Προς το περιεχόμενο

Τραβαω τα μαλλια μου!!!! (Μοντεμ Trouble)

KeLeMaN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σας γραφω απο το PC της κοπελας μου

ΔΟΥΛΕΟΥΜΕΕΕΕΕ

ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ ΟΝ ΔΕ ΛΑΙΝ!!!!!!!!

Τελικα εφταιγε το mobo μολις το αλλαξα βρηκε το μοντεμ με την μια και μπηκαμε στο ιντερνετ!!!!!

Ευχαριστω ολους για την ανταποκριση και εσενα γειτονα

ΥΓ) Περνα οποτε θες να σου δωσω τον αλλον μετασχηματιστη

Δημοσ.

ΑΧ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΤΕ......ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΚΙΝΗΚΟ....ΜΑΪΟΣ 2000....ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΜΟΛΙΣ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥ ISDN...ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΟΤΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ....ΚΑΝΩ SETUP ΤΟ MODEM ΤΖΙΦΟΣ......ΔΕΝ ΜΠΕΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ....ΚΑΝΩ RESTART ΤΟ P.C ΠΑΛΙ ΤΖΙΦΟΣ....ΛΕΩ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ MODEM ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΝΑ RESET....ΠΑΤΑΩ ΤΟ RESET TOY MODEM ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ RESET TO P.C ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!! ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.....ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ RESET TO MODEM ΕΚΑΝΕ RESET ΤΟ P.C MOY...ΚΑΝΩ FORMAT @@RIA .....ΤΑ ΙΔΙΑ....ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΟΥ ΣΥΝΔΕΣΑ 2ο P.C ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΛΛΑΞΑ 2 NETMOD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ............ΑΛΛΑΞΑ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ !!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ........... ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΛΟΛ....

Δημοσ.

GaGaS_Thes, θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με κεφαλαία. Στο internet όταν γράφεις με κεφαλαία φαίνεται ότι φωνάζεις.

Α! και καλωσήλθες στο φόρουμ. :)

KeLeMaN, χαίρομαι που τα κατάφερες.

Δημοσ.

Εγώ έχω το SM56, το πήρα χωρίς cd και στα XP παίζει μια χαρά, χωρίς να χρειάζονται drivers από το ίντερνετ. Αλλά πάλι να βάλεις XP στα 333Mhz δε λέει. Είχα βάλει home σε 450 Mhz και σερνόταν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...