Προς το περιεχόμενο

Μεγάλο DivX .avi (4.21GB) σε DVD

CyberWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Έχω το εξής πρόβλημα. Ή καλύτερα δεν το έχω ακόμα, απλά φοβάμαι να μην το αποκτήσω... :lol:

'Εγραψα από την τηλεόραση τις 4 ώρες της έναρξης της Ολυμπιάδας και όπως είναι αναμενόμενο προέκυψε ένα .avi 4.21GB (σκοπίμως εννοείται - δεν είχα σκοπώ να κάψω 4 ώρες σε CD!)

Υπάρχει όμως το κόλλημα του ακέραιου του αρχείου. Άραγε θα υπάρξει πρόβλημα λόγω του μεγέθους του; Λογικά το UDF (στα DVD) πρωτόκολλο δεν πρέπει να το επιτρέπει. Στο NTFS στον HDD φυσικά δεν υπάρχει κόλλημα. 8)

Επίσης μήπως ξέρετε τι παίζει με τη συμβατότητα του μέσου, των εκάστοτε codecs ή τους διάφορους players;

Εννοείται ότι μπορώ να το σπάσω με VirtualDub αλλά δε γουστάρω να κάνω κλικς μόνος μου κάθε λίγο και λιγάκι... :idea: Ως παλαιός DivXάς μια ιδέα που μου ήρθε ήταν με το microDVD και κατάλληλα .inf - Κάτι πιο αυτοματοποιημένο όμως;! :?:

Μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να το καίει (και ας είναι MPEG4 και όχι MPEG2 - άλλωστε δεν παύει να είναι ένα κοινό αρχείο, δεν πρέπει να παίζει ρόλο το format) σε DVD χωρίς πρόβλημα; :roll:

Δημοσ.

Το UDF ειναι συστημα που επιτρεπει διαχειρηση αρχειων πανω απο 1GB. Εγω εχω φτιαξει αρχεια περιπου 2,5 GB και δεν ειχα ποτε προβλημμα.

Κοιταξε και το Help file του Nero για το UDF.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι μπορώ... άλλωστε αυτό είναι έλεγχος δευτερολέπτων! Το θέμα είναι μήπως προκύψουν ασυμβατότητες! (με players software ή hardware!) :shock:

Και κάτι σχετικό : τι ακριβώς κάνουν τα

ULEAD Mediastudio Pro v6.0

Pinnacle Studio v8

VERITAS RecordNow DX V4.60

VERITAS BackUp Exec 8.6

Αν τα εγκαταστήσω ίσως με πολλές δοκιμές, ψάξιμο και ρυθμίσεις καταλήξω στο ότι ίσως κάποιο με βολέψει. Το θέμα είναι υπάρχει κάποιος που να δουλέυει έστω κι ένα από αυτά. Αν ναι, τότε πείτε μου (ο καθένας για το δικό του), ξέρετε αν αυτό που θέλω το κάνουν;

Ευχαριστώ! :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα δύο πρώτα που ξέρω,σου κάνουν ένα υποτυπώδες dvd.Με μενού κλπ.Δεν έχεις όμως τη δυνατότητα μ' αυτά να εισάγεις υπότιτλους. :)

Τα άλλα δύο,δεν γνωρίζω. :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...