Προς το περιεχόμενο

Τραβαω τα μαλλια μου!!!! (Μοντεμ Trouble)

KeLeMaN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον!!!!

Ακουστε προβλημα φιλοι και φιλες :P

Η κοπελα μου εχει εναν Ιntel Celeron 333mhz και θελουμε να της βαλουμε ενα μοντεμ.

Μια μια οι περιπτωσεις

Supra Express 33600 Internal

Το βαζουμε επανω το βλεπει ολα ωραια περναμε drivers mpainei sto internet (με απογοητευτικες ταχυτητες αλλα λογικο γιατι ηταν παλιατζουρα) και καθε λιγο και λιγακι εκανε disconnect.

Microcom Deskporte Internal 56k

Το παιρνω απο φιλο σχεδον καινουριο ξεχναω ομως το CD στο σπιτι του και ετσι κατεβαζω drivers απο το ιντερνετ, το αναγνωριζει κανονικα αλλα στα διαγνωστικα δεν μπορει να το δει και μου λεει οτι εχει προβλημα με την COM και οτι η πορτα ειναι ηδη ανοιχτη και αλλα κουλα!!!! :cry:

Motorola (Μαλλον το SM56)

To παιρνω απο τα στοκ του Cosmodata (aσχετο αλλα παιζουν αρκετα καλες ευκαιριες) δεν ειχε CD!! Ξανα η ιδια διαδικασια κατεβαζω drivers το βαζω επανω,το αναγνωριζει,στα διαγνωστικα ολα ΟΚ!!!! Αλλα μολις πας να κανεις συνδεση ΤΖΙΦΟΣ!!!! :cry:

Λεει οτι το μοντεμ δεν ειναι σωστα συνδεδεμενο !!!!!!! :cry:

Τελευταια Αποπειρα

Microcom Shuttle ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Πηρα απο εναν insomniac το παραπανω μοντεμ,σκεφτηκα με δεδομενο οτι αυτος ο υπολογιστης δουλευε με εξωτερικο μοντεμ και οτι ειναι πιο αξιοπιστα αυτην την φορα θα πετυχει!

Τζιφος Δεν το βλεπει καν !!!!!!!!!!!!! Περασα τους drivers manually αλλα παλι τιποτα!!!

Το εχω φερει να το δοκιμασω και στο δικο μου PC (αν και δεν νομιζω να εχει προβλημα γιατι στο παιδι δουλευε κανονικα και ειναι και γειτονακι απλα για να μου φυγουν οι υποψιες)

ΑΠΟΡΙΕΣ

-Υπαρχει περιπτωση να φταιει η mobo? Ειναι QDI

-Μηπως παιζει κατι με τα COM?

-Μηπως κανω κατι λαθος?

Σημειωση

Πιο πολυ με ενδιαφερει να παιξει το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και συνδεετε με SERIAL Καλωδιο ,το δοκιμασα και στις 2 com!

Δημοσ.
Πηρα απο εναν insomniac το παραπανω μοντεμ' date='σκεφτηκα με δεδομενο οτι αυτος ο υπολογιστης δουλευε με εξωτερικο μοντεμ και οτι ειναι πιο αξιοπιστα αυτην την φορα θα πετυχει!

Τζιφος Δεν το βλεπει καν !!!!!!!!!!!!! Περασα τους drivers manually αλλα παλι τιποτα!!!

Το εχω φερει να το δοκιμασω και στο δικο μου PC (αν και δεν νομιζω να εχει προβλημα γιατι στο παιδι δουλευε κανονικα και ειναι και γειτονακι απλα για να μου φυγουν οι υποψιες)

ΑΠΟΡΙΕΣ

-Υπαρχει περιπτωση να φταιει η mobo? Ειναι QDI

-Μηπως παιζει κατι με τα COM?

-Μηπως κανω κατι λαθος?

Σημειωση

Πιο πολυ με ενδιαφερει να παιξει το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και συνδεετε με SERIAL Καλωδιο ,το δοκιμασα και στις 2 com![/quote']

Πριν σου το φέρω το δοκίμασα σε έναν celeron 400ari σε mobo qdi.

To modem πρέπει να είναι αναμένο και μετά να ανοίξεις τον υπολογιστή...

Άμα είναι σου δανείζω και ένα compaq microcom 415 serial... για να δοκιμάσεις :wink:

Πάντως i am very sad που δεν σου δουλεύει...

Δημοσ.

sotris99, Το μοντεμ δουλευει το μηχανημα ειναι για κλωτσιες!!!!! Το δοκιμασα και οπως λες αλλα παλι τιποτα!!!

gfilippas, Win98 ! Χθες τα ξαναπερασα απο την αρχη πανω στα νευρα μου!

Αν του ριξω XP ?

ΥΓ) Εχω αλλο ενα σετ mobo CPU ιδιο απλα αλλη μαρκα MOBO μηπως να το δοκιμαζα σε αυτο?

Δημοσ.

Στο bios που κοιταξα ειναι ολα AUTO (COM kai LPT1 αν και στην θυρα του εκτυπωτη δεν μπαινει γιατι το καλωδιο ειναι θυληκο )

Επισης απο το ΙΔΙΟΤΗΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ εκανα καταργηση των COM και με επανεκιννηση

τα ξαναβρηκε και τα περασε κανονικοτατα αρα τα βλεπει τα Com

Δημοσ.

επειδή είσαι γείτονας και με ΌΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ μήπως να περνούσα να δω το μηχάνημα???

Έχω μερικές γνώσεις επί του θέματος...

Δημοσ.

Αχμμμ Δεν ειναι εδω το εχω στο Καματερο!

Θα παω το βραδυ εξοπλισμενος με αλλο Mobo CPU RAM και 2 CD ΧP kai 98

και ο Θεος βοηθος!

Δημοσ.

Θα περασεις ΧΡ σε Celeron 333??? Αντε να το δω κι αυτο!

Για IRQ εψαξες καθολου? Να κανεις assign καποιο αλλο manually μπας και υπαρχει κανα conflict?

Δημοσ.

Tα mb της qdi στο bios--->

Πάς στην καρτέλα bios intergrated peripherals

>on board serial port 1 3F8/IRQ4
on board serial port 2 2F8/IRQ3

Την είχα πατήσει στην δουλειά μου με έναν υπολογιστή και τα usb ports του, διότι τα παλληκάρια που πούλησαν τον υπολογιστή στο αφεντικό μου δεν είχαν ενεργοποιήσει τα usb από το bios και ο καημένος νόμιζε ότι του δώσανε χαλασμένο μηχάνημα...

Δημοσ.
Θα περασεις ΧΡ σε Celeron 333??? Αντε να το δω κι αυτο!

Για IRQ εψαξες καθολου? Να κανεις assign καποιο αλλο manually μπας και υπαρχει κανα conflict?

Σε celeron 400ari που έχω δοκιμάσει τα home με 128 ram δεν υποφέρει πολύ το μηχάνημα... Με τα pro έφαγε κάτι ζόρια...

Δημοσ.

kavaliotis, Eχω περασει και σε ΜΜΧ 200αρι (επαιρνε το μοβο του SDRAM) επιστροφη στις ριζες που λενε

sotris99, Thanks εγω το εχω αφησει στο auto θα το δοκιμασω πριν αρχισω να κοιταω τα αλλα, αν και δεν μιλαω για usb (το μοντεμ σου ειναι σειριακο) αλλα για τα serial ports.

Θα το κοιταξω αυτο που μου πες παντως για να δουμε .....

Δημοσ.

Αυτό που σου είπα με τα usb ήταν το μεγαλύτερο παράδειγμα που μπόρεσα να σκεφτώ στο ότι μιά λάθος ρύθμιση στο bios τα μαμάει όλα.....

Ασφαλώς όμως στο δικό σου θέμα μιλάω για τις σειριακές θύρες....

Ελπίζω να έγινα κατανοητός. :wink:

Οκ γειτονάκι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...