Προς το περιεχόμενο

Ταινίες βασισμένες σε παλιά παραμύθια

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια είδα προσφατα το Snow Queen, παραγωγη 2002 με την Μπριντζετ Φοντα, με σεναριο εμπνευσμένο από κάποιο παραμύθι, και ενθουσιάστηκα.

Γνωρίζετε άλλες αξιολογες ταινιες στο ίδιο στυλ(βασισμένες σε παλιά παραμύθια-όχι επιστημονική φαντασία) που να εχουν γινει καλες παραγωγες στον κινηματογραφο και dvd, να μου προτείνεται?

Δημοσ.

ΔΕΣ :

Grimm Brothers' Snow White, The (1997) - Σκοτεινή διασκευή του γνωστού παραμυθιού..

The Company of Wolves (1985) - Παλιό, σκοτεινή διασκευή της κοκκινοσκουφίτσας (αντι για λύκοι λυκάνθρωποι) και με φοβερή ατμόσφαιρα!!

Δημοσ.

To prwto to exw dei kai apoti lene ETSI einai i Xionath twn Grimm.Toso autoi oso kai o Andersen p.x. ,se ola ta p[aramythia exoun via kai skotadi giati tote ta paramythia htan kapws "Mhn kaneis auto paidi mou giati tha se parei i kakia magissa".Ta xaroumena me tous mikrous nanous kai ta gelakia kai ta paixnidia sto dasos kai ta xaroumena gelia tis Staxtompoutas kai tis Xionatis,AUTA einai i diaskeuh apo ton Disney(nai,nai,apo ton Disney) pou den mporouse vevews na deixei tin Xionath pou eidame opws tin eidame sta mikra Amerikanakia

Δημοσ.

Grimm Brothers' Snow White, The (1997) - Σκοτεινή διασκευή του γνωστού παραμυθιού..

The Company of Wolves (1985) - Παλιό, σκοτεινή διασκευή της κοκκινοσκουφίτσας (αντι για λύκοι λυκάνθρωποι) και με φοβερή ατμόσφαιρα!!

Θα προτιμουσα να μου πειτε κανενα καλο τιτλο που να μην εχει βια και σκοτεινα...

Δημοσ.

fairy tales on film

thn idia erwthsh ekane kai enas se ena 3eno forum kai exei poly pragma na diabaseis EDW

top ten fairy tales as movies (courtesy of http://www.surlalunefairytales.com/boardarchives/2002/aug2002/toptenmovies_pg2.html )

1 Ever After

2 The Princess Bride

3 The Lord of the Rings

4 The Polar Bear King (children's version of the story East O'the sun, West O'the Moon)

5 First Knight

6 The Mists of Avalon

7 Guenevere

8 Lady Hawk

9 Gargoyles(tv show)

10 Any disney movie

PS: ola ayta ta brhka grafontas "fairy tale movie" sto google!;)

Δημοσ.

ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΣ ΦΙΛΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Η ΒΙΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΜ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...

ΑΛΛΙΩΣ DISNEY... SPY KIDS ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ!

μην γραφεις κεφαλαια, ειναι σαν να μας φωναζεις, αν μπορεις διορθωσε το ποστ σου

Δημοσ.

ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΣ ΦΙΛΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Η ΒΙΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΜ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ...

Ξερεις τι γινεται, δεν μπορω να υποχρεωσω και τους αλλους να ανεχονται να βλεπουν βια, ακομη κι αν εγω το κανω...

Ουτε να περιμενω ποτε θα φυγει καποιος απο την tv για να δω την ταινια...

Predator σε ευχαριστω! :D

Δημοσ.

Παράθεση:

Θα προτιμουσα να μου πειτε κανενα καλο τιτλο που να μην εχει βια και σκοτεινα...

Κάτι πιο ανάλαφρο είναι η μίνι σειρά που είχε δείξει πριν από καιρό το Star:

The 10th Kingdom

Κυκλοφορεί και σε DVD. Είναι ένα ανακάτεμα παραμυθιών, ΠΟΛΛΩΝ παραμυθιών... :shock:

EDIT: Για όσους ενδιαφέρονται και είναι Πατρα, την έχει σίγουρα το Video Blue στην Ακρωτηρίου :wink:

Δημοσ.

Η μονη απογοητευση μου παιδια ειναι οτι αναζητησα μερικες απο τις ταινιες στα dvdαδικα και δεν τις εχουν.

Και να φανταστειτε οτι ειναι και αρκετα γνωστες και επιτυχημενες ταινιες...

Δεν ξερω που να τις βρω.

Δημοσ.

exm, tis thes oposdipote se dvd format? pio clear de tha ithela na gino...

Ναι γιατι τα divx θελουν υποτιτλους, μετατροπη για να γραφτουν σε dvd κλπ. Ασε που ακομη δεν εχω dsl.

Αλλα αν δεν κανω λαθος τα movies κυκλοφορουν και σε .iso?

Δημοσ.

alla afou den exeis akoma dsl min to epixeirisis...

Σιγουρα...

kai se dvd format briskeis an psaxeis kala...

Σε τι καταληξη?

Κριμα να μην εχουν τα dvdαδικα τις ταινιες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...