Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Μου εδωσε ενας φιλος 3 mini dvd (1.4 GB) το καθενα απο βιντεοκαμερα να τα φτιαξω ενα κλασσικο dvd με δυνατοτητα επιλογης ποιο περιεχομενο απο τα μικρα να παιζει καθε φορα.Με ποιο τροπο μπορω να το κανω αυτο ??? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Θέλεις μενού και τέτοια, η απλώς να ενώσεις τα τρία video και με το Next na προχωράς από mini dvd σε μινι dvd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Θέλεις μενού και τέτοια, η απλώς να ενώσεις τα τρία video και με το Next na προχωράς από mini dvd σε μινι dvd? Χμμμμμ...Καλο θα ηταν και το πρωτο που λες αλλα αν ειναι δυσκολο και το next κανει δουλεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Γιάννη, τα κλασσικά tools μάλλον κάνουν και σε αυτήν την περίπτωση. Δηλαδή με το DVDDecrypter σε ifo mode και με Stream Processing ενεργοποιημένο θα κάνεις demux το video και το audio stream(X3) , και μετά τα 3X2 αρχεία (elementary streams) θα τα χρησιμοποιήσεις στο DVD Authoring πρόγραμμα που ξέρεις και εμπιστεύεσαι. Προσωπικά προτείνω το DVDlab Pro Beta (full working για 21 ημέρες), γιατί σε αντίθεση με τα "μουφατζίδικα" authoring (Ulead DVD MovieFactory, NeroVision Express, TMPGEnc DVD Author), δουλεύει αποκλειστικά με elementary streams, εξασφαλίζοντας άριστο συγχρονισμό audio-video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Στα είπε όλα ο καρντάσης,ρε Γιάννη. ΔΕΝ έχω πιάσει στα χέρια μου miniDVD,αλλά υποθέτω ότι ισχύει η ίδια διαδικασία.Δηλαδή χωρίζεις τον ήχο απ' την εικόνα και δίνεις τα χωρισμένα(m2v+mpa) στα authoring. Είμαι και μακρυά απ' την έδρα μου,οπότε -μάλλον- από τέλος της βδομάδας θα τα πούμε από κοντά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 H μπορεί να χρησιμοποιήσει το dvd2one που αυτοματοποιεί την διαδικασία (είναι πιο εύκολο) καθώς συμπιέζει την ταινία σε περίπτωση που το βίντεο περνάει τα 4.7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
migel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Μου εδωσε ενας φιλος 3 mini dvd (1.4 GB) το καθενα απο βιντεοκαμερα να τα φτιαξω ενα κλασσικο dvd με δυνατοτητα επιλογης ποιο περιεχομενο απο τα μικρα να παιζει καθε φορα.Με ποιο τροπο μπορω να το κανω αυτο ??? Ευχαριστω. Καλησπέρα. Με το Nero Vision Express δοκίμασες ? Κατέβασε και τα τρία mini dvd στον σκληρό σου σε διαφορετικούς φακέλους , άνοιξε το Nero Vision Express διάλεξε Δημιουργία DVD / DVD video / Προσθήκη αρχείων και βάλε όλα τα αρχεία απο τους 3 φακέλους , ( στο Preview ότι δεν το θέλεις το σβύνεις ) . Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσεις και μενού εάν θέλεις ή να κόψεις σκηνές που δεν θέλεις ή να βάλεις εφέ και πολλά άλλα. Επίσης πολύ καλό είναι και το TMPGEnc DVD Author http://www.pegasys-inc.com/en/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Επίσης πολύ καλό είναι και το TMPGEnc DVD Author http://www.pegasys-inc.com/en/index.html Σε ευχαριστω.Εγραψα ενα dvd με το TMPGEnc DVD Author αλλα δεν εχει ...ηχο. :twisted: :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Ulead DVD Moviefactory 3. Τα περνάς στο σκληρό σαν τρία ανεξάρτητα video streams (import DVD function) και δημιουργείς ένα menu επιλογής, κάθε βιντεάκι και εικονίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Επίσης πολύ καλό είναι και το TMPGEnc DVD Author http://www.pegasys-inc.com/en/index.html Σε ευχαριστω.Εγραψα ενα dvd με το TMPGEnc DVD Author αλλα δεν εχει ...ηχο. :twisted: :twisted: :twisted: Οι ρυθμισεις του προγραμματος για ηχο ειναι οι εξεις: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Ψήφο και από μένα σε nero vision ή στο ulead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
migel Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Επίσης πολύ καλό είναι και το TMPGEnc DVD Author http://www.pegasys-inc.com/en/index.html Σε ευχαριστω.Εγραψα ενα dvd με το TMPGEnc DVD Author αλλα δεν εχει ...ηχο. :twisted: :twisted: :twisted: Καλησπέρα φίλε. Πρώτα απ' όλα το φορμάτ .VRO δεν το ξέρω ' date=' αλλά απ ότι βλέπω στην φώτο στα βρίσκει μια χαρά και το Video input format & το audio input format ( μήπως χρειάζεται να τονίσεις το [b']Re-encode ?[/b] ). Όταν λές οτι δεν έχεις ήχο , εννοείς οτι δεν έχεις ήχο ούτε στο Computer ούτε στο Deck ? Κοίταξε έχω φτάξει καμμιά 15αριά DVD με βίντεο κλιπάκια , με την έναρξη των Ολυμπιακών κτλ. με το Nero Vision , και στον Media των windows δεν έχω ήχο ενώ όλοι οι άλλοι Player ( Nero Show Time , Media Player Classic , Power Dvd κτλ ) παίζουν κανονικά , όπως και στα επιτραπέζια ( Crypto 300 & Sony Rdr-Gx3 ). Εχω φτάξει και 7 DVD με το TMPGEnc DVD Author απο τα οποία τα 3 δεν μου βγάζουν ήχο πάλι μόνο στον Media των Windows . Ελπίζω νε σε βοήθησα και να μην σε μπέρδεψα παραπάνω . P.S. Αυτό το φορμάτ .VRO το βγάζει μόνο MiniDvd κάμερα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Το .VRO αρχειο το βγαζει η βιντεοκαμερα μονο στο επανεγραψιμο mini dvd που εχει . Δυστυχως ουτε η επιλογη που λες βοηθησε.Για να ακριβολογω ξεκιναει για 2-3 δευτερολεπτα με ηχο και μετα ...τιποτα.Ουτε στο pc ουτε σε επιτραπεζια dvd palyer. :twisted: :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
migel Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Το .VRO αρχειο το βγαζει η βιντεοκαμερα μονο στο επανεγραψιμο mini dvd που εχει . Δυστυχως ουτε η επιλογη που λες βοηθησε.Για να ακριβολογω ξεκιναει για 2-3 δευτερολεπτα με ηχο και μετα ...τιποτα.Ουτε στο pc ουτε σε επιτραπεζια dvd palyer. :twisted: :twisted: :twisted: Καλησπέρα. Γιατί δεν δοκιμάζεις και με το Nero Vision με το 1 από τα τρία miniDVD , και να σώσεις την δουλειά σου όχι σε DVD Disc αλλά στον σκληρό δίσκο . Κάνεις δοκιμή , εάν σου παίζει σωστά προχωράς εάν όχι δεν ξέρω μήπως σου δουλέψει η λύση που πρότεινε πάραπανω ο parsifal. P.S. Δέν έχω και κανένα φίλο που να έχει miniDVD να κάνω και καμμιά δοκιμή , γιατί θα μου χρειαστεί και μένα σε λίγο καιρό , ( σκέφτομαι να αγοράσω μία ) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Το να ενωσω 3 mini dvd κλασικα απο την καμερα γινεται με πολλα προγραμματα.Το να κανω να παιζει το αρχειο .VRO απο το επενεγραψιμο dvd σε κλασικο dvd δεν καταφερα. :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.