Προς το περιεχόμενο

DL DVD+R Verbatim! Ήρθαν!

CptBill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ σας τα έλεγα αλλά δεν με ακούγατε...

Anyway, οι τιμές θα πέσουν...

Εγώ όταν είχα πάρει το dvd-r μου τα δισκάκια είχαν 5 ευρώ το ένα... Τώρα παίρνεις δισκάκια taiyo yuden (τα καλύτερα) με 72 λεπτά το ένα...

Δημοσ.

άσχετο, το πλαίσο έχει SKC-DVD-Rx4 στα 0.50? το ένα τελική,

τα έχει δοκιμάσει κανεις να μας πει εντυπώσεις;

Δημοσ.

Συγγνώμη 18euro το 1DVD dl? :shock:

Τζάμπα πράμα!! 3DVD dl κοστίζουν όσο το recorder!!

Προβλέπω να δίνουν δώρο και το DVDRecorder σε συσκευασία των 10 DVDmedia! :D

Δημοσ.
pantws an einai na pairneis ena DL diskaki gia na kaneis back up mia tainia (18 eyrw) de agorazeis kalytera kainourio ay8entiko?:P

Αυτό που είπες είναι μεγάλη κουβέντα!

Το έχετε σκευτεί αυτό? Οτι ο λόγος μπορεί να είναι ουσιαστικά αυτός???

Δημοσ.

o logos pou ta exoune toso akriba ennoeis?

de nomizw re file , me tin idia logiki ta cd-r eprepe na eixane 5 eyrw kai bale (oso kanei ena maxi single) toulaxiston.

einai apla neo proion akoma kai den exei mpei se maziki paragwgh...

Δημοσ.

Βασικά η σκέψη μου ήρθε γιατί έχω ακούσει ότι έχουν γίνει πολλά με τις εταιρίες και τα DVD και γενικότερα την πειρατεία στον συγκεκριμένο χώρο ειδικά των ταινιών.

Δημοσ.
άσχετο' date=' το πλαίσο έχει SKC-DVD-Rx4 στα 0.50? το ένα τελική,

τα έχει δοκιμάσει κανεις να μας πει εντυπώσεις;[/quote']

Με Νec 2500 εχω γραψει παρα πολλα SKC Jewel case απο Πλαισιο και δεν ειχα κανενα προβλημα...

Δημοσ.
Βασικά η σκέψη μου ήρθε γιατί έχω ακούσει ότι έχουν γίνει πολλά με τις εταιρίες και τα DVD και γενικότερα την πειρατεία στον συγκεκριμένο χώρο ειδικά των ταινιών.

Ean exeis paratirisei tis apodeikseis apo to plaisio exoun kai ena foro peri pneumatikwn dikaiomatwn otan agorazeis adeia cd h' dvd pou simainei oti perimenoun etsi kai alliws na paranomomiseis grafontas kati se ena cd h' dvd asxetws ti mporei na einai.Tin vrikan tin lusi ....... :roll:

Δημοσ.

ο βασικός λόγος που η τιμή των DL είναι ακόμα υψηλή, είναι γιατί δεν έχει βρεθεί τρόπος να εκμηδενιστεί ο ανθρώπινος έλεγχος... Το κάθε δισκάκι πρέπει να ελέγχετε χειροποίητα μετά την κατασκευή του, οπότε αντιλαμβάνεστε την κατάσταση... Αν καταφέρουν οι εταιρίες να δημιουργήσουν έναν τρόπο κατασκευής τέτοιο ώστε να μην χρειάζονται αυτοί οι έλεγχοι, οι τιμές θα πέσουν κατακόρυφα... αλλά φοβάμαι πως θα πέσει και η ποιότητα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...