Προς το περιεχόμενο

Περίεργο θέμα με Windows XP re-activation

stako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έχει τύχει το εξής "περίεργο":

Σε μηχάνημα με WinXP SP2 έβγαλα μια κάρτα δικτύου και τα Windows μου ζητήσανε re-activation. Ας πούμε όλα καλά μέχρι εδώ...... Υπόψιν ότι τα Windows είναι αγορασμένα! Όταν πήγα να κάνω re-activation την πρώτη φορά μου έβγαλε ότι το key είναι χρησιμοποιημένο πολλές φορές και πρέπει να βάλω άλλο. Λογικό ίσως γιατί τα έχω κάνει reinstall πολλές φορές. Έπρεπε λοιπόν να πάρω τηλέφωνο την MS κτλ, πράμα που βαριόμουν! Οπότε χρησιμοποίησα ένα crack που υποτίθεται ότι δεν θα χρειαζόταν activation. Το μήνυμα στο boot των Windows όμως παραμένει ότι θέλει reactivation. Όταν όμως πάω να κάνω re-activation μου λέει ότι τα XP είναι ήδη activated!!! Μετά από restart πάλι τα ίδια!

Το θέμα είναι τι θα γίνει εαν λήξει η περίοδος που δίνει για το re-activation...... Θα με κλειδώσει έξω, θα με αφήσει να κάνω activation, τι θα γίνει τελικά????

Ευχαριστώ

ΥΓ. Αν οι admin θεωρούν ότι το post είναι παράνομο ας το σβήσουν, πάντως εαν κάποιος θέλει του στέλνω και τα 11 certificates of authenticity που έχουμε εδώ για XP........ Επίσης παρακαλώ μην απαντήσετε με links ή ότι άλλο σε cracks κτλ, απλά θέλω να μάθω εαν του έχει τύχει κανενός κάτι παρόμοιο ώστε να ξέρω τι θα γίνει μόλις τελειώσει η περίοδος του re-activation.......Αν είναι να κάνω back up δηλαδή ή όχι........:)

Δημοσ.

Δεν το έχω ξανασυναντήσει.

Καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο την Microsoft Hellas μιας κ αυτοί μπορούν να σε βοηθήσουν σίγουρα κ νόμιμα.

/sc

Δημοσ.
Δεν το έχω ξανασυναντήσει.

Καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο την Microsoft Hellas μιας κ αυτοί μπορούν να σε βοηθήσουν σίγουρα κ νόμιμα.

/sc

Ναι συμφωνώ και εγώ με τον κύριο mod. Και εγώ τους έχω πάρει πολλές φορές τηλέφωνο. Σιγά τον κόπο.

Το σίγουρα κ νόμιμα υπερισχύει.

Δημοσ.

Υπερίσχυσε τελικά! Αλλά όχι ακριβώς με τηλέφωνο, άλλαξα το PID με ένα άλλο από ένα πακέτο XP που δεν έχουμε χρησιμοποιήσει καθόλου και έκανε activation μια χαρά!

Thanks!

:)

Δημοσ.

Δηλαδή.

Είτε τα έχεις νόμιμα. Είτε όχι.

Πρέπει να βρούμε ένα crack. :D

Για να δούμε σε κάνα μήνα που θα βγάλει και το Ελληνικό τι θα γίνει. :(

Αυτοί στη Microsoft Hellas μιλάνε τουλάχιστον Ελληνικά;

Γιατί αν όχι.

Τότε θα μιλάμε εμείς ελεύθερα εδώ πως θα κάνουμε τα windows μας να δουλεύουν.

Και καλά έστω ότι θα δουλεύουν τα windows. Να δούμε μετά πόσα από τα προγράμματα που έχουμε εγκατεστημένα θα συνεχίσουν να δουλεύουν :D

Αυτό το SP2 θα γράψει ιστορία τελικά.

Δημοσ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ REPLY.......

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ WINXP-SP2...........ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ κ. GATES.....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΙΝΗΣΗ ΕΦΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ....ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ 10 ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ 100..........

ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ PORTS ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΕΛΝΕΙ.........

ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...