Προς το περιεχόμενο

Θα μπορώ να παίξω το Half Life 2 με Geforce 2 64MB ?

damino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια ASUS Geforce 2 64MB με το σύστημα που γράφει στην υπογραφή μου.

Θα μπορώ να παίξω το παραπάνω παιχνίδι ή να πάρω άλλη VGA ?

Και ποιά ? (Δεν υπάρχει μεγάλο budget μέχρι 50€ :oops: )

Τι λέτε :?:

Δημοσ.
(Δεν υπάρχει μεγάλο budget μέχρι 50? :oops: )

:?:

Ασε και εγω geforce2 Mx400 εχω και δν μπρω να παιξω καλα τπτ καινουριο. Παντως αμα ειναι να παρεις καρτα με 50Ε καλυτερα μη παρεις κα8ολου μεχρι να μαζεψεις 150-200Ε να παρεις κατι αξιολογο

Δημοσ.

Ξέρω πως το doom 3 έπαιξε σε geforce 4 mx σχετικά καλά.Φοβάμαι πάντως πως το hl2 θα

είναι πιο βαρύ και σε geforce 2 ίσως και να μην ξεκινάει καν.Δυστυχώς με 50 ευ δεν παίρνεις τίποτα αξιόλογο.

Δημοσ.

Και να το φορτώσει το game καλύτερα να μην το δεις καθόλου... θα είναι σαν dos γιατί θα πρέπει να το τρέχεις με όλα τα settings στο low... τι να δεις σε 640x480 και τίποτα από details... προσωπικά νομίζω ότι αν ένα game δεν μπορείς να το τρέξεις με τα settings από medium και πάνω, καλύτερα να μην το αγγίζεις... :(

• Super Moderators
Δημοσ.

den einai to 8ema an to Doom 3 paizei se gf4 mx giati h nvidia exei optimizations sto Doom...enw to HL paizei kalytera me Ati...poly dyskola 8a mporesei na to pai3ei me gf2...

Δημοσ.
τι να δεις σε 640x480 και τίποτα από details... προσωπικά νομίζω ότι αν ένα game δεν μπορείς να το τρέξεις με τα settings από medium και πάνω, καλύτερα να μην το αγγίζεις... :(

Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα........

Δημοσ.

Diladi mporei kapoios na pmou pei an se sistima:

athlonxp 1800+

gf4 440 mx 64mb

256 ddr

paizei to doom3 kai to hl2?

tha ithela na mou pei kapoios pou to exei dokimasei.

pantws to prince of persia 1 epaize se slow motion !!!!

Δημοσ.

αν δεν εχει καρτα γραφικων τοτε τιποτα δεν παιζει! εχω pentium IV στα 2,03 και 768 μνημη ram στα 233 αλλα δυστυχως μια ge force 4 mx440. το painkiller επαιζε σε slow motion!! αφου εβλεπα και τις σφαιρες πως πηγαιναν..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...