joss Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Γειά σε όλους, έχω στήσει ένα online shop με oscommerce και έχω φτάσει στην πληρωμή. Σαν επιλογή έχω και μέσω πιστωτικής κάρτας αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη τι χρειάζεται για να την χρησιμοποιήσω. Πρέπει να κάνω συμφωνία με κάποια τράπεζα για την πληρωμή ή μέσω του oscommerce γίνονται αυτόματα; Ευχαριστώ.
Teoulas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Πρέπει, εννοείται, να κάνεις ένα λογαριασμό σε κάποια τράπεζα για να χρεώνεις πιστωτικές. Σε όσες έχω ρωτήσει, χρησιμοποιούν το δικό τους σύστημα και απλά εσύ στο τέλος της πληρωμής πρέπει να κάνεις redirect στο site τους (με έναν pop-up π.χ.). Το payment module του OSC για πιστωτική πιθανόν να σου είναι άχρηστο. Πάρε τηλέφωνο στις τράπεζες και ρώτα ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και αν είναι δυνατόν ζήτα ένα demo. Ενδεικτικά παραθέτω τράπεζες που προσφέρουν αυτή την υπηρεσία: Alpha, Winbank (Πειραιώς), Εγνατία.
joss Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Μόλις μίλησα με winbank και μου είπαν οτι δουλεύουν την πληρωμή μέσω redirect. Αυτό όμως δεν το βλέπω και τόσο εύκολο να το προσαρμόσω στο oscommerce. Τους ρώτησα εαν ξέρουν το oscommerce και πως μπορώ να βάλω μέσα το δικό τους σύστημα και δεν ήξεραν τίποτα. Πρέπει να κάνω άλλο module για την πληρωμή; Έχεις ασχοληθεί εσύ καθόλου; Μπορείς να δώσεις κάποια βοήθεια;
Teoulas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δυστυχώς δεν έχω βρει κανένα έτοιμο module να κάνει αυτή τη δουλειά. Κι εγώ κάποια στιγμή πρέπει να κάτσω να γράψω ένα απλό module, όταν βρω χρόνο. Το κακό είναι ότι εγώ δε δουλεύω το original OSC, άλλα μια πειραγμένη έκδοση την CRE Loaded. Οπότε ακόμα και να βρω κάτι έτοιμο, θα χρειαστεί δουλειά για να το ενσωματώσω. Ψάξε κι εσύ μήπως βρεις τίποτα χρήσιμο. Αν όχι, κάποια στιγμή θα ετοιμάσω το δικό μου module.
the_neverhood Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Γεια σας. Και το δικό μου ηλεκτρονικό μαγαζί είναι βασισμένο στο os-commerce. Η καλύτερη λύση για πιστωτική κάρτα είναι η pay-pal αλλα έχει το μειονέκτημα ότι δεν μπορείς να κάνεις μεταφορά των χρημάτων σου σε τράπεζα της Ελλάδος.. Για module από τράπεζα έτσι ώστε να δέχεσαι πιστωτικές κάρτες στο ηλεκτρονικό σου μαγαζί κοστίζει αρκετά νομίζω.. αν σου είναι εύκολο ενημέρωσέ μας για την πορεία του θέματος με ενδιαφέρει να προσθέσω την δυνατότητα αγοράς μέσω πιστωτικής στο ηλεκτρονικό μαγαζί μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.