perrys Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Παιδιά για βοηθείστε λίγο δίνω μέχρι 250 euro. θά έπαιρνα το ASUS P4C800-E deluxe αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα γιατί λεω να πάω σε κάτι καινουργιο δηλαδή ASUS P5AD2 PREMIUM. Τι λέτε να κάνω??
God Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Kαι που κολανε αυτα τα 2 μεταξυ τους για να εχουμε καλο ρωτημα? Το ενα ειναι για pentium 4 478 socket και το αλλο για prescott lga775 socket. Τι επεξεργαστη εχεις?
perrys Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Φιλαράκo μπορει να κάνω και λάθος αλλά βασικά θέλω να αναβαθμίσω ολο το σύστημα μου και θα πάρω και καινουργιο επεξεργαστή P4 3.2 τώρα δεν ξέρω εαν πρέπει να ειναι prescot η northwood to μόνο που κατάλαβα στην διαφορά αυτών τον δύο είναι οτι ο prescot ζεσταίνεαι πολυ. Απλά αυτό που με προβλημάτισε είναι το γεγονός με τα καινούργια socket δηλαδή το 775 που απο οτι είδα η κάρτα γραφικών μπαίνει σε pci express και οχι σε agp8 και οτι εαν πάω στην πτώτη motherboard στο μέλλον φοβάμαι, πως όλα θα θέλουν αλλαγή από την αρχή. Βασικά θέλω μια αναβάθμιση καλή σε motherboard, επεξεργαστή, μνήμες, και κάρτα γραφικών και δεν με νοιάζει το κόστος εαν μπορείς να μου προτείνεις κάτι που θα αντέξει στο μέλλον, και να έχω εναν πολύ δυνατό υπολογιστή θα σου ήμουν υπόχρεος.
MadSurfer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Gia socket 478 tha sou proteina kai to Epox 4PCA3+ apo to opoio den exw kanena parapono einai apsogo... An theleis na kaneis oloklirotiki anavathmisi tote yparxei kai o Athlon 64 pou einai poly kali lysi Exartatai apo to ti akrivos theleis na kaneis
pseira Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Αυτο δεν είναι αναβάθμιση...Ουσιαστικά είναι καινούριο PC! Ακόμα δε θα εμπιστευόμουν τα 915 και 925Χ της Ίντελ...Ο Πρέσκοτ μπορεί να ζεσταίνεται πολύ, αλλά τραβάει γερά για οβερκλόκινγκ και έχει και 1ΜΒ cache!
God Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Φιλαράκo μπορει να κάνω και λάθος αλλά βασικά θέλω να αναβαθμίσω ολο το σύστημα μου και θα πάρω και καινουργιο επεξεργαστή P4 3.2 τώρα δεν ξέρω εαν πρέπει να ειναι prescot η northwood to μόνο που κατάλαβα στην διαφορά αυτών τον δύο είναι οτι ο prescot ζεσταίνεαι πολυ. Απλά αυτό που με προβλημάτισε είναι το γεγονός με τα καινούργια socket δηλαδή το 775 που απο οτι είδα η κάρτα γραφικών μπαίνει σε pci express και οχι σε agp8 και οτι εαν πάω στην πτώτη motherboard στο μέλλον φοβάμαι' date=' πως όλα θα θέλουν αλλαγή από την αρχή.Βασικά θέλω μια αναβάθμιση καλή σε motherboard, επεξεργαστή, μνήμες, και κάρτα γραφικών και δεν με νοιάζει το κόστος εαν μπορείς να μου προτείνεις κάτι που θα αντέξει στο μέλλον, και να έχω εναν πολύ δυνατό υπολογιστή θα σου ήμουν υπόχρεος.[/quote'] Για αρχη το καινουργιο 775 socket παιρνει μονο prescott lga775. H asus p4c800 δεν τους παιρνει. Απο την αλλη θα ελεγα να μην δωσεις τοσα λεφτα για τον p4. Διαβασε συγκριτικα στο net και θα δεις οτι ο athlon 64 τον παει τρεχοντας σε ολα εκτος video encoding και ειναι και 64 bit ενω ο αλλος ειναι ακομα 32. Αν ειναι και αποφασισεις να πας σε athlon πες μου να σου πω την γνωμη μου. Αν ειναι και κολλησεις στον p4 εγω δεν σου λεω γιατι θα σε απογοητευσω οτι και να σου πω. Θα ξηλωσεις ολο το μηχανημα σου για να εχεις και παλι ενα ντοπαρισμενο pentium 4.
thefirestarta Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Pros 8eou mhn pareis socket 775 akoma! ama einai na meineis ston p4, pare thn P4C800! I gnomi mou: eite proxwra se A64, eite perimene (ligo) akoma na wrimasei h agora klp apo ta kainouria pragmata ths Intel...
Shinta Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Ego protino tin asus+p4 3.2(775), alla!!!!!!!!!! tha doseis 250e gia 2*256 DDR2 kai den einai tipota sigouro gia to chipset kathos kai to socket kathos den einai dokimasmena.An ke den ksero, monizo oti enas tetoios sindiasmos tha yperterei se sxesei me **merikous** amd.Kai oso anafora thn VGA ,exoun vgei oi nVidia apo fx5700 kai pano se pci-x me tin idia sxedon timh.
billpeppas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Shinta: "monizo oti enas tetoios sindiasmos tha yperterei se sxesei me **merikous** amd" Πού καλέ? Στο Video Encoding? ( και όχι σε όλα τα codecs ) Καλύτερη αγορά αυτή την στιγμή είναι ένας Athlon 64.
perrys Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Εαν υποθέσουμε οτι θα δωσο 1500 euro γιά καινούργιο pc φτιάξτε μου συνδιασμούς με intel και amd να δούμε τι θα βγεί γιατί είμαι πολύ μπερδεμένος.
sotsak Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 File den perimeneis kanena mina kalutera?Giati to na pareis tin nea texnologia twra isws einai ligo nwris kai einai risko enw tautoxrona to na dwseis 1500 kai na pareis tin palia einai apla enas logos gia na klais ta lefta sou se 5 mines!
billpeppas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Sotsak: Η τεχνολογία , και ιδιαίτερα ο κλάδος της πληροφορικής αναπτύσσεται σε τρομερούς ρυθμούς. Βλέπε το "παιχνίδι" των επεξεργαστών , των μνημών , των chipset , etc. Αν το πάμε έτσι , μην πάρεις την 6800 Ultra , γιατί σε 3 μήνες θα βγεί η 7800 Ultra. Αλλά μην πάρεις την 7800 Ultra , γιατί 1 1/2 μήνα αφού κυκλοφορήσει η 7800 Ultra , θα βγεί η 7800 Ultra Extreme Edition 1TB VRAM , etc. Συμπέρασμα...Αν είσαι αυτού του τύπου , μην πάρεις ποτέ PC... ( no offense sotsak ) [ I hope you got my point ] @Perrys: Πες μας πόσα λεφτά διαθέτεις ( maximum ) , τι θες να πάρεις ( Full System με οθόνη , χωρίς οθόνη , etc ) , και με τι ασχολήσαι συνήθως στο PC.
God Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Εαν υποθέσουμε οτι θα δωσο 1500 euro γιά καινούργιο pc φτιάξτε μου συνδιασμούς με intel και amd να δούμε τι θα βγεί γιατί είμαι πολύ μπερδεμένος. Χοντρα χοντρα. Athlon 64 3500+ socket 939 = 380e A8v deluxe = 130e 2x512mb = 160e 9800pro = 230e Εβαλα και γυρω τα 120 ευρω ενα καλο κουτι και τροφοδοτικο και 100 ενα dvd-rw. Αν τα παρεις και μεταχειρισμενα πχ την γραφικων και μνημες ολο και κατι θα γλυτωσεις η θα παρεις καλυτερα στα ιδια λεφτα. Και εχεις και το ακρο της τεχνολογιας. Αν θες οθονη και τα λοιπα χωρο σου αφησα αρκετο νομιζω.
perrys Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 dvd-rw έχω. θέλω κουτί , ενα τροφοδοτικό 400v, πες αυτό θα είναι zalman, motherboard, μνήμες, η κάρτα γραφικών συμφονώ και εγω με 9800 pro. Φίλε God για motherboard με παίρνει και άλλο. Ο επεξεργαστής μου κάνει αυτός που εγραψες .
TASSOSPA Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Epeidh kai egw kapws etsi psaxnomouna, thn lysh moy thn edwse h gigabyte me ena panexypno mobo http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8IPE775-G.htm to mono poy allazei apo thn klasikh titan 1000 (chipset I865 PE) einai to socket. exei socket lga 775 alla me agp kai oxi pci express hdh to doyleyw peripoy ena mhna me ton 540 (3200) ,1024 mnhmh kai mia aplh GF 5500(128) kai petaeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii entelws plhroforiaka apo 8ermokrasies: idle 43-45 full 55-58 to synistw anepyfilakta kai to agorasa 98 eyrw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.