλλα μεγαλα συγκροτηματα ( tool , alice in chains , depeche mode , placebo , motorhead , iron maiden κ . α ) και μετα θα τους δω μονους στο dusseldorf στο philipshalle γιατι ειναι ο χωρος τελειος τον γνωριζω . Γενικα δεν εχω προβλημα στην Γερμανια οποια πολη και αν ειναι το ιδιο με κανει αφου εχουν καλους χωρους , τους tool να δω και οπου να ναι .

Δημοσ.

Reunion oi Alice In Chains...Ντροπή και αίσχος...Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Lane...Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ!!!!!!!!

Δημοσ.

Ορίστε η απάντηση:

Καλησπέρα' date='

Ευχαριστούμε πολύ για την επισήμανσή σας και γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνουν οι Tool για το Ελληνικό κοινό. Κάποιες προσπάθειες έχουν γίνει και στο παρελθόν, αλλά καταλαβαίνετε ότι πρέπει να ευνοούν οι συνθήκες και τις δύο πλευρές. Ελπίζουμε σύντομα να είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε κάτι ευχάριστο για το εν λόγω συγκρότημα.

Με εκτίμηση,

Didi Music/Big Star Promotion[/quote']

Έχω στείλει mail εδώ και μια εβδομάδα περίπου και ούτε φωνή ούτε ακρόαση... :-/

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ορίστε η απάντηση:

Καλησπέρα' date='

Με εκτίμηση,

Didi Music/Big Star Promotion[/quote']

otan erthoyn oi pearl jam tha erthoyn kai oi tool. koinws xexase to.kai kalytera na mhn erthoyn giati to ellhniko koino einai ths plakas.

Δημοσ.

Είναι πολύ αστείο.

Πρώτον γιατί οι Pearl Jam κατά 99% και εκτός τραγικού απροόπτου θα σκάσουν μύτη ανεξάρτητα από το Rockwave μέσα στη χρονιά. Μη με ρωτάτε πως το ξέρω, ξέρω ότι το έχετε ακούσει 1000 φορές αυτό το "εμπιστευτικό" αλλά οκ, καμία από εμένα. Είναι ΣΧΕΔΟΝ σίγουρο, αλλά μη το δέσετε κ όλας.

Δεύτερον γιατί χθες (1η Απριλίου) στο metalzone.gr είχε βγει το πρόγραμμα του Rockwave, και στις 15 Ιουλίου ήταν να παίξουν οι TooL στο Terra Vibe.

Εγώ. Απλά. Δεν. Το. Πιστεύω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...