Προς το περιεχόμενο

Programma gia dj.

-NetHawk-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pcdj red Επαγγελματικο?ειχα την ιδεα οτι ειναι πιο κοντα για χειροκινητο real mixing.

mixmeister λενε οτι φτιαχνουν κ cd για παραγωγες στο site τους+οτι δεν νομιζω να ειναι κ τοσο απλο σε χρηση.

dss dj νομιζω οτι κατι παιζει με τα crack του κ κολλαει συχνα οποτε μπαινει ινετ..

offtopic:@coby Εσυ κ ο μαστορακης τα βαζετε σε 1ο πλανο!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ViPeRMaN, εγώ χρησιμοποιώ το mjSTUDIO version 1.16b (είναι και η τελευταία έκδοση). Είναι πολύ απλό προγραμματάκι και για αρχάριο θα σου φανεί πολύ εύκολο. Αν θες, στείλε μου e-mail να σου πω περισσότερα.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και το virtualdj είναι αρκετά καλό προγραμματάκι. 2decks, cue points, auto mixing με auto cue points, αποθήκευση Loops, pitch +/-33%, σκανάρει και μετράει bpm (κάποιες φορές εμφανίζει τα μίσα ή τα διπλά των κανονικών), πολλά άλλα που δεν θυμάμαι και επιπλέον 50 σελίδες manual.

Δημοσ.

MixMeister 6.0

apla to kalytero gia na ftiaxneis mixed cds...

Gia live...sorry alla kanena programma osa features kai ekswterika panels ki an exei den proseggizei to kanoniko.

Δημοσ.

BPM studio prosegizei tis kanonikes cdieres.egw etsi ksekinisa k ematha na paizw k meta piga se kanonikes.gia emena to kalitero programa gia na matheis.xwris polla tzitzimplekia k istories.isws na tou leipoun ta potesiometra gia sixnotites alla k pali einai para polu kalo......

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ πάντως σε αντίστοιχο μηχάνημα (P3 800MHz, 128MB Ram) έχω το Atomix Mp3 2.1 και δε μου κολλαει ποτε. Είναι όμως λίγο πιο παλιά έκδοση και δεν ξέρω αν θα τη βρεις εύκολα.

Δημοσ.

stegna ;) exw pleon pliri apopsi gia djing themata k mporw na milaw(elpizw) k to oti an den paizeis me vinilio den eisai dj tote kapoios tha mporouse na pei oti an den paizeis me kassetes(nai autes me tin magnitikh tainia) den eisai dj "ntouf"!get real man...anyway....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...