npapak Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Πηρα DVD-RW τσ LG το GSA-4120B.Ειναι 12αρι και Dual Layer.Θελω να ρωτησω εαν αξιζει η αγορα που έκανα.Το πηρα 100 Ε απο το ΠΛΑΙΣΙΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damino Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Χωρίς να ξέρω και πολλά, μου φαίνεται Οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 LOL npapak, αυτή την ερώτηση έπρεπε να την κάνεις πριν το πάρεις ώστε κάποιος που το έχει (αν το έχει) να σου πει αν είναι καλό. Αν σου πει κάποιος τώρα δηλαδή ότι είναι μάπα το καρπούζι τι θα κάνεις??? Θα το πετάξεις?? Πάντως αφού είναι LG δεν νομίζω να μην είναι καλό, οπότε μην ανησυχείς. Φιλικά πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Νομίζω ότι έθεσες την ερώτησή σου σε λάθος θεματική ενότητα. Anyway το μηχανάκι είναι αρκετά καλό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.