babel1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Γεία σάς παιδιά Ξεκινάω με τό ότι είμαι σχεδόν άσχετος μέ τό web authoring και εντελώς άσχετος με τόν προγραμματισμό... Ό λόγος τής παράθεσής μου είναι ό εξής: Θέλω μιά σελίδα πού πάνω σέ ένα χάρτη(image) μέ πέντε προκαθορισμένες περιοχές (vectors?),θά μπορεί ό χρήστης μέ κάποια radio buttons νά επιλέξει τόν χρωματισμό αυτών(3 επιλογές χρωμάτων), καί κατόπιν νά μπορεί νά σώζει τό αποτέλεσμα... Φυσικά δέν είμαι σίγουρος άν πρέπει νά γίνει μέ σελίδα ή με κάποιον άλλον τρόπο. Ευχαριστώ γιά τόν χρόνο σας και συγχωρέστε με άν όλο αυτό ακούγεται ηλίθιο αλλά,καίγεται ό κώ*ος μου...
Γηρυόνης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 1) Για να επιλέξεις και να αλλάξεις το χρωματισμό αυτό μπορεί να γίνει με DHTML/JavaScript. 2) Δεν κατάλαβα τι εννοείς να σώσει το αποτέλεσμα. Πού να το σώσει; Και σε τί μορφή (αρχείο, εγγραφή στη βάση, κάτι άλλο);
babel1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Ευχαριστώ γιά τή βοήθεια καταρχήν. Αυτό πού θέλω νά σώζει είναι το "χρωματισμένο" image(π.χ, jpeg) σέ ένα προκαθορισμένο σημείο τού τοπικού δίσκου. Και είναι ζητούμενο τό μέγεθος (π.χ 800x600),νά είναι πάντα τό ίδιο. Επαναλαμβάνω ότι δέν έχω σχεδόν καμία επαφή μέ τό authoring και τόν προγραμματισμό γενικά οπότε συγχωρέστε με άν δέν εκφράζομαι απολύτως κατανοητά.
Γηρυόνης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Θα χρειαστείς ή Applet ή κάποιο ActiveX διαφορετικώς δεν μπορεί να γίνει. Αν δεν ξέρεις προγραμματισμό θα σου είναι δύσκολο να γράψεις κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.