Προς το περιεχόμενο

T68 Vs 8310

ladhm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Τ68 όπως και γενικότερα τα τελευταία μοντέλα της Ericsson (νομίζω από το Τ28 και μετα) στέλλουν τους Ελληνικούς χαρακτήρες κωδικοποιημένους κατά Unicode ώστε να υποστηρίζουν μικρά γράμματα (& τόνους ; ) .. το πρόβλημα είναι ότι η κωδικοποίηση Unicode σε σχέση με το ASCII χρησιμοποιεί 2 bytes για έναν χαρακτήρα οπότε η χωρητικότητα δυστυχώς μειώνεται αρκετά!<p>Και τα NOKIA μπορούν να στείλουν λογικά Unicode SMS όμως τουλάχιστον για το μοντέλο μου (8850) αυτό είναι δυνατό δια λογισμικού (Logo Manager κοτ..) --δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο feature.<p>Όσον αφορά το crash του 8310 αυτό δεν είναι feature αλλα bug 100% (κάτι ανάλογο είχα δει στο ST-130 πριν μερικά χρόνια) !<p>-Τώρα για το τι να αγοράσεις; καλύτερα δοκίμασε τα και τα δυο ώστε να δεις το «feeling» τους προσωπικά.<p>Καλή αγορά<p>.-

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Directx:

<strong>

-Τώρα για το τι να αγοράσεις; καλύτερα δοκίμασε τα και τα δυο ώστε να δεις το «feeling» τους προσωπικά.<p>Καλή αγορά<p>.-</strong><hr></blockquote><p>Kalo afto pou les poli kalo mporo na po.

Ala pou mporo na ta dokimaso 3eris?

Δημοσ.

Ίσως θα μπορούσες να ζητήσεις από το κατάστημα που πρόκειται να το αγοράσεις να σε αφήσουνε «εντός των θυρών του» (βεβαίως) να δεις και τα δυο κινητά σε λειτουργία ώστε να αποφασίσεις πιο ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σου<p>Ελπίζω ότι δεν θα έχουνε αντίρρηση ( ; ) μιας και ούτως ή άλλως θα αγοράσεις κάποιο από τα δυο, δεν θα φύγεις μαζί του (άρα δεν θα το δουν καχύποπτα ως απόπειρα κλοπής π.χ. ) και τελικά θα βγουν κερδισμένοι (ένας ικανοποιημένος πελάτης).<p>Δυστυχώς δεν ξέρω συγκεκριμένα κάποιο μαγαζί ώστε να στο προτείνω θέλω όμως να πιστεύω ότι τα περισσότερα δεν θα αντιδράσουνε αρνητικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...